135

popa ot razgrad

преди 1 месец

хубава статия но са пропуснали един важен момент...Железния Купол е доста скъпа система...снощната атака е струвала около 110 млн. долара на Иран и 1.2 млрд. долара на Израел...само за една нощ...освен това Иран вече има по богата информация за това как работи Железния купол, а това е безценно нещо...

134

Анонимен

преди 1 месец

"Украйна изрази интерес към закупуването на Iron Dome, но израелските лидери не са склонни да го доставят поради опасения, че тясно контролираната технология може да попадне в ръцете на Иран" ????

133

?

преди 1 месец

Защо вече всички се подиграват с Колективния запад? САЩ не са ли още хегемон, защо така?

132

До 115

преди 1 месец

Вместо да се заблуждаваш виж над България какво пво има - 2 дивизиона С300, като фланг на НАТО разчитаме на пво на Румъния, Гърция и Турция, само дето то не е под наше командване и само те си решават дали да ще решат да пазят цел на наша територия или ще решат че не е важна, да не говорим, че срещи дрони няма ефективно пво, гърмиш с ракета за няколко стотин хил долара даже към 1млн по цел дето струва 2-3000 долара

131

Бако

преди 1 месец

Очарован съм от профисионализъм на днес.бг Главна новина за някоя си Дебора къде шофира пияна

130

ъ

преди 1 месец

Израел и "съюзниците" са отбили ракетната атака. Кои са "съюзниците", защо така свенливо се крият? Да не ги е срам, че вече не могат да противостоят не само на Русия, а и на Персия?

129

Анонимен

преди 1 месец

Та за тези, които са ходели на лов: стреляш 5 пъти и улучваш веднъж. Въпроса е: кой куршум е убил животното. Първия или последния? Та значи с десет дрона иранците улучват. Цена на дрон 4000, цена на ракета над 100000.

128

ПсихоДесниТролчета

преди 1 месец

подкрепя се само равен старт за всички при равни условия и който е по-добър да спечели. Без да има 3ни стандарти, без да има пренаписване на правилата и прочие. Имайко в предвид че природата не ви е дала достатъчно ум, не очаквам да разберете какво е "Феър Плей".

127

Анонимен

преди 1 месец

При стрелба между пехотинци от 30 изстрела се убива един. И след това бе се стреля, защото няма смисъл. И интересно че почти винаги куршума който убива е измежду последните.

126

125 ПсихоДесен

преди 1 месец

Въпроса е друг - Кой не може да се е..ва със САЩ???

125

Кой лъже

преди 1 месец

"Iron Dome прехванал 90% от ракетите" - значи Евреите прехващат само 90% а Окраинците не падат на по=малко от 99%... Ся некой лъже, кой ли е той??? Аз си мисля че евреите лъжат - те са свалили 120% а не само 90%. Иначе излиза че Окраина с прашки сваля повече от колкото Израел.

124

Бах мама му.

преди 1 месец

Тествали , ама друг път. Провалиха се.Никой не може да се е..ва със САЩ и Израел.

123

Анонимен

преди 1 месец

Русия-Иран-Хамас-Северна Корея-Куба - дружба от векове и за векове, ха-ха-ха-ха.

122

Анонимен

преди 1 месец

Вчера русофилите подкрепяха Русия. Днес русофилите подкрепят Хамас и Иран. Утре русофилите ще подкрепят и Османската империя. Русофили, бате...

121

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите сложиха чaлмите...

120

Анонимен

преди 1 месец

Всеки път като видя някакъв 'българин' да защитава некви амyджи от Палестина или Иран им се чудя какво празнуват на 3-ти март??

119

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите по естествен път се оказаха в лагера на Хамас и Иран. Ало, русофилите, няма ли да забиете по една ***? Много ще ви ходи.

118

Мишо

преди 1 месец

Не разбирам, защо толкова превъзнасят ПВО системата на Израел! Всеки, който поне малко има представа как първо ще обърне внимание на малката площ на държавата мисля, че беше 24К км. Това е като да изградиш заслон над средно голям град - мегаполис. Спрямо релефа локационните станции дори ще се препокриват. Защитата от море е 50% от територията, равнинен терен и малко планини. Изключително малко ракето-опасни мъртви точки всичките съсредоточени на север.Смешна работа!

117

Блюнгбършита

преди 1 месец

& агенция ЕЖК прИзентс,баце..."... каза Майкъл ДиМино, бивш анализатор на ЦРУ..."Всичко е точно! ВЕрвайте! :) :) :)

116

българина

преди 1 месец

сащ и англия са свалили общо над 100 обекта, при 300 изстреляни, сиреч Железния уж шит шеше да пусне 100... първия ден, след 10 ден, ще пуска всичко..... който разбрала разбрал какво го чака израел, той не е украйна... Утре ще почнат да пускат с парашути сандъци с калашници и муниции над газа, какво ли ще стане на съшия ден????