30

Христо Христов

преди 1 месец

МВнР не е българско. Там отдавна не работят българи. Само по време на тройната тук там е имаше някой турскоезичен българин и до там.

29

Анонимен

преди 1 месец

Когато политиците и краварските слуги треперят от страх, народа празнува.

28

аз

преди 1 месец

A преди 6 мес.кой нападна Израел. Палестинските терористи. Те убиха 1200 мирни жители.

27

Брейй

преди 1 месец

Всички са много обезпокоени от атаките срещу Израел. Но,когато Израел убива хора в Газа инв Сирия тогава няма проблем. Вероятно бомбандировките, които прави Израел са хуманитарни може би? Това не в ли агресия от Израел към деуги страни? Къде са всичките подскачащи и заклеймяващи личности да крякат? В единия случай е агресия, в другия не е агресия щото не е удобно.

26

Анонимен

преди 1 месец

Къде бяха тези, когато Газа беше почти разрушена и имаше над 30 000 жертви от израелските бомбандировки? А когато Израел бомбандира иранското посолство в Сирия? Не бяха ли обезпокоени тогава? Тези политически мижитурки трябва да престанат да пускат такива съобщения.

25

Олимпий Панов

преди 1 месец

От америанското посолство наредиха!Аз изобщо не съм обезпокоен както и 95 %от българите.Кашерните знаят че никъде не ги тачат!

24

Анонимен

преди 1 месец

иранците и българите сме като две капки вода. т.нар. евреи са хазарите с които сме воювали стотици години и са ни хващали и продавали в робство. иранците ако си мислите че са прости и са си мислили че с 300 дрона ще унищожат израел доста ги подценявате. следващият път няма да са 300 дрона а 3000 или 30 000. колко ракети имат исраел? хората от най бедната и най бързоизчезваща държава в света тръгнали да се присмиват на иран. дъщерите ви са булки и куртизанки по арапските държави ама много ви зна

23

холокостмен

преди 1 месец

До Анонимен 16 Евреите хич не обичат да им се напомня,че Хитлер е имал в армията си над 400,000 евреи!

22

Спокойно

преди 1 месец

Делян Пеевски ще ни защити с тяло, а после ще брати дебелата барета Боко да отмъсти зловещо.

21

Анонимен

преди 1 месец

Като зривиха иранското посолство в Сирия не риваха ...

20

С ГЕРБ И ДПС НАВЛАСТ

преди 1 месец

ОТ КАКВО ДА НИ Е СТРАХ

19

Анонимен

преди 1 месец

България защо не беше обезпокоена от, явно приемливата, Израелска атака по иранското посолство преди 2 седмици?

18

Знаещ

преди 1 месец

Великите сили на запада ще " изгорят юргана заради една бълха" Заради Украйна ще предизвикат ТСВ.

17

Анонимен

преди 1 месец

И аз съм силно обезпокоен. Може някой евреин случайно да бъде ранен, а това ще е непоправима щета за човечеството.

16

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Ми,да напишат,че осъждат нападението-и готово.Да съберат селскостопанската авиация,да изкарат от музея подводницата "Слава" и да национализират всички дронове от децата.Защитата ще е сигурна.Ааа,забравих-и малко лекции и разглобяване на АК за време от 40 годишните ни професионални войници...и ще сме спокойни!

15

Вьзмутен

преди 1 месец

Бих казал да замьлчим , да се снишим -докато отмине бурятаНе забравяйте , че *герб и пп заедно с -дпс , ще ни напьлнят с арабски бежанци по вьздушно капковият шенгенДа незапочнат атентати и тук поради такива непремерени изказвания на някой техен кадьр

14

Анонимен

преди 1 месец

А докога Българските политици ще продължат с лицемерничеството? Иран отговори на атака по тяхна дипломатическа мисия. А и защо историята е пълна с примери, че различни народи по различно време скачат срещу евреи? Защо където те си накрат пръста в нещо нещата след това се обръщат против тях и все имат нужда от спасение и помощ та даже и дума си измислили - антисемитизъм? Явно има за какво и явно не са толкова невинни за каквито претендират

13

АБЕ ЩЕ НАПРАВЯТ

преди 1 месец

СЕГА НЯКОЯ ДРУГА РЕКЛАМА СЪС СТОИЧКОВ ЧЕ НЯМА НИЩО И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ЗАМЕТЕ.

12

МВнР

преди 1 месец

Да си лъснат обувките и да се кротнат!

11

Анонимен

преди 1 месец

коя е таз бг :)))