16

читател

преди 1 месец

Стават за футболна агитка на Левски.

15

Public enemies

преди 1 месец

Крадат ли всички тези партии гласовете на ПП и това че стават много или провала им в управлението с ГЕРБ е причината ПП вече значително да изостава от ГЕРБ в изборни резултати.

14

16

преди 1 месец

Гласувайте за други партии за да разбъркаме манджата

13

black metal

преди 1 месец

Гласуваш за Москов - получаваш Костов, МалкиО ЖенералЪ и отдавна забравени *** от СтАни Да сЕдна. От 1990 до ден днешен, в България имаше само ДВАМА истински, умни, ерудирани, политици - Стефан Савов и Петър Дертлиев. Всички останали са в графата "*** до ***, мила моя майно льо".

12

Анонимен

преди 1 месец

А защо беше министър на Тиквона?

11

Иван Анисий

преди 1 месец

Тоя гнYсeн костовист с клюна защо още не е в затвора?!?!?

10

Анонимен

преди 1 месец

И този подкара скъпарски джип от политиката. Нямал нищо общо? Хахахаха

9

Kiro

преди 1 месец

Всичките партии в Бъблгария само за бизнеса дават, защото и те са с депутати чорбаджии. Затова и имаме найниските данъци за фирмите, 10% ДП например, което го няма никъде в ЕС. А народа да плаща 20% ДДС за лекарства и храна ...

8

На тоя етап ако

преди 1 месец

натискаш за "синя" идея в България, то вероятно си кpетен някакъв. Стандарта на живот, образованието, здравеопазването и демографската криза няма се се оправят със "синя България", а с разумна и добре преценена социална политика, а социалната политика е диаметрално противоположна на "сините идеи". Така ли не уцелихме някой центрист като хората, да му се не види? С грижа за хората и бизнеса в някакъв баланс, егати! Много сложно!

7

Анонимен

преди 1 месец

О, Москов коката

6

Анонимен

преди 1 месец

И тоя дето Тиквата го возеше на Жипката да проверява маркировката изпълзя ...

5

Анонимен

преди 1 месец

Те и ПП и Герб бяха на противоположни позиции, бая отдалечени едни от други, та и закани за чегъртане имаше, пък виж как хубавко се гушнаха. Вяра на политик нямам.

4

радомир

преди 1 месец

У БГ-то сичкото само синьо стана, син ГЕРБ, ДБ, ПП, СДС, сега и Синя България. Накрая чак народа ще посиней целия от зор. Всичките само деряат, и никой не дава, само синьо и дясно, затова и народа се изнесе в чужбина, че тук само чорбаджии останаха.

3

баба мара

преди 1 месец

що не се гръмнете само вие липсвате в ко-чи-на-та няма да гласувам както азтака и всички около мен

2

Анонимен

преди 1 месец

Един глас от мен

1

Нане

преди 1 месец

Ще улезнат.... Ам некъде към 2030 година у Парламенто.... ===)))