40

Анонимен

преди 1 месец

След две седмици в Украйна ,ще пристигнат противоракетни лазерни системи от Великобритания и за руските сви.не ,ще настъпи голяма веселба ....Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия, Русия я чака пълна разруха и разпад !!!!

39

Запознат

преди 1 месец

Русия пикае на Часов Яр. Целта е Харков. Падне ли този град Украйна губи войната.

38

Анонимен

преди 1 месец

След като превзеха Киев за три дни,Часов Яр трябва да го превземат за минус три часа!

37

Гошо Украинеца

преди 1 месец

А Крим върнахме ли вече?

36

Юлиян

преди 1 месец

Има един "веселяк евроатлантик" тука,анонимен разбира се.Няма лошо,нека поне да ни разсмива от време на време.

35

Юлиян

преди 1 месец

Украински военен!!!Утре да не кажете,че Путин или Шойгу са го казали.Пак номер като този с "трите дни" за Киев.Като го повторите стотина пъти по официалните държавни(вече на Сорос)медии и хората ще го приемат за истина.Ще го превземат и този Часов Яр като всички други.Кога ще стане?Когато стане-скоро.

34

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

33

Анонимен

преди 1 месец

3 готини още тормоз ще има,Русия не бърза.Европа няма да издържи и ще се наведе.

32

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 40. Идат и извънземните...

31

Анонимен

преди 1 месец

Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия , Русия я чака пълна разруха и разпад !!!! Скоро идват 60 F16 и лазерни оръжия ,за ПВО .За руснаците ще настъпи истински ад !!!!

30

Анонимен

преди 1 месец

Българските платени от РУСКОТО посолство *** ,да товарят по пет ,шест туби с бензин в колите си и да заминат за Русия ..Там няма бензин и сега е важно русо.сифилистиците ,да помогнат ....

29

Знаете ли го тоя виц

преди 1 месец

"Мъж и жена си говорят - абе, миришe на ръжда, да не ни е ръждясал бойлера?", а мъжа отвърнал "Не ве жено, руснаците ни нападат, ахахаха" - бурен смях в стаята, след което двама излизат на ресторант и цяла вечер яли пили и се веселили. The end. (поуката: Никой не се страхува от руснаците, дори да го нападат)

28

Анонимен

преди 1 месец

И защо да не го направи?! От където мина до този момент Руската армия,всичко е в руини! Това означава,че повече Украински крак,там Няма да Стъпи!! Схващате ли ми мисълта?-:)

27

9-ти МааАаАй?!?!?!?

преди 1 месец

Бога ми, ще ви докладвам под секрет, че според мои тайни сведения, които са ДИРЕКТНО ОТ ФРОНТА и от ПРЕДИ 15 МИЛИСЕКУНДИ, това може да се случи до 3 дни. Виждам го ясно. И Ванга го е предрекла. Питайте ме мене за тези неща, а ако ви трябва финансов съвет - Киро Брейка. По въпроси за сигурността и неприкосновеността - полковник Марков. И не забравяйте. Задължително хвърляйте на Копейкин на изборите, иначе сте национални предатели.

26

БАНко

преди 1 месец

КАК ПОСТЕПЕННО ВСИЧКИ НИЕ Иdio-тините СВИКНАХМЕ НАТООООООВЦИТЕ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ИЗПРАЩАТ МИЛИАРДИТЕ НИ И ОРЪЖИЕТО НИ НА ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ !!!

25

ХаХа

преди 1 месец

Къв 9ти Май бре, ЧасовЯр е обкръжен

24

Едно е да искаш

преди 1 месец

Второ е да можеш, а пето, шесто и осемнайсто да го направиш.

23

Анонимен

преди 1 месец

Е, няма толково нагъл, нахален и неблагодарен народ като украинците!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам последните сводки от фронта, това може да стане още до края на месеца.... Успех на братушките!

21

Анонимен

преди 1 месец

ДА!!! Русия ще си прибере в най-скоро време и Часов яр,както си прибра около 30% от територията на укра,а ще има и още!!!