19

Vol'Jin

преди 1 месец

"На човек му е дадено да владее каквото пожелае и да бъде такъв какъвто пожелае" *** де ла Мирандола. Ама я го осмислете това изречение - не писано, а дадено ! От кого или от какво му е дадено? От другите? От природата? От закона? Думата владее не е думата контролирам, а по-скоро е върховно овладяване на нещо , майсторство в нещо! Артист в нещо!

18

Vol'Jin

преди 1 месец

Много харесвате Оруел с неговото: Свободата е робство. Войната е мир! Аз да ви кажа антиоруела: Контролът е липса на свобода - както за контролиращият така и за контролираният! Контролът е садомазохизъм в който няма печеливш, затова контрол фрийкове не забравяйте, че сте роби на собственият си контрол! Думата свободия е трудна за превод, но е криворазбраната свобода! Ще си правя каквото си искам! Това е свободия, ако някой му позволи да си прави каквото си иска! И послепис:

17

Vol'Jin

преди 1 месец

И ще завършим моята встъпителна пледоария с едно изречение специално за Запада: Свободата не е свободиия!(Автокоректа некой път ме изумява) Анархията не е безредие! Човекът не е питомен!

16

Vol'Jin

преди 1 месец

И ще завършим моята встъпителна пледоария с едно изречение специално за Запада: Свободата не е свободния! Анархията не е безредие! Човекът не е питомен!

15

Как за какво?

преди 1 месец

3a kвo ни ca? Caмo зa интpиrи, nocтaнoвkи, ядене, пиене и български пи.д.али и просто продукти от женските Бо.к.л.уци!

14

Vol'Jin

преди 1 месец

Следващото изказване е на подвид на хомо нацистикус -хомо египтикус кретенис с подвид хомо дебиликус:Първа графа:АУУУУУУУУУУ УУУУ УУУУ УУУУУ УУУУУУУУ ИУК ИУК ИУКВтора графа:Да направим най-накрая златното яйце на българското образование!Трета графа:Водени от Моята борба на последния фюрер:Една необикновена история Симеон 2 и закодираното с Енигма съобщение вътре:В задния двор на селячетата има нефт,ние създадохме велик пладнешки обир на 45 години градеж и създадохме изтънчен лагер на смъртта

13

Само от КНДР

преди 1 месец

Там са много сериозни, а ако говорим за Западнала Йоропа, нищо хубаво няма да дойде. Знаете , че когато България влезе в ЕС, тя бе най-бедната - оттогава стана още по-бедна! Направо мизерна!

12

Vol'Jin

преди 1 месец

Следващото изказване е не на предишното човекопоодобно,а на хомо потентис еректис!Първа графа: УУУУУУУУ ААААААААА СЕЛЯЧЕТА УУУИУИК ИУК ИУК Втора графа: Аз и моят екип сме изготвили редица от икономически мерки, който само след 800 дни ще направят така, че да живеете добре!Трета графа:Е сега паднахте ли ми селячета и бугарчета.Точно след 800 дни държавата ви няма да съществува.Докарал съм най-гадните икономически чакали и лешояди на планетата.Всеки закон и всеки член на Конституцията ще гавря

11

Vol'Jin

преди 1 месец

Те изказванията на долният хомо колониалис са велики в превод:Първа графа: ААААУУУУУУ УУУУУУ АУУУИУИУИУИУ ИУК ИУК ИУК Втора графа: Абе тука някъв Мишо Бирата....Трета графа: Един отказал да плати рекета и подкупа! Погрижете се да разбере защо има нужда от защита!

10

Vol'Jin

преди 1 месец

Първо примерно изказване:Първа графа: ААААУУУУУУ АААА УУУ ААААА УУУУУУУККИКИУКККУУУУУУКККИУКВтора графа: Аз като бях малък, мама мажеше по една филия с мас и готово!Трета графа: Лицето никога не яло филии с мас , защото всяка седмица е бил на гости при поредното Политбюро и не е посещавало детска градина , където храненето е било разнообразно и различно всеки ден. Какво всъщност иска да каже лицето! След десет години само тия ще са на филии с мас, а аз съм на гости в Белия дом!

9

Анонимен

преди 1 месец

Понеже хората не вярват в изборния процес в България и сега ще поканим представители на посолствата, като наблюдатели. Не виждам защо да им плащаме на тия след, като решенията ги спускат отвън. Пука им само за изборите и за Украйна - да си ходят в Украйна там да ги избират.

8

Vol'Jin

преди 1 месец

Тоя преводач има страшни функции - не е детектор на лъжата. Има три графи наименование така: Какво чува интелигентен човек, Какво чува обикновения гражданин, Какво всъщност казват маймуните! Обикновено първата графа е запълнена с нечреноразделна човекодобна опит за реч! Втората графа е действителното изказване! А третата графа казва как всъщност нищо не казват и какво точно се случва! Ще ви дам примери няколко!

7

Vol'Jin

преди 1 месец

Треа да знаеш , некви хора твърдят, че гледат новини тия дни! Аз пуснах телевизора на това дето му казват новини и чувам само едно : ааааааа аууууу ау ау аууууу уууу ууууккк ! Рядко ми се случва толкова бързо да си пусна YouTube и музика... После тръгнах да търся преводач за тая реч и да не повярвате намерих! Новините бяха следните: Господарите казаха и днес само кьорфишеци и чат пат някой любопитна история за тия с IQ по-голямо от 80. И за малцинството да има!

6

Анонимен

преди 1 месец

Не си вярваме, че вярваме че не си вярваме ли ?

5

Vol'Jin

преди 1 месец

И аз съм поканил международни наблюдатели! И им казах казах да дойдат въоръжени, че разни маймуниии са избягали от панделата ъъъъ зоопарка и се явяват на избори!

4

Vol'Jin

преди 1 месец

И аз съм поканил международни наблюдатели! И им казах казах да дойдат въоръжени, че разни маймуниии са избягали от панделката ъъъъ зоопарка и се явяват на избори!

3

МВнРто

преди 1 месец

Поканили сме Николас Мадуро да следи за честността на изборите

2

Анонимен

преди 1 месец

Индианският вожд KyчиГъз е подал заявление да дойде като наблюдател на изборите. От МВнР не искали да го пуснат и му казали: "А бе може да си индиански вожд, ама си KyчиГъз." А KyчиГъз отговорил: "А бе може да съм KyчиГъз, ама съм индиански вожд. Ще дойда!"

1

Анонимен

преди 1 месец

3a kвo ни ca? Caмo зa интpиrи и nocтaнoвkи иgвaт...