319

В Давос

преди 1 месец

В Давос на кривчо сестрата една фризьорка му казала.............и той я разбрал.

318

Щирлиц

преди 1 месец

Братчето на Зеленелски,сигурно имат един и същ доставчик,затова им хлопа дъската.

317

Национален въпрос!

преди 1 месец

Киро кви ли ги говори и по света ? Опасаен е за себе си и за околните и за цялата държава вече. Сложи ни и в кюпа на войните от хилядолетия между семитите и персите.

316

Фибуначи

преди 1 месец

Кирца човек не научава грешките , а се учи от тях. Грешки не са учат , учиш се да не ги допускаш повторно. Боса на ПП реално е учил до 7 ми клас само в Бг.

315

Психодиспансера

преди 1 месец

Тоя е за усмирителна риза.

314

Анонимен

преди 1 месец

Киро,изгони 70 служители от руското посолство,прегърна се с банкянския, резултата ако утре има избори,ще е 80 към 40 калпака в 50 тото НС. 80 за оня и 40 за теб,не е изключено твоите да слязат дори на 35.

313

Каинов комплекс

преди 1 месец

А ние, Възрожденското ЛГБТ, какво печелим от това?

312

манипулатор

преди 1 месец

пачките и кучетата не били проблем за Киро... с всяко изказване на харакиро потъват с по 0.2-0.5%. Накрая ще останат само фанатиците от дб ама и те ще избягат с просите "лидери"...

311

Реалист

преди 1 месец

Киро не трябва да си ходи, а трябва да отиде при бай Ставри, защото заради него вземаме газ на тройни цени, набута държавата със стотици милиони и щял да си ходи. Хубав си ти, ами да беше средата на миналия век!

310

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не си научил, ти си просто Киро. Върви си продавай хранителните добавки и не се занимавай с политика.

309

Анонимен

преди 1 месец

Кире, пак си далече от целта и пак говориш глупости. Нормалните хора вече са те претеглили и ти нямат вяра за нищо!!!

308

Анонимен

преди 1 месец

Мръшата долна пак ни говори за хути,мути,Украйна,Русия,а за *** тук ич не му дреме. Явно се изживява като някакъв международен герой. Плюнка скапана. Нищо хубаво не направи за българския народ. Хората оцеляват въпреки теб

307

Анонимен

преди 1 месец

доста време се задържа този няма ли да го подменят

306

Анонимен

преди 1 месец

този толкова явно и упорито лъже как ли още хора му вярват не е истина, но този народ си заслужава съдбата, времето с много народи по цял сват го е доказала

305

Анонимен

преди 1 месец

Лелеее, какви плоски, елементарни брътвежи. И този е бил министър-председател! Дано изчезнат от хоризонта, че много безобразия сътвориха!

304

Мда

преди 1 месец

Всичките ви роднини назначихте на държавна службица. Толкова нагло крадливо откровено племе не е управлявали никога!

303

Оф

преди 1 месец

Каква е тая дъвка? Кой му вярва на Киро! Та нали чухме записа ПП ДБ бяхте дотук

302

Someone

преди 1 месец

За да научиш нещо трябва да имаш достатъчно умствен капацитет, който определено липсва на простия киро, както и на електората му. За съжаление докато има хора, които се впечатляват кой как изглежда, вместо колко му е умствения багаж ще има такива недоразумения като простия киро и компания в политиката.

301

нагъл

преди 1 месец

до безобразие -чл.39 от конституцията на РБ- ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ И ДА ГО РАЗПРОСТРАНЯВА ЧРЕЗ СЛОВО-ПИСМЕНО ИЛИ УСТНО,ЧРЕЗ ЗВУК ИЗОБРАЖЕНИЕ ИЛИ ДРУГ НАЧИН . ТОВА СА НИ ПРАВАТА -КОЙ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ КОЙТО НЕ Е ДА Е

300

Анонимен

преди 1 месец

Наследствено обременения Киро /всичките му наследници са болни!/ и безполовия хасковски хамстер Кокорчо ,са просто тинята в блатото.