105

Анонимен

преди 1 месец

Иранска атака?Това е отговор, а не атака!А онова в Газа е геноцид.

104

Анонимен

преди 1 месец

Бившият евродепутат Ник Грифин:Думата на годината да израелизираш (глагол) означава да вземеш нещо, което не е твое, и след това безсрамно да се преструваш, че е твое, и да играеш жертва.Между другото, има пореден скандал в Израел, след като израелски войник открито признава на живо по Канал 12, че на 7 октомври, по заповед на своя началник, е стрелял в къщата на израелско цивилно семейство и е убил 12 жени и деца...

103

Брадатите примати

преди 1 месец

освен че се изпразниха в пустинята, те също успяха да изкопаят две дупки в пясъка и да ранят едно бедуинско дете. ЕбахТиКаръците.

102

така

преди 1 месец

С изключение на Израел и Украйна всички народи са си отвоювали държавите, а не са им подарени. Тези двечките са получили даром и сега им се налага да си отвоюват това, което смятат, че е тяхно и това ги хвърля в ужас. Бау, цял свят да помага. Ами направете като всички останали-воювайте. Не е нещо невидено. Ние цял свят ли сме включвали в нашите войни?

101

Анонимен

преди 1 месец

По време на лов и война се лъже най-много.. Със сигурност иранците са ударили добре, но призракът от Киев се каза с израелски паспорт и сега бди над небето на Израел.. след като спаси USрайна. Хаха..

100

Анонимен

преди 1 месец

По време на лов и война се лъже най-много.. Със сигурност иранците са ударили добре, но призракът от Киев се каза с израелски паспорт и сега бди над небето на Израел.. след като спаси ***. Хаха..

99

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и ЕС не казаха и дума срещу Израел когато държавата на евреите преди дни взриви посолството на Иран с ракети и изби всички в него. ЕС и САЩ не правят нищо за да спрат касапницата на цивилни палестинци от еврейски войници в Газа....ЕС и САЩ всеки ден изпращат кораби със снаряди,бомби и оръжие на Израел да продължи геноцида в Газа. Всъщност какво казват ЕС и САЩ вече няма никакво значение за свободните от запада държави по света.

98

Анонимен

преди 1 месец

"Първоначалните анализи на военни експерти Иран не е целял жертви и огромни опустошения, а си е направил просто един пиар, макар че доста от ракетите и дроновете са успели да ударят цели, дори да унищожат цяла батерия от прехваленият ПВО купол/5-6 пускови установки заедно с радара/. Експертните оценки показват, че Иран не е изстрелял нито една от новите си модели ракети и дронове, тоест те са поизчистили складовете си от скрап, който обаче струваше 1 милиард разход на Израел. Половината ракети са били просто примамки. Не напразно Иран предупреди Израел и САЩ да не отговарят на отмъщението, защ

97

Анонимен

преди 1 месец

Призракът на евроболшевизмааа.:) Много се успокоих, че Иран няма да ни напада. Пък и Русия май и тя се отказа да ни превзема, а и армията е на щрек. Аз не знаех че имаме армия, ама ок, значи всичко е наред. :)

96

Анонимен

преди 1 месец

Психото, много рано си се надрусал. Железен купол мупол, всичко ви е лъжа. Иран думна две бази, янките се наакаха.

95

Анонимен

преди 1 месец

Израел ще отговори на копейките зашеметяващо в подходящо време.

94

Чалмата

преди 1 месец

Всеки русофил юмрук на исляма

93

Чалмата

преди 1 месец

Евала братя кучета на исляма,

92

Анонимен

преди 1 месец

Кервана си върви кучетата си лаят а плана за новия световен Тед си върви и тоИще доказателства трябват ли ви?

91

Анонимен

преди 1 месец

На мен не ми дреме за Израел и тарторите му. Едно е сигурно.когато един ден всичко приключи ще се избавим от кошмарни държави като Израел и Украйна, създадени изкуствено. От където дошло, там отишло-у канализацията.

90

Анонимен

преди 1 месец

Посолство с генерали вътре не е посолство, а военен щаб. Табелата отвън е за камуфлаж. Всъщност израелците са ударили военна цел, браво им!

89

Анонимен

преди 1 месец

До Кдкднндн Интересно защо Коцето не спомена руското нападение над Украйна, а? Кой както му отърва. Адекватно ли е да защитава държава, в която няма българи, а да сее омраза срещу държавите Израел и Украйна, в които има големи български диаспори. За мен Костадинов е най-неадекватият български политик и аз сериозно се съмнявам дали е политик, камо ли българин.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Край Стига с тая Турция бре! Турция е член на НАТО, няма да се бие със себе си я! Турция не се кльопа с Иран, напротив, има му зъб заради топлите отношения на Иран с Армения.

87

Кдкднндн

преди 1 месец

От нашите политици само Костадинов направи адекватен коментар и спомена израелското нападение над иранското посолство в Сирия. Петков, Трифонов и Борисов коментираха така, както искат от посолството, т.е. застанаха на страната на Израел, приравнявайки тази близкоизточна държава със западния свят, с който реално нямат общо. ДПС за момента мъдро мълчат. Дано не забъркат голяма война.

86

Ром'с

преди 1 месец

Днес ще отговорят израелците..