79

Не съм убеден

преди 1 месец

До Пловдив Пращаш на четвърти километър човек за който се говори, че е високопоставен служител на крал Чарлз и милионер. Докато яде от мазната английска баница и си бърше омазаните ръце в България, този човек не е редно да се брои за луд.

78

Анонимен

преди 1 месец

Хич не ни трябваш, агент Грозен! Направи като Кристо Целофанчето, фукни!

77

Пловдив

преди 1 месец

Христо Грозев,спешно се нуждае от ремонт на 4-ти км.,ще го отремонтират,и този човек е на свобода,трагедия.

76

Гошо

преди 1 месец

Христо не се връщай, то и Горбачов не се върна в Русия, но ти можеш да отидеш в Русия там ще те приемат, там те чакат да им разкажеш за откритията си. Може пък нещо да не знаят, да са пропуснали.

75

Анонимен

преди 1 месец

Това защо не е в рубриката платена реклама. Преди години на Сидеров като му отвъртяха един шамар, той го сметна за опит за убийство, а Трактора като го стрляха с гранатомет и оня вика станала е грешка. То се чудиш да се смееш или да плачеш. И Бойко Сретан щеше да го убива, че после Цецо-ухото правеше спец команди от проости полицайчета.

74

Анонимен

преди 1 месец

Итересно какво толкова има на лаптопа на един журналист, та да пратят агенти да го гепят и занесат в Москва. Пък знае и маршрута.

73

Анонимен

преди 1 месец

Да се завърне в България? Ми той никога не е имал такова намерение. Той си чужденец. За него България още нещо, което може да плюе.

72

един

преди 1 месец

"Грозев коментира също, че американските и европейските специални служби не му препоръчват да се завърне в България" - а те защо си общуват точно с него!?!Друг е и въпросът - а кой го иска точно него в България.

71

!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

Мръсен плъх ! В ада да гориш дано, както и всички ми.Си.рки от Днес.бг

70

!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

Мръсен плъх ! В ада да гориш дано

69

Мнение

преди 1 месец

Тоя нали се кълнеше, че не работи да западните специални служби? А сега те го пазят? Не знам някой, който няма връзки със специалните служби, те да го пазят... да си каже, че им е агент, ще му олекне...

68

Германец

преди 1 месец

Нормално. Свестни хора като него са несъвместими с тази пробита територия, която наричате родина.

67

Хаха

преди 1 месец

Ице, малко е да се страхуваш! Трябва много, ама наистина много да те е страх. Страхът е роднина на лъжата!

66

Хмм

преди 1 месец

Че, какво ще прави още един британски агент в България? Тук стана пренаселено. Стой си там и мародерствай над българската общност, каквито слухове се носят. Терор над всеки, който откаже да ти съдейства и да влезе в агентурната ти мрежа.

65

Анонимен

преди 1 месец

Аз лично ще му извия врата ако го набарам.

64

Анонимен

преди 1 месец

Чувстваше се безопасно в Туитър, но палачинката се обърна.

63

жорето

преди 1 месец

Щото ще го бия много лошо

62

Анонимен

преди 1 месец

Съжалявам го човечеца щото знае че и във Виена русите ще му праснат черепа за тях не е проблем да го открият стига да поискат това. За тях не бе проблем да намерят в Испания онова руско *** военен което се продаде на бандеровците и им достави руски боен хеликоптер и уби руският войник в него който бе на служба.Да си агент на краварите в България може и то официално но видиш ли симпатизираш ли на Русия не можело .Еми 80 на 100 от българите са русофили *** не като теб.

61

Анонимен

преди 1 месец

То ако някой иска да го очисти, не мисля, че е голям проблем и в Австрия да го направи или където и да било на друго място.

60

Анонимен

преди 1 месец

Нормално, България е руски анклав. Всички служби работят за Митрофанова.