51

Кирчо

преди 1 месец

Слагайте средна скорост и с тъпанарите които светката и минават със 170 е свръшено !

50

Грък

преди 1 месец

130 е добра скорост но трябва да оправите магистралите и пътищата !

49

Сашо

преди 1 месец

Само за справка - в Дубай ако минеш на червено глобата е 15 000лв. обърнато в български левове.За тях това са супер много пари и никой не минава на червено- никой.Тук е 150лв.Направете глобите да почват от 3000-4000лв. и ще видите колко бързо всичко ще си дойде по местата.И толерантност, и спокойствие и всичко.Също така и глоба за под минимална скорост.Неможе да път с ограничение 90, да караш с 35.Ти си опасен за себе си и околните.

48

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

До Анонимен 140 е във Великобритания! Стига лъга!!! Някои все пак живеем в тази стана :)

47

Анонимен

преди 1 месец

Чакайте под 80 км на магистралата не беше ли забранено сега и над 130 км е забранено все ще сте сглобени значи явно това, е целта, не глобен да не остане никой честито

46

Анонимен

преди 1 месец

Пак по пътя на забраните. Вместо да подобрят качеството на пътищата,да засилят контрола ,да увеличат глобите за нарушителите и да спрат купуването на шофьорски книжки.

45

Анонимен

преди 1 месец

Ограничението за движение по магистралите във Великобритания е 113 км/ч. Перфектни магистрали, преобладаващо нови коли и дисциплинирани чрез глоби и по-тежки наказания шофьори. Какви са тия 130-140км/ч в България, какви са тия обли камъни дето изчукват законите и правилата?

44

Анонимен

преди 1 месец

И 50 и 150 да е ограничението пак ше ви съдерам с барбекюто .

43

Д жигит с голф

преди 1 месец

Ограничението важи само за в насрещното.

42

Анонимен

преди 1 месец

Снощи един пен дел на Тракия ми присвяткаше. караше с поне 170. Дали ще започне да кара по-бавно, ако намалите скоростта на 140? Ами няма :) Това е поредна репресия срещу хората, които спазваме правилата! Тези като им бе цила снощи ще продължи да кара със 170. Ей ви го резултата от некадърни държавни служители! Вижте ги и им се смейте! Не са виновни политиците. Държавните търкачи на столове ги бъркат тези неща! Политиците ги одобряват по нареждане! Истинският проблем се държавните служители!!!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

Да не се дават книжки на неграмотници и който го хванат с алкохол и наркотици минимум 10 г. без книжка и яка глоба. Корумпираните полицаи също да плащат яки глоби и да изхвърчат моментално от работа без право да са в тази система. Ние магистрали нямаме, така че 130 км. е нормално за тези пътища.

40

ЛАЙ НАРИ

преди 1 месец

Караш 90 по междуградски път и хоп, знак 50 и там отбивка която води до никъде. Но там лaйняния ушев седи с камерата и я е настроил да те хване ТОЧНО на знака. На 150 метра от кръстовището. И бум 200 лева. После съда се прави на ни лук ял ни лук мирисал и ти потвърждава глобата на втора инстанция защото първа го е отменила. Ей това е нашата мина КОРУМПИРАНА държава. Ушвеия гледа на другата страна като джигита с бентлито пили гуми пред него и минава на червено.

39

тьпи мисирки :)))

преди 1 месец

то преди броени години беше 110, стана 120, 130, 140 и ся 'сериозно' го намалят пак на 130. ама то мисирката (професияПедераст на хранилка в посолството) само тротинетка кара да знае тея неща

38

Анонимен

преди 1 месец

един умрял ушев на магистрала някога видели ли сте ?

37

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 1 месец

то голфа ми сам си дига 200 бе ! капризен е !

36

префектура Ямагучи

преди 1 месец

По магистралите в България си караш с 120-130 и минаваш през легнал полицай.

35

Анонимен

преди 1 месец

По тази територия магистрали НЯМА!!! Има двулентови пътища!!! Мечти, заблуди, корупция, кражби, невежество от една комплексирана селяния...!

34

Анонимен

преди 1 месец

Хубаво средна скорост, ама *** да почват да актуализират малко ограниченията, защото са били последно актуализирани, когато фуражката се е возил на жигула. Пародия на държава, няма и 500 километра от край до край ще ги минаваме 10 часа, ако се спазват всички ограничения...

33

баба Пена

преди 1 месец

Сигурно и в Германия и Испания имат необразовани шофьори но какъв % са те от общата маса. В Германия от 85млн държава всеки плаща застраховна не на автомобила а на водача. Я сгази някой и после застраховката му скача 20 пъти и пада плавно в продължение на години. При нас е разгащена работата, кофти образовани хора с кофти застраховки я платени я не, после знаците не познават.... е резултата е видим

32

Анонимен

преди 1 месец

А Тиквата с Жипката с колко ще кара?