12

Анонимен

преди 1 месец

Путин е невменяем

11

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости, само изчезналите военни са много повече!!! И това е защото украинските власти не искат да плащат на семействата на загиналите и пишат изчезнали десетки хиляди...

10

Анонимен

преди 1 месец

Да бе изчезнали !по ЕС и тук в България ,живуркат си с помощи и карат скъпи коли и джипове ,зеления ги търси за мобилизация )

9

Анонимен

преди 1 месец

И как няма да е така? Що млади Украинци Избягаха в първите дни на войната от Украйна? И то защото,Не желаят да Умират! Голяма част от тях,са в Страни от ЕС! Друга част се удавиха за съжаление в Украинската река Тиса! И до днес няма статистика колко се удавиха,избягвайки " мобилизацията" в Украйна! Така че в по голямата си част нещата са ясни! Има и загинали в самата война разбира се! И въпреки всичко Украинеща,не желае да отиде на Фронта!!

8

Стойне от Чукурово

преди 1 месец

Не са изчезнали,ами бръмчат с колите си по дунята и са развъждат по "нашто" Черноморие. Ядът и на корем гъбави са с пари и пукат от скука.....И я да съм и я нема да помислим да се върнем у Чукурово.

7

Анонимен

преди 1 месец

Бегат в чужбина Войниците за да не служат, че ги чака смърт, а другите няма къде да живеят като са съборени къщите.

6

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 - На фронта "загинаха" и хоптралопта - през границата. Иначе - по документи са живи и здрави още, ама никой не ги търси. А ся де?

5

Анонимен

преди 1 месец

Ама нали толова бяха "ЖЕртвите" на войната (демек не само убити, ами и ранени, които са неспособни да бъдат възобновени на военна служба)? Или Зелеснки се усети, че с това "Мобилизираме още 500 000" за да си почивали другите, ве смешно!

4

Подсказвам:

преди 1 месец

Слънчака и Златни пясъци!

3

Боби

преди 1 месец

Хорица спрете за 10 последователни секунди и помислете. 1. МЕДЕВАК на Руснаците е на най-високо възможно ниво това означава че за всеки убит има по 10 ранени много от които се връщат обратно след лечение. За това и има много загуби и малко убити. За разлика от ВСУ където е обратно много убити и малко ранени един убит и двама трима ранени. 2. ВС РФ нанася удари в тила с всевъзможни оръжия водещи до жертви 3. Ситуацията на ВСУ стана отвратителна след като почнаха масово да летят точните ФАБ с УМПК

2

Анонимен

преди 1 месец

Търсете ги по фронта. Понеже там ги обявяват за загинали, за да получават командирите пари. Безследно изчезнал, но кинтите текат в нечий джоб. Пак ли Путин ви е виновен?

1

Затъват

преди 1 месец

С ягуари на плажа в България .