91

Анонимен

преди 1 месец

И кога точно Палестина е била арабска земя и как е станала, я припомни???

90

Анонимен

преди 1 месец

"ние и ханове не сме имали, ням исторически документ, където български владетел да носи подобна титла. Говори се за князе. Няма "Именник на българските ханове", а "Именник на българските князе" (архонтес)." - А мама и тати знаят ли, че пишеш тук? Да не ти се скарат, че си говориш с възрастни? Ходи си пий млякото и залягай над учебниците. Тъпaшкu paботи нямам намерение да чета.

89

Анонимен

преди 1 месец

Терористите са тия с коланите, които крещят "Аллах Акбар" и убиват невинни. Точно такива са и тези в Газа (07 октомври) и в Техеран (най-големия спонсор на ислямския тероризъм). Колкото по-скоро бъдат заличени, толкова по-добре, защото историята е доказала, че не подлежат на превъзпитание.

88

Анонимен

преди 1 месец

Не знам пирони ли трябва да ви набиват в чугунените глави? Козелът го е казал пределно ясно: иска да завладее свещения за християни и юдеи град Йерусалим и да го направи мюсюлмански. От това по-голяма заплаха за световна война, здраве му кажи. И то религиозна, което значи клане до крак.

87

Анонимен

преди 1 месец

"Тези радикални мюсюлмани искат да завладяват !! Трябва да бъдат спрени !!" - Аха... Еереите крадат палестинска земя и арабска, европейците и САЩ отиват да колонизират и да им точат от нефтените кладенци, но иначе според теб мюсюлманите били искали да завладяват. :))) Акъл море, глава шaмандура!

86

Анонимен

преди 1 месец

"Израел трябва да ги изтрепе до крак и след това да хвърли атомите над Техеран." - Ето виждате ли как кръвожадните хора и тези които защитават терористите, защитават Израел! :) Искат геноцид. И израелците искат геноцид, просто за да откраднат земята. И заради едното име на държава. А палестинците просто се защитават. Иранците пък с какво са виновни, че Израел наруши международното право и бомбардира без причина чужди посолства в други суверенни държави?

85

Война

преди 1 месец

Тези радикални мюсюлмани искат да завладяват !! Трябва да бъдат спрени !!

84

До 85

преди 1 месец

Не го казваш, но го намекваш. Единствено онези, които твърдят, че старите българи са различни от съвременните, говорят за прабългари и ги определят като тюркско племе. А ние и ханове не сме имали, ням исторически документ, където български владетел да носи подобна титла. Говори се за князе. Няма "Именник на българските ханове", а "Именник на българските князе" (архонтес).

83

offf

преди 1 месец

Целта на Иран е изпълнена, хахха. Изтреляни 300 дрона, 130 ракети и един ранен без опасност за живота. Да не стане така иранчаните да се радват , че са се освободили от аятолаха

82

Анонимен

преди 1 месец

Нормалните палестинци отдавна напускаха Газа. Ясно е, че арабите наливат много пари за пропаганда. В Газа останаха единствено терористите и техните съучастници. Израел трябва да ги изтрепе до крак и след това да хвърли атомите над Техеран.

81

Анонимен

преди 1 месец

"Няма такова нещо като тюркско прабългарско племе." - Аз в коментара си дори не съм използвал думата "тюркско". :))) Ти го казваш сам! :)))

80

Анонимен

преди 1 месец

Коя е била столицата на българите по времето на Кубрат? А нали уж в Именник на българските ханове се твърди, че българите били по-стари, даже Атила им бил хан? Тогава коя е била столицата? Според някои хора ако народът е стар и не му знаят учените със сигурност коя му е била столицата, значи според тях тоя народ не е съществувал! Ами значи според вас и българите не са съществували! На палестинците Газа им е била столица! Така се е казвала!

79

До 81

преди 1 месец

Няма такова нещо като тюркско прабългарско племе. Българите винаги са си били българи. Знаем, че руската пропаганда ви учи на друго, но то не отговаря на истината.

78

Анонимен

преди 1 месец

"Днешните палестинци и древните филистимци нямат нищо общо." - То и днешните българи нямат нищо общо с българите по времето на Кубрат и преди него. По тая логика означава ли, че "България никога не е съществувала"? :))))

77

Анонимен

преди 1 месец

"Древните филистимци са живели само в днешна Газа 60 години, идват от Крит, гърци и пирати. " - Филистинците са траки. Когато е създадена Палестина, не съществува още етнос гърци. Не са "измислени" още гърците тогава. За какви гърци ми говориш? Ходил ли си на училище? Гърците са пришълци от Африка. Близо до днешна Етиопия.

76

Анонимен

преди 1 месец

"досега не съм видял някой от тях да се препаше с колан и да се взриви на площад в Европа или където и да е." - Ахахаха! То държавата Израел е създадена с хора евреи препасвали колани, ама той не бил видял! Него ще питаме дали е видял! :))) Не си видял, защото имаш ниска обща култура и лесно те манипулират евреите собственици на телевизиите. Иначе прочети за еврейските терористични организации Гуш и Кешет. За Бен Гурион, Моше Ялон, атентата в Хотел Цар Давид, Зеев Ябонитски, Иргун, Лехи, т.н.

75

Атом

преди 1 месец

Иранските аятоласи са най голямо зло ! Преди тях Иран и Израел са имали много добри отношения и голям стокообмен и просперираща търговия . Но с идването на тези пррримати , всичко се обръща. Без атом няма да се размине на тия свввини . Атом !! После тишина .

74

Имп Маврикий

преди 1 месец

За Йерусалим не знам, но Париж, Рим, Берлин и Лондон гаранция че ще станат!!!

73

Анонимен

преди 1 месец

Древните филистимци са живели само в днешна Газа 60 години, идват от Крит, гърци и пирати. Целият 'западен бряг' се нарича Самария, по името на населението - самаряни, а цялата днешна 'палестина' и 'израел' се наричат Юдея..сещайте се какво е било населението там. Арабите идват от Саудитска Арабия, от арабския полуостров. Не е особено сложно да се разбере, освен ако нарочно и умишлено се залъгваш.

72

Анонимен

преди 1 месец

Глупости и глупости. Коя е столицата на тая държава 'палестина', кой и е бил цар, каква религия са имали, какъв език са говорели, какви монети са секли? Къде точно в Библията си прочел това, хайде цитирай ми? Египетски, византийски, римски, персийски и арабски историографии нямат нищо за палестинци и Палестина, но говорят за юдеи, християни и самаряни. Или и тях ще изтриеш и ще фалшифицираш?