33

Дойчланд юбер алес?

преди 1 месец

Този, който пише тук против Израел и евреите е нацист и фашист! Голям фен на Хитлер и Мусолини!

32

НЯКОЙ

преди 1 месец

Може ли СЕМ да каже защо дават думат на представител на държава терорист, която постоянно напада други държави и даже нападна чуждо посолство в съседна държава.

31

иранците

преди 1 месец

Трябва да подкрепяте евреите! Иранците са мигани. Гледайте ги в ютюб, като са идвали на нашите турнири по борба "Дан Колов", да видите какви са черни само. Те са мигани. Тях ли подкрепяте?

30

Анонимен

преди 1 месец

Иран изглежда много по-цивилизован от Израел. Израел убива цивилни, ООН го заклейми, предизвика геноцид и глад в Газа. Иран прати дронове, които пътуват 9 часа до Израел. Израел искаше тези дронове да стигнат до Израел и пак да се прави на жертва, но САЩ, Великобритания ги свалиха и му попречиха.

29

Анонимен

преди 1 месец

А, случайно коментира ли терористичния акт на Израел по обстрел на чуждо посолство и убийството на над 20 дипломати? Това е нарушение на международното право и статута на дипломатическите мисии. Какво ли е да си посланик на терористичен режим, проверихте ли го дали е опасан със жици и взривове?

28

До 25 Нане

преди 1 месец

Чак сега покрай Вас научих за старозагорското клане, а съм на преклонна възраст вече. Ужас! А и далечната ни историята, както се учи в училище, се оказва фалшифицирана

27

Анонимен

преди 1 месец

Ако продължите да им удряте посолствата със сигурност, вие за какви се мислите? Явно е имало причина за такава ненавист към вас през всв, не е било само заради картините;)

26

рендетУ

преди 1 месец

Ами, чекай..., бе, за "Чакане" акъл не трябва и пари не взимат!!!

25

Тито

преди 1 месец

Иранците са древна нация и щом са казали, че за тях въпросът е приключен, значи е така.Израелтяните ако смятат друго, си е тяхна работа.

24

Анонимен

преди 1 месец

И ето какво ще бъде поражението, с което Господ ще порази всички народи, които са воювали против Иерусалим: тялото на всекиго ще изхилее, докато още той стои на нозете си, и очите му ще се стопят в длъбнатините си, и езикът му ще изсъхне в устата му. Захария 14:12

23

Нане

преди 1 месец

Питайте наще властимащи, защо в учебниците по история, няма и дума за Старозагорското клане, което е много по ужасяващо от Баташкото.... ===))) Там са намесени евреЙте....

22

Анонимен

преди 1 месец

В оня ден ще брани Господ жителите на Иерусалим, и най-слабият между тях ще стане в оня ден като Давида, а домът Давидов ще стане като Бог, като Ангел Господен пред тях.В оня ден Аз ще изтребя всички народи, които нападат Иерусалим.А върху дома Давидов и върху жителите иерусалимски ще излея дух на благодат и умиление, и те ще погледнат на Него, Когото те прободоха, и ще ридаят за Него, както се ридае за единороден син, и ще скърбят, както се скърби за първороден. Захария 12:8-10

21

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще го питат за геноцида в Газа, за военните и хуманитарни престъпления там, за бомбандировките над цивилни и всички останали ужасни неща, извършени от Израел? Интервюто с руския посланник го спряха от излъчване, а израелския започна много често да се появява и да дразни с присъствието си.

20

Анонимен

преди 1 месец

Евреите пак го играят жертва. Тази тактика явно работи.

19

Бай Дрън

преди 1 месец

Сигурно съм последния на тоя свят, който би искал исляма да победи, макар и на местно ниво. Но пък не съм последния, дето не иска разни Сороссоиди да унищожават света ни с цел оставане на един милиард население.

18

Бай Дрън

преди 1 месец

Значи...ако обвиняваме прокситата на Иран за всичко, то трябва да бъдем коректни и обвиним прокситата на Соррос в лицето на Америка за ...и тем подобни. Всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. Не очаквайте да изтисквате целия свят чрез фондации на Соррос, а хората да си траят. Търпението е до един момент. Не си научихте урока от ВСВ и след това.

17

Нане

преди 1 месец

Лятото на 1877 година в Стара Загора са изклани над 13 хиляди Българи под ръководството на соломон леви явиш, по известен, кат сюлейман паша, водил боевете за Шипка след това... ===))) причината е евреЙското лоби, да няма Български търговци...

16

Бай Дрън

преди 1 месец

Тия, дето защитавате Израелската политика сега, все едно защитавате Възраждане в много напреднал стадий :)

15

Бай Дрън

преди 1 месец

Ами това повикахте, това се обади. Защо не решихте палестинския проблем когато ложехте? Вместо това си убивате управляващите.

14

Да

преди 1 месец

Това е хубава, браво на Иран....