85

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80 Затова ли получават всяка година помощ от САЩ? Щото са много богати, вероятно ?

84

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте ни занимавали с глупости. Снощи Руснаците са избили 2000 Урки .

83

Нане Вуте

преди 1 месец

На зеления жабок му увисна ченето!! Сега всички тия ракетни запаси в Израел трябва да се възстановят!! Значи за зельо пак няма да има ракетки!!

82

Василев

преди 1 месец

Все пак унижението си е унижение, да нападнеш твоето дете Израел, което си създал с еврейски финансов капитал пред цял свят без да ти пука от нищо!Това е Иран и иранския народ, който никога не бил робски народ с робска психика и манталитет , какъвто е българския!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

81

Анонимен

преди 1 месец

Жалко, че Русия не е дала на Иран от хубавите си ракети. Тогава новините щяха да бъдат други.

80

Анонимен

преди 1 месец

Пробиването на ПВО-то на Израел е лесна работа. Просто трябва да се направи със стратегическа мисъл и достатъчен ресурс. Единият от начините е да се направи продължителна масирана атака със фалшиви кухи ракети и дронове. Бройката трябва да е достатъчно голяма за да бъдат напълно изразходени ресурсите на ПВО-то. Точно както при DDos атака. И накрая последни се изстрелват истинските ракети вече след като ПВО-то няма ресурс. Има някакъв прозорец от време който може да се използва.

79

500млн не са дерт

преди 1 месец

Както показа войната в Украйна, проблемът не е в парите, а възможността да се произвежда в определен обем и да се доставя в срок.

78

Анонимен

преди 1 месец

Бабо Гошке, в Иран са 95% араби. Колкото в Египет са египтяни, толкова в Иран- перси. Относно Израел- неслучайно евреите са най-богати в света. Интелект. Ся, Бабо Гошке, знаем че си бедняк, не се засягай, ама е от мислене и интелект.

77

Седераст

преди 1 месец

Вярвам на очите си /няма да го видите в main stream media/, ударът е сериозен!Запалени сгради, писъци, бягащи хора... най-вероятно жертви

76

Баба Гошка

преди 1 месец

Познавам и Иранци- немци и са двулични използвачи и НЕприятни. Но и немците по принцип са ми неприятни за клиенти и общуване, така че са поели от местната култура там. Всяко място се отразява на хората, които го обитават. И битието определя съзнанието. Аз живея в рая земен и се срещам с всякакви души и имам широки наблюдения на мироглед и светоусещане, поведение и от там правя заключенията си.

75

Хум

преди 1 месец

Иранците са мо.шенници и крадци, също като евреите, еднакво долни алчни и гадни са, и двете им религии са античовечни, пратил съм си от иранци и евреи, като последните са много по гадни и безумно алчни... Нито с едните нито с другите това не е наша война, българите сме си платили 500г от ***, но и от евреите...От всички винаги децата страдат, те нямат и не обичат религии, те са деца с чисти умове и сърца... Религиите ви не водят до мир и до Бога а до тъмнината, най сдуханит сте религиозни

74

Анонимен

преди 1 месец

аха, и като не са ти приятни, трябва да ги убиеш? Страхотна логика, точно като за янките и ционистите.

73

Анонимен

преди 1 месец

До Баба Гошка - аха, и като не са ти приятни, трябва да ги убиеш? Страхотна логика, точно като за копейка

72

Баба Гошка

преди 1 месец

Брех големите специалисти - защитници на наглизраел. Алоууу. Иран не са араби, а перси. И не говорят арабски, а фарси. И имам много клиенти ирански англичани и ирански шведи, датчани и дори ирански американци. И са приятни за общуване дружелюбни и уважителни ХОРА. Не познавам нито имам еврейски клиенти или приятели. В детството имах приятелка българска еврейка в България и бяхме много близки. Но от тогава не ми се е случвало дс попадна на приятни за общуване евреи. Всите са хийенни

71

ХАХАХАХАХАХАХХА

преди 1 месец

Мачкай чи. фу. ти. те. Скоро няма да имат с какво да отразяват атаките. Освен това има 10тина точни попадения е жертви. Има клипове в интернет и в тубата.

70

Василев

преди 1 месец

А тероризъм ли е да направиш един кибук село и после с репресии , изгонване и геноцид да завладееш територия за една държава???Агент Лиъм Бергоф!ЦРУ!!!

69

Анонимен

преди 1 месец

Се едно България да се радва на османската империя. Тама ми звучат разни женчовции тук . Които цвилятт срещу европейската цивилизация. Клоуни само въже за вас

68

Анонимен

преди 1 месец

Извинявам се за off topic-a, но само малкоумник може да определи авария, като тази в Фукушима или Чернобил, като малка, незначителна или несъществена. Да, аварията не е ядрена експлозия, но по отношение на радиацията разликата е огромна. В една атомна бомба радиоактивното вещество е няколко килограма, а в централите говорим за 120 000 килограма отработено ядрено гориво - разбирай Уран във Фукушима и това е без да броим реакторите. В Хирошима и Нагасаки си живеят хора въпреки американските бомби.

67

Анонимен

преди 1 месец

До ХаааХа - бухахахаха какви са тия дронове за 200 долара бе. Я ги покажи, че то само взривното вещество е 10 пъти по толкова като цена... Копейките днес наистина не сте изтрезнели от мъката снощи, като ви свалиха тенекиите.

66

Анонимен

преди 1 месец

До Василев - най-големият се..янин обижда останалите на...себе си... Много си се възпалил днес. Хубаво е, че си живееш в измисления си свят и се изживяваш като агент и т.н., но реалността накрая винаги те удря между очите.