19

Fena

преди 1 месец

Сега като отида в супера, за да си купя дъвка, първо питам: Руска? Иранска? Китайска? Индийска? Беларуска? И ако няма нищо общо с тях и не е минавала през тези държави - само тогава си купувам чиста дъвка! Без санкции! Ckaпaна, но демократична!

18

Анонимен

преди 1 месец

Точно така ,смачкайте ги от санкции тия джихадисти.

17

Fena

преди 1 месец

Значи има конфликт между 2 държави. Един съюз решава, че на едните няма да продава части за оръжие, а на другите ще продава. Това значи, е искаме едните да бият другите. Ами като са толкова силни в този съюз, защо не нарамят пушките Мишел и *** и направо да се сбият с тези дето искат да бъдат бити?

16

Анонимен

преди 1 месец

Които защитава иран да слага чалмата и да се самозапали във знак на протест срещу Израел

15

ЕС

преди 1 месец

Означава Европейски Санкции!Това е пр осто Организация за Санкциониране на света извън ЕС и САЩ!

14

Ицо

преди 1 месец

По-посредствените ни съграждани се смеят че ЕС налагат санкции към Русия и съюзниците им. Не си дават сметка че както могат да налагат санкции, така и Вермахта може да стигне до Москва за месец, ако поиска. Та за мен санкциите са по-добрия вариант. Особено когато цялата икономика на Русия не е по-голяма от тази на щата Ню Йорк .. само където доста по-ниско технологична. Та санкциите със сигурност ги морят и са добро решение.

13

Анонимен

преди 1 месец

А санкции срещу Израел?

12

хаха

преди 1 месец

А на Израел санкции кога?

11

Този на снимката

преди 1 месец

и неговите съмишленици в ЕП са причината, поради която европейската идея няма да се осъществи, а ЕС ще се разпадне.

10

Анонимен

преди 1 месец

Двоен стандарт във действие! Израел вече знае, че са недосегаеми с прякото участие на САЩ , Европа , Англия, Канада и мн.др. Те вече официално са господари на света. Нищо, че хиляди пъти нарушиха международни права, нищо, че правят каквото пожелаят без последствия, и това пряко предавано на живо, документирано .

9

до 11

преди 1 месец

това е Ритуал по ПоЮдеичване на Бъдещите им Войници-Еничари, които ще Мраат за Войните им!

8

Анонимен

преди 1 месец

Тотално лицемерие и гнусотия!!! Значи на Иран, който не е убил и 1 израелски гражданин при атаките си се налагат санкции, но на Израел, които изби десетки хиляди (включително и хиляди деца) не само няма санкции, но и му се изпращат оръжия!!!!!!!!!!

7

до 10

преди 1 месец

САЩ - няма вече от над 100 години - има Северно Американска Колония на Юдея, точно каквато е и ЕС! Единствената разлика е, че в така наречение САЩ, нещата са в толко НаПреднала фаза, че Белите момченча от Мъжки пол, до 3 часа след раздането им ги обрязваат, без уведомение на родителите им дори - в следствие жените в САЩ не са виждали неообрязан от поколение и дори не знаят, че и сина им съответно е бил обряязан!

6

Хора

преди 1 месец

Това не е ЕС а колония на САЩ и позор.

5

Ужас

преди 1 месец

А на Израел който избиха хиляди в Газа няма никакви санкции?!

4

Анонимен

преди 1 месец

Санкции = инфлация. Дръж се, българино. Хахахаха.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ти ли бе плешиво куче :)))

2

Муахаха

преди 1 месец

а Значи Иран - няма Право на СамоЗащита и Отговор на Нападение срещу тях, така ли?!

1

Анонимен

преди 1 месец

А случайно да се сетите за обикновения европеец нещо да направите? Некадърници, съсипахте икономиките на Европа за чужди интереси !