14

до 12

преди 1 месец

абе за Пуешкото не знам, но Пилешкото в последно време е много лошо - май колят и ни продават на Пилето Пра-Баба му! иначе, у Свинското е - Истината!!

13

До 8

преди 1 месец

Ей, хитрия, няма как 12 кг да е овца. Ходихме в Неделя, не ни стигна място във фризера и една плешка я изядохме - определено беше агне. Иначе аз съм от тъпите програмисти, купувал съм и български агнета - не ги обезкървяват, вземат ти пари и за колене, отделно ходиш на място да си го вземеш - много мерси. Ден разправия. Да си го ядат. И да, аз съм от тъпите програмисти, ама наистина, вече 36 години само това работя и явно не разбирам от хитри бизнеси. Теб като те кефи, прави се на чобанин

12

възмутен

преди 1 месец

Яжте си скъпото агнешко за 30 лв. килото. Аз ще си купя я готино свинско, я пуешко или пилешко. Достатъчно вкусно и много по-евтино :)

11

А Аз като Г0й

преди 1 месец

Лаапаам Свинската Мръъвка Пълна с Хормони, Пестициди и Хербициди от Соево-Базираните Фуражи и даже Ушите не ми Пуукат!

10

Ари Голдберг

преди 1 месец

Агнешкото е Изискана Храна и Основна за Представителите на БогоИзбраната Раса като мене! Моше, я пусни Принтера у Централната ни Банка, че Свърших Кеша, а требва да пратя на ШабесГ0йте Зар0ботеното.

9

Анонимен

преди 1 месец

Какви 25-27 лева те гонят бре чобанино,големите вериги го предлагат на 19-21 лева,след като са си сложили и подобаваща печалба,а на вас с тая алчност която ви е обзела ви пожелавам да се снимате с това ваше месо!

8

do 1

преди 1 месец

Това не е агне, а овца. Яж си ти сръбските и македонските отпадъци. Хитрите програмисти изкупихме земеделски и стопански земи около София на безценица. Гледаме агнета, телета, прасета, зарзават. По-скоро плащаме да ни гледат, че и бизнес правим. Агне в моите очи е до 7кг. Всичко останало е овца. на мен ми излиза, барабар със заплати, ток, храна, фелдшер и всичко около 10лв./кг.. Продавам го за 25 кг на отбрани хора. А, като взема предвид печалбата, ми излиза безплатно, разбира се.

7

Анонимен

преди 1 месец

Важно е за украйна да има пари да пратим. Пък наште замеделци, животновъди, плодове и зеленчуци (които сами се отглеждат според статията) кучета ги яли.

6

Майстора

преди 1 месец

Аз агнетата ги ям сурови, за да не хабя ток и защото е по-полезно. Издебвам когато овчарят спи и влизам в кошарата. Хващам най-хубавото агне, фрас със зъбите по врата и после преяждам с него. Даже оставям за кучетата и си тръгвам. Така не плащам нищо.

5

!

преди 1 месец

Кой ви каза , че този е овцевъд?! Този е еталонен пример за субсидиевъд! Цялата държава и всички сектори са превзети от недоразуменията на прехода! Проблема е че "надежда взорът не види"!

4

А бе като сте го

преди 1 месец

почнали,направете го направо 50лв. и да се приключва.Какви са тия 26-27лв.С този стандарт на живот и цени България задмина всички.Аз не знам тези хора как издържат,на тези цени и никой гък не казва.Човек който обиколил поне 5 европейски държави(включително Западна Европа)последните няколко месеца смея да твърдя, че в България цените хранителните стоки са най-надути от всички.

3

Анонимен

преди 1 месец

Жуля само свинско от 8 до 12 лв. Овчото мирише на коч

2

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

Ко каза, бе душа - 25лева Килото?! вие тия Агнета да не ги Храните с Гурме от Шеф Гордон Рамзи?!

1

Пешо Тъпото

преди 1 месец

Идете в Сърбия или Македония и си купете на 18 лв. заклано, одрано, обезкурвено, увито във фолио - 10 до 15 кг агне с дреболиите излиза 200-280 лв. Нека овцевъда да си го яде на 25-27 лв и да му е слако