31

Анонимен

преди 1 месец

Ако Израел атакува Иран ще се включат и другите арабски държави и с Натаняху е свършено.

30

Анонимен

преди 1 месец

Бях в Ерусалим и видях какво значи евреи-пари,пари и пак пари. Църквата на Божи гроб е на палестинска земя, но в нея свещениците са евреи. Във Витлеем пак свещениците са евреи и пак е на палестинска земя. На мюсюлманска земя около река Йордан са построени 40 християнски църкви. Ние християните можем ли да бъдем толкова толерантни? Отидох на Божи гроб вярваща и се върнах скептична. от тогава не ги уважавам евреите.

29

Тео

преди 1 месец

Няма значение кой колко пари дава. Ако икономиката е на военни релси, парите са имагинерно понятие. В една война значение имат оръжията, които се произвеждат бързо и са ефективни. В тази връзка едно дронче за 2000 евро от алито може да създаде огромни неприятности.

28

ПорЦелан

преди 1 месец

Евреите май са надминали украинците по процент свалени ракети и дронове, като процента не е близо до 100 е някакъв множител на 100 по-голям от 1-ца. Въпреки че са свалили ВСИЧКИ дронове и ракети, много военни обекти, основно летища, са били поразени от ирански ракети.

27

Анонимен

преди 1 месец

26 само дето американците премълчаха. После се оказа че и жертви имаше в базата и оцелелите военни писаха писма ама ги изкараха луди и че ги боляло главата.

26

Анонимен

преди 1 месец

Нашите ислямизирани анализаторчета станаха и счетоводители.Само изчисляват колко какво щяло да струва.Тъпигьози!

25

Анонимен

преди 1 месец

Ами тя атаката на Иран беше само едно предупреждение,явно не са искали да убиват и разрушават,а пък който разбрал,разбрал а кой не ,той да му мисли...

24

Анонимен

преди 1 месец

Наркеж, май ти се репчиш и понеже реалността ти дойде множко почна с с "ай да се лигавим" Мислиш че няма да ядеш пердах ли? Бягай крещи по улицата "тук не е техеран" да видим дали някой мигрант няма да те ступа. Либералните идиотчета страдате от собсвената си глупост.

23

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли какво стана след убийството на генерал Солеймани? Стреляха по американски бази, който часове преди това бяха взели мерки за защита. И сега се получава подобно нещо - едните запазиха лице, другите не понесоха щети. Прилича малко на мач на незабравимия отбор Лесичери през 90-те.

22

Анонимен

преди 1 месец

Изрел нищо не може да порази, сащ дори не искат кое не разбра наркеж? От тук нататък топката е другаде. И ще ви бият. И ще ви гонят по целият свят американизираните лумпенчета.

21

Анонимен

преди 1 месец

Само си представям какъв рев ще е след като Изрел порази 350 цели в Иран - 150 с ракети и 200 с дронове. Е пак ще има утешителни приказки - Изрел похарчил милиарди за ракети и дронове, а Иран НУЛА за ПВО. Значи Иран са по-умни.

20

Анонимен

преди 1 месец

Наркеж, пак ли се появи фют мют космонавт и другите ти никове? Хем те трият и пак наглееш. Иран показа и доказа че има ракети като гръмна базата на янките. Бас държа че си циврил като луд в коментарите под натиска на нпото по онова време, ама се га се правиш на ощипан тролясен.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ирански аналог на руската тридневна операция! На площада в Техеран, със всенародни веселия отбелязаха победа над Израел И САЩ!

18

Очевидеца до 16

преди 1 месец

И за Садам тъй говориха че има танкове и подводници скрити под пясъка и ще ги изкара когато Сащ нападнат и накрая го обесиха

17

Манолски

преди 1 месец

A защо нямаше санкции, Израел - агресори и ирански флагчета?

16

Анонимен

преди 1 месец

12 ти нямаш и 30 години а мозъчно нямаш и 12 кви 50 години си въобразяваш? Ако имаше малко мозък щеше да знаеш че нещата не са статични и опорките тип кой не скача е червен не вървят. Иран в момента има дронове сателити милиони ракери в подземни складове и собствени самолети и ядрена програма.

15

До до 3

преди 1 месец

Пише от руското посолство в Техеран!

14

Версия

преди 1 месец

Тоя удар на Израел по посолството на Иран в Дамаск е много съмнителен. Едни генерали загинали, а посланикът, явно предупреден се е скрил и е оцелял. Много вероятно въпросните генерали да са били вече неудобни за Техеран и нарочно да са изпратени в Дамаск и поръчани на Израел.

13

Анонимен

преди 1 месец

Ше има. Евреите са следващите иракски кюрди или бандеровци на янките. Иран още не отвърнал за другите стотици атаки на еврейките ***. Включително и за опита за саботаж на ядрените центрофуги със стъкснет, който зарази половината западняшки компютри ползващи сименс след това. Да се опиташ да направиш ядррна авария не е ли повод да те опердашат?

12

До 8

преди 1 месец

Това, което пишеш го чета от 50 години! От 7 дневната война, та до днес!