19

Анонимен

преди 1 месец

Бащата е ГЕРБ,ДПС, ИТН, Възраждане (те са едно), а дъщерята България!

18

Сарказъм Радомирски

преди 1 месец

12 години? Ами то за неправилно местоимение дават повече.

17

Банкянския

преди 1 месец

Тиквонии Банкянски ще е следващият премиер или някое пъпетче. Но този път с кученце нЕма да минем при Путин. Ще трябва по-солиден армаган. Ама може да звучи извратено ама с Бойче съм по-спокоен, отколкото с Просто Киро и Асан за отношенията ни с Русия. Не за друго, ами защото Бойче е ненадминат подлизурко, фурнаджйска лопата, и такъв лизогъзец, че ще оправи нещата с Путин. Другите ще ни вкарат във войната. Така, че Бойче се връща на власт. ППДБ в канала!

16

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Това са руско-азиатски дивашки ценности.

15

Путин

преди 1 месец

Няма начин тези да не са от нашите хора- или са от руската диаспора, или в краен случай- от АФД! Има нещо много характерно за руският бит и душевност в тези германци!

14

бЕСни НАТОвци

преди 1 месец

б ЕС ни НАТО вци налазиха статията. Ццц, със всеки изминал метър на бойното полие, Русия предизвиква паническа истерия в нещастния и беден евроатлантик. Излъган и предаден, че ще живее като германците, французите, бедният евроатлантик-българин е тоалетната на Европа. И ще бъде хвърлен като следваща жертва срещу Русия. И тогава ще осъзнае истината.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Между другото Дано да си прав за Възраждане. И като ГЕРБ и ДПС направят 120 депутата, ще стане едно НАТО и Шенген, което вече го играем 15 години. И както отиват нещата в Украйна, Борисов пак ще подарява кученце на Путин. Изоглавен български народ. Хем иска нещо да стане, ама да не би пък нещо да стане.

12

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизмът продължава да копае дъното.

11

Между другото

преди 1 месец

Между другото се работи активно Възраждане да бъдат забранени. Така, че може и да не стигнат до изборите. Но и да стигнат ще са с 15-тина депутати. България в ЕС и НАТО докато съществува. Русия е наш основен враг и ние трябва да се борим срещу него. Така е било, така е сега и така ще бъде винаги. ГЕРБ - 90, депутата, ППДБ 60 депутата, ДПС - 30 депутата, БСП - 20 депутата, ИТН - 25 депутата, Възраждане - 15 депутата. Това са резултатите от изборите. Всичко е ясно. Да живее ЕС и НАТО!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 - Ако това, което пишеш е истина, тогава произшествието е обяснимо, макар и скандално. Възможно е въпросният "баща" да е от много консервативно семейство и да мисли, че животът на детето не е чак толкова важен, щом като то е момиче.

9

Тука

преди 1 месец

Тука мръсните копейкаджий налазват статията. Абе ей бокл....зи не....стни какво си мислите, че в допотопна Просия няма такива престъпления ли. Русия е най-престъпната държава в света. Там се случват уникални гаври с човешките същества всеки ден. В Русия човекът е принизен на канален плъх. Айде марш в допотопна, голташка и бедняшка Русия. Напуснете България веднъж за винаги, гн...сни *** такива. Трепане за Вас само роби на най-бедната и нещастна държавица в света - Просия!

8

Социолог

преди 1 месец

Давайте още оригинални рецепти за отглеждането на чаветата на прекрасните майки и бащи, населяващи територията. Те са изключително отдадени родители и партньори, само малко въображение им липсва!

7

Дедо

преди 1 месец

Какъв затвор, бе!!! На площада и инжекция с живак!

6

Сър Джеймс

преди 1 месец

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!

5

Габриел Денков

преди 1 месец

Германците за пореден път доказват, че са нация от психопати.

4

Анонимен

преди 1 месец

Пълно е със хаховци. Едни набиват живак някакъв в Русия уморил бебето като месец го хранил със слънчева енергия!

3

Малумници

преди 1 месец

Някой може ли да обясни . С какво тази новина ни обагати. Защо всеки трябва да зане какво всеки единпсихопат на света е направил

2

Хисто Реформата

преди 1 месец

В БеГе 1 година условно с 2 година изпитателен. Тъй то!

1

Анонимен

преди 1 месец

Случайно или не пак е спестено че става въпрос за турци