23

хер

преди 1 месец

хер хит... е бил прав по еврейския въпрос

22

Сата НАТО

преди 1 месец

Чашата преля когато удариха посолството ----///----- Не са ударили посолство.

21

Сата НАТО

преди 1 месец

Много са ми забавни рузко-иранските поклонници, като почнат да "разсъждават"...

20

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР - Да, да пий си хапчетата ))) Бъркаш с това кой точно е Бого-избрания народ )) Оттам са ти всичките проблеми у главата, да се оправяш!

19

Нане Вуте

преди 1 месец

Войната иска да я започне Израел, а не Иран, експерте!! На нетаняху му трябва война щото иначе е чао!

18

Анонимен

преди 1 месец

Тогава е крайно време да се вземат мерки и аятоласите под строй, с еднопосочен билет, да заминат да поддържат Байкало-Амурската магистрала, а Иран да стане онази светска държава, каквато е бил по времето на шаха. Тогава няма да има нужда от военна намеса, нещата сами ще се оправят.

17

82-ОМБР

преди 1 месец

До 16 Ей,хапчетата! НА ЕВРЕЙТЕ ЩЕЛИ ДА ИМ СВЪРШАТ КИНТИТЕ А-ХА-ХАХХ-ХА На всички на тази планета ще свършат парите и едва тогава на богоизбрания народ!!!

16

82-ОМБР

преди 1 месец

русия неможе да си го позволи защото ще и скачаме на главата с нейните 150 милиона човечета е за никаде! НАТО сме 1 милиард и не ни пука ще имали човечество или не! Ще разтопим планетата,но русия ще умре!

15

Анонимен

преди 1 месец

Най-големия проблем на израелтяните е, че им е струвало 1,3 млрд долара еквивалент отбраната оная нощ! Още 1-2 такива атаки и ще фалира държавата Израел, тъй че по-добре да посвият байраците малко, щото нема по-голема болка за еврея от това да го накараш да се охарчи

14

Логично

преди 1 месец

Ако Русия действаше като Израел в Украйна сега щеше всичко да разрушено и избито там.

13

карачанаков

преди 1 месец

До до карачанаков А някакви там брадати и чалмосани които избиха една камара хора какъв го търсеха в Израел, подкрепяни от Иран и не без благословията на Расията.

12

Ужас

преди 1 месец

Над 20 000 убити в Газа ,над 2 000 000 гладуват там,Израел сътвори геноцида на 21 век.Добри ученици на Хитлер са.

11

Джоли Роджър

преди 1 месец

И това е съвсем нормално.

10

Така

преди 1 месец

Вечните жертви евреите се превърнаха в военни престъпници,приказката им вече свърши.

9

до карачанаков

преди 1 месец

Безмозъчен враждата на Иран и Израел датира много преди войната в Украйна. Ама на калпава ракета космоса(Русия) и пречи. Чашата преля когато удариха посолството и ти какво очакваше ве хомосексуалист Иранците да стоят и да гледат ли ве ***? Това, че сащ и НАТО са гола вода и не могат да помагат на съюзниците си Русия ли е виновна ве .оклук ?

8

Еййй

преди 1 месец

Всички удобно забравят че Израел унищожи посолството на Иран в Сирия,такова в света не се е случвало и бе повод за Иран да си върне на Израел !!!

7

Public enemies

преди 1 месец

Иран е огромна страна, сила която само може да води войни и да решава проблемите си, за разлика от Израел, има ядрено оръжие известна спънка, но ислямския свят може да смачка Израел ако пожелае и е време да стори това.

6

Обичаме ви до тук

преди 1 месец

Това каза Бай-дън на евреите оня ден. Удариха ви, а вие кротувайте, щото това е в интерес на САЩ..... Толкова за приятелството между янките и евреите

5

Компу Стике

преди 1 месец

Израел е световна ценост на цивилизацията. Аргументи за това йок, само еврейски капитали, проникнали в центровете за вземане на решения по целия свят, това си е чиста корупция, брат.

4

Анонимен

преди 1 месец

Aха, ще се повиши цената на нефта казва човекът. Значи просто някои евреи ще станат пак за няколко дни с няколко десетки милиарда по-богати. А обикновените хора погребват близките си заради война.