8

Сър Пичук

преди 1 месец

Оня ден 3дин от депутатите такъв юмрук наби на едн копейка в парламента, че чак ми хареса. Време е и ние да изгони всички зависими от Кремъл обратно в наводнената Просия

7

Анонимен

преди 1 месец

О не! Много грузинци ще обеднеят от липса на грантове.

6

Анонимен

преди 1 месец

Не можеш да се месиш в работите на чужда държава по подобен нагъл начин. Представете си Китай да има стотици НПО-та в САЩ и да изкарва стотици хиляди хора по улиците в САЩ, ако правят нещо, което не им харесва.

5

Анонимен

преди 1 месец

Айдеее грантаджиите излизат на последен бой.

4

По същество

преди 1 месец

Америка за Грузия няма да си тръгне току така. Техният умнокрасивитет е заплашен с безпаричие и безсилие. И в България ще има такъв закон скоро. Още по-строг, със задна дата и за повече от 5% чуждо финансиране.

3

Анонимен

преди 1 месец

Който плаща, той поръчва музиката. Адвоката не защитава вселенската истина, а интереса на клиента си.Ясно е ,че този който взима пари, ги взима за да защитава интереса на даващия. В този ред - в обществен интерес ли е, да се знае кой навива пружината на мечето с барабанчето? Според мен - да.

2

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

$0р0$ната подлудЕ! Излезе на "спонтанен протест", НПО-та в шок и ужасТ да не ги изкарат на светло и да не се види кой е спонсора :) :) :) Пищят сякаш ги п0рят с 200...А трябва просто да си признаят интересите на чия "чиста и демократична държава" защитават срещу правилната сума в грантове :) :) :)

1

Анонимен

преди 1 месец

А нашия продажен парламент кога ще гласува за ликвидирането на шпионските НПО?