83

Анонимен

преди 1 месец

Не знам защо капейките споменават Ердоган. Ердо е в НАТО и няма да се бие със себе си я.

82

Анонимен

преди 1 месец

Друга причина, поради която мюсулманите(и не само мюсулманите) се страхуваха от СА , беше, че са крайно религиозно-радикални , но това бе само една от причините!

81

Анонимен

преди 1 месец

Ситуациятя е деликатна, ако бай Ердоган беше драснал клечката, Израел щеше да си замине като държава, американците не искат да се месят сериозно в подобен конфликт и не подкрепят убийствата на палестинци, да видим и в кои ръце ще влязат ресурсите по крайбрежието на Израел и Палестина, тука има, тука нема! А палестинците просто искат нормален живот и да не им спират водата, храната, да не им крадат земите, да не им убиват населението и ги затварят в концлагери!

80

Руя

преди 1 месец

Тия защитниците на Израел са големи лицемери и долни същества.Избиват се палестинци- баташко клане.Бомбандира се посолство- Иранско.Някой ден ще ядат дървото от евреите.

79

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой си мисли, че е за пари, не е дори до пари или поне до някъде. Разделението по религиозен признак и различни ислямски течения, не е арабска политика, тя е във вреда на араби и мюсулмани, затова СА по-скоро вреди на арабите, но така ги контролират външни сили, чрез разделение. А единствената цел на САЩ е, да не им бъдат нападнати базите и изгонени от там, просто защото те са съвсем малко като бройка сред цяло море от хора и няма как да оцелеят и останат, ако се почне война,

78

Анонимен

преди 1 месец

Хахахааааааааа, отговора е ***, защото Йордания и СА , са бивши английски колонии и марионетки, преди време , дори арабите се страхуваха да посещават СА и се страхуваха от тях, но нещата се променят и тези държави, също започват да се осъзнават донякъде! Дори мюсулмански държави, не искаха да имат нещо общо със СА и не искаха тяхно присъствие в държавите си!

77

Отговорът на въпроса

преди 1 месец

$$$$$$$

76

Анонимен

преди 1 месец

Не е такава изненадва, че Йемен и Саудитска Арабия са на страната на Израел. До някъде е очаквано. Алиансите в района са ясни. Израел от южната страна с Йемиен и държавите на Саудитския полуостров подкрепен от САЩ и ЕС срещу севера представляван от Иран, Сирия, Ливан и подкрепен от Китай и Русия.

75

Анонимен

преди 1 месец

На 14 април 2024 г. към Израел полетяха 185 дрона, 36 крилати и 110 балистични ракети. Йорданското и израелското ПВО и военни от Израел, САЩ, Англия и Франция ги унищожиха. Изкуственият Интелект остави само 3 ракети да паднат в Израел в пустинята. Отломка нарани 7годишно бедуинче, спасено е. Пострадаха и недисциплинирани, наблюдавали ефекта на Железен Купол и Прашката на Давид ! Израелски системи Стрела 2 и 3 унищожаваха ирански балистични ракети извън земната атмосфера.

74

Анонимен

преди 1 месец

"За да се подготви за войната с Русия, в течение на 10 г. отановският запад трябва да изразходва за въоръжения по $1 трилион годишно, отбелязва Bloomberg." - Всеки германски гражданин получи право безпрепятствено гендерно да се модифицира, но не по-често от веднъж годишно. Няма нужда да си сменяш пола - ако си мъж, отиваш и декларираш, че гендерно си се почъвствал жена.

73

Анонимен

преди 1 месец

Защото Иран не е АРАБСКА държава! И се възползва от палестинския въпрос за своите цели!

72

Анонимен

преди 1 месец

Договор с Русия не струва даже и хартията, на която е написан....ако нямаш намерение да го спазваш" Довършете цитата мили мои мекокитковиЕвроатлантическиЛГБТ-мултикултурниДжендерастчета! Прав е Бисмарк, ако не спазваш Договор с Русия рано или късно Руските перални превземат Берлин!

71

Анонимен

преди 1 месец

За да се подготви за войната с Русия, отановският запад трябва да изразходва за въоръжения по $1 трилион годишно, отбелязва Bloomberg.

70

Анонимен

преди 1 месец

Защо пламна главният завод, произвеждащ 155-мм снаряди в Пенсилвания? Точно тези 155-мм снаряди са така необходими на Зе-удавника.

69

до 72

преди 1 месец

Когато юдеите с а живеели на тази територия 40 века Преди Христа, загубените араби не са съществували дори! Айде малко по-сериозно...

68

Анонимен

преди 1 месец

Йордания и Израел са изкуствено създадени държави на територията на Палестина. Да светна Дойче веле

67

DW =WC

преди 1 месец

и вони

66

Анонимен

преди 1 месец

Йордания си има мирен договор с Израел от 1994г. и си го спазва. Любимите ви руснаци имаха договор да пазят териториалната цялост на Украйна, а всъщност ги напднаха и отнеха 17% от територията им. Прав е бил Бисмарк, че договор с Русия не струва даже и хартията, на която е написан.

65

Анонимен

преди 1 месец

Защото не са глупави да вземат страната на бедняци като Русия (финансираща тоя цирк) и Иран. То се видя колко жалък е Иран. 150 дрона да отвлекат вниманието от 120 балистични РУСКИ ракети. Просто за такъв смях станаха Иран и Русия, че не е истина. На фона на БВП на глава от населението на Израел и Иран операцията за Иран струваше стократно на това, което на Израел.

64

Анонимен

преди 1 месец

то пък много сложно да се разбере защо богатите арабски държави са за израел, а не палестинските башибозуци или иран. едните произвеждат нобелови лауреати и 40% от световния ноу-хау във високите технологии, другите произвеждат терористи и джихад. саудитите, египтяните, емиратите и йорданците са се нагледали на джихадисти и отдавна са разбрали, че бъдещето е в бизнеса и прогреса, а не пещерния ислямизъм. не знам дали сте видели какви реформи прави саудитския принц в момента и какво строи там.