57

Василев

преди 2 месеца

И цялата тази истерия е само за една буква от четири букви, кой ще я притежава и контролира!И за тази буквичка са ставали и първите световни войни!Това е нефта селяни прости, нефта е енергия, която дава сила ,могъщество,просперитет,сигурност,дава живот!Сега се отваря златна мина за българската военна индустрия!Това е животът селяни прости, от войната не всеки губи!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Няколко дрона само, голяма работа. Украйна отнася по 50 такива на ден. Я малко да се стегнат. Бомбандираха Газа с месеци, а сега от няколко дрона се стреснаха.

55

АнонимеН

преди 2 месеца

ИРАН ОБЯВИ, ЧЕ НЕЧИСТАТА ДЪРЖАВА ИСРАЕЛ ЩЕ Я МАХНЕ! КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ КАТО ИМ ОМРЪЗНЕ ДА СЕ СТРЕЛЯТ С ДРОНОВЕ И РАКЕТИ СЛЕДВА СУХОПЪТНА ОПЕРАЦИЯ!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Главуча да привежда и БНА у пълна бойна готовност :)))

53

Фют

преди 2 месеца

Израел показа как се брани род и Родина.Нека чаршафите опитат отново :))))))))

52

Анонимен

преди 2 месеца

До НИМРОД.. 57..Путин и той ли е от този етнос,..?... И той и ти ислямисти ли сте?

51

НИМРОД

преди 2 месеца

до 51 Тази нощ Израел и САЩ потрошиха милиарди за да свалят някакви ЛЕТЯЩИ ПРАХОСМУКАЧКИ!! За да атакуват Иран ще им е необходимо време за да набавят нови средства за ПВО!! Забравяш за иранските хиперзвукови ракети ФАТАХ! Смяташ ли, че разкрилата позициите си израелска ПВО ще успее да се справи с тях?! НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ПЕРСИТЕ!! Този народ няма нищо общо с крещящите и врещящи арабели!! ВСЕ ПАК И НИЕ КАТО НАРОД СМЕ ОТ ТОЗИ ЕТНОС /ако и ти разбира се си българин/

50

Анонимен

преди 2 месеца

Ислямска Азия е толкова изостанала и гладна, че въобще не са никаква заплаха за Израел. Ще реват, както реват от глад палестинците в Газа - избиват се помежду си за *** хляб даден им пак от запада...

49

Анонимен

преди 2 месеца

Евреи, хвърляйте атомите над Иран и да се приключва с тези ***.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Иран не би посмял да нападне Израел, ако нямаше подкрепата на Русия. Путин стои зад всичко това.

47

Василев

преди 2 месеца

Китай и Иран имат сключен стратегически военен съюз, при който ако се нападне едната страна другата помага!Това е новият глобален играч в Близкия Изток и великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки трябва да делят суровините и залежите от нефт с опънатите очички!Агент Илайджа Барет!ЦРУ!!!

46

ей,тролчета

преди 2 месеца

Голямо гризане на нокти пада,а!?:)))

45

НИМРОД

преди 2 месеца

НЯМА ВЕЧНИ ПОБЕДИТЕЛИ-Конфуции. Израел и подкрепящите го АРАБСКИ държави вложиха милиарди долари за да свалят стотиците изстреляни срещу тях ЛЕТЯЩИ ПРАХОСМУКАЧКИ!! Ще издържи ли Израел на атака от хиперзвукови ракети ФАТАХ, или ще се превърни в това за което ръководителите на тази държавица с размер на пощенска марка не са ПОМИСЛИЛИ?!! В изпитание е и Русия, която трябваше да осигури защитата на СИРИЯ , но не го направи!!В отношенията си с ИРАН , Русия вече се определи в подкрепа на Израел!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Постановка е цялото нещо. САЩ разрешиха на Иран да отвърне на атаката на консулството като разклатиха пръст на Натаняху защото не слуша за Газа.

43

Василев

преди 2 месеца

Иранските дронове за няколко десетки хиляди долара потрошиха един милиард ракети ПВО на САЩ, Израел и Великобритания!Това е равносметката и няколко дребни поразени цели!Агент Касей Манахан!ЦРУ!!!

42

Ако

преди 2 месеца

Израел отвръща на всеки който е заплаха за държавата и не ги харесва , то тя трябва да се бори срещу поне 7,5 млрд души от общ 8 млрд към днешна дата.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Снощи се свърши с празните приказки за "голямата мощ" на амуджите. Обикновенни терористи. От днес съдбата на целия ирански народ зависи от решението на Израел дали дс ги унищожи.

40

Анонимен

преди 2 месеца

В Япония учат малките, че Русия ги е бомбала в хирошима и нагазаки.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37. Много си глупав.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Пред миналата нощ Израел направи за смях целия ислямистки Иран. Иран пусна към 300-400 дрона и от тях нито един даже не стигна до Израел.