27

Анонимен

преди 2 месеца

още са в желязната епоха избраните, докато Русия, Китай и Иран играят 4D шах - поредния случай на спешно закъсала за оръжия и пво системи покрайна, и се налага спешно тези оръжия и пво да отидат на друго, по важно място. Добър ход от Персите, победа на Русия значи ускорение на свалянето на хегемона, а без хегемона, избраните остават без главен васал - техен защитник и световен насилник - в земи в които всички ги мразят... вече са си послали леглото.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 16 ... нали знаеш, е вечния мир е само на оня свят...

25

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе имат патриоти ама имат ли 70000 ракети за тях ,щот баш такава е сметката според ваша статия от днес ..Ми тие продадоха 2000 шахеда на руснаците -представи си кво е на склад и чака Ти асимилираш ли че това беше само бъркане в джоба и определяне на ПВО позиции ако и когато започне ще има насиране .А и не забравяи корабите не са склад за ракети ,помогнали веднъж,дваж а презареждането ???

24

Анонимен

преди 2 месеца

Видя се че ако НАТО влезе в Украйна, войната свършва.

23

БОИ

преди 2 месеца

БИИ ЧАЛМАTA ПО ГЛАВАТА БИИ БИИ БИИ

22

Анонимен

преди 2 месеца

Щом имат патриоти от 80 г на миналия век (по новите даже не им трябват) то се видя, че нищо не минава през него ако има достатъчно разположени. Даже колхозниците си вкараха в панделата констукторите на новите им хипер дупер супер префалени но само в тубата както винаги ракети. Онова си ги сваля и въобще не му дреме за глупостите на путинака. Даже швейцарците си поръчаха такива като неутрална държава

21

НИМРОД

преди 2 месеца

Равносметката е изразходени от Израел МИЛИАРДИ долари за да свали някакви летящи прахосмукачки!!ГЪРМЕНЕТО ПО ТЕЗИ ПРАХОСМУКАЧКО НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА БЕЗГРАНИЧНО!! Срещу Израел могат да се изсипят и ХИПЕРЗВУКОВИТЕ ирански ракети ФАТАХ, които няма да бъдат прихванати!! ВИДЯ СЕ, ЧЕ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ КОИТО УЖ СА ПРОТИВ ИЗРАЕЛ, СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГОВАТА СИГУРНОСТ!! Видя се, че САЩ нямат желание да участват в опитващият се да бъде водач на света НЕТАНЯХУ!! Това лице започна да пречи на всички!!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Абе работата се очакваше хитрите перси заложиха на множество цели -тънканаж ,колко е цената на един дрон и колко е цената на ракета Патриот за които има дефицит .Какво да кажа все едно да стреляш с топ по ято врабчета .И това е само опипване

19

Анонимен

преди 2 месеца

от статията не разбрах Кюлотите къде са?

18

Анонимен

преди 2 месеца

13 фют пак си се напушил. Персийският език е ирански език от семейството на индоевропейските езици, говорен от повече от 60 милиона души в Иран, Афганистан и Таджикистан, където е официален език,[5][6][7] както и в Узбекистан, Пакистан, Ирак и много страни по света със значителни персийскоезични имигрантски общности. Сега обясни защо умнокрасавците като теб фалираха американските банки.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 16. А чи кво тогизи е гръмело там ? Бойлерите или климатиците ли ?

16

Анонимен

преди 2 месеца

След крупния провал на нато в украйна днес иран е поразил всички цели нвма прашки няма копия

15

Анонимен

преди 2 месеца

Над Израел пиле не може да прехвръкне. Наглите араби наистина нееоумявам какво нападат. Унищожат ли се джамахириите тип Иран и голташка Русия, на Земята става вечен мир.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Краварите и в Украйна така прихващат руските ракети - с прашки и лъкове . Най великата демокрация !

13

Анонимен

преди 2 месеца

Кога евреите ще започнат контранастъплението ?

12

Фют

преди 2 месеца

До 10. Персите отдавна не съществуват, както траките. Тези са обикновени *** джихадисти.

11

Българинъ

преди 2 месеца

Какви са ПВО-то ли? Ами 60 тона персийски бойни глави, изстреляни с ракети и дронове, бяха свалени. Отсколки раниха смъртоносно едно 10 годишно бедуинче, за радост на ислямистките джихадисти...

10

Браво

преди 2 месеца

Персите дадоха урок на еврейте че не могат да убиват безнаказано...

9

Анонимен

преди 2 месеца

Гледай ти. Оказва се, че хусите имали и изстрелвали по Израел ракети с голям обсег. Дълго крихте този факт от нас. Още малко и ще си признаете колко подводни комуникационни кабели и с какви такива дълбоководни средства прерязаха хусите в Червено море.

8

Ха

преди 2 месеца

На снимката е руската С 400