220

Анонимен

преди 5 месеца

Неадекватната копейка чак се напъва. Гонят даже готвачите, ако са шпиони, камо ли да оставят генерал в посолство))) Това, че Асад е разрешил на тези да седят в посолство, е за собствената му безопасност. Иранците и рашките го пазят. Но е недопустимо.

219

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите пак се покатериха на гърба на САЩ и EU, които им сваляха ирански дронове и ракети докато тези продължават да сеят заплахи срещу околните държави и да извършват геноцид срещу арабите... Вижда се че, кървавите престъпления на ционистите активно се поддържат и им се помага от западните военни, което е престъпление срещу човечеството. Не мога да разбера, защо западните войнолюбци се грижат за престъпника Израел като за пеленаче? Може би, защото им е маша в района?

218

Анонимен

преди 5 месеца

В консулските служби единствените униформени са стражите отпред. Кой руски генерал се намира в руското посолство в София, че не се сещам?

217

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Военните аташета не стоят в посолствата, а в специални щабове. Както журналистите. Аз ям доматите с колците, нъл тъй? Посочи ми един военен в българско посолство по света.

216

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 257 Не е "маскиран като консулска служба" а е ТОЧНО КОНСУЛСКА СЛУЖБА. В консулските служби и посолствата може да има всякакви служители, включително и военни. Задължително във всяко посолство има военни представители и представители на разузнавателните служби на съответната държава. Атаката на консулството е фрапантно престъпление на Израел и нищо не може да ги оправдае. В самия Израел има масови протести против Нетаняху, наричат го опасен безумец, а Байдън го нарича иидииот.

215

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 252 Ти като не си чувал военни да работят в посолства, това е признак, че си неук и ***. Поне половината служители в посолствата са активни военни или бивши военни. И това е във всички посолства по света. Ако си толкова задръстен, търси в Интернет информация за военните аташета.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Израелците удрят офицери на Хизбула, сред които има ирански генерали, в маскиран като консулска съседна сграда военен щаб, а иранците бомбардират Йерусалим - столицата на християнството, юдаизма и бъдещата столица на палестинците. Ако това не е предизвикване на световна религиозна война, не знам кое е.

213

Анонимен

преди 5 месеца

Лицемерието на ислямистите. По цял ден реват как Йерусалим им бил свещен град, ама го бомбят. Нищо свещено няма за тях там, само неистовото желание да избиват немюсюлмани и да контролират свещените им места. В Истанбул същата история - нарочно направиха Света София в джамия, никой не се моли там. И го знам от човек, работещ там, турски арменец. Между другото, половин Йерусалим са араби мюсюлмани, на иранците очевидно не им пука за 'събратята'.

212

Анонимен

преди 5 месеца

Неадекватните копейки питат на чия страна сме в конфликта. Въпрос с понижена трудност: в коя страна има многобройни български граждани? Същият въпрос за друг конфликт: в Русия или Украйна живеят повече българи и не беше ли Раша, която забрани изучаването на български в окупираните територии. Последен въпрос, за чийто отговор не се сещам: копейки, вие всъщност какво сте по националност?

211

Прагматик

преди 5 месеца

Дано се приключи само с това. Иначе не ни мърда сериозна регионална война, която за съжаление ще усетим и ние.

210

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 28 Защо наричаш военните посланици? Сред жертвите дипломати е нямало. Какви ги дръвчат военни в посолство?

209

Анонимен

преди 5 месеца

Интересна логика. Израелците удрят посолство на Иран в Сирия, след което жертвите се оказват... военни. Не бях чувал военни да работят в посолства. Смятах, че в тези институции работят дипломати.

208

Бравос!

преди 5 месеца

Направиха демонстрация на сила, за радост на нашите копейки-ислямисти, заклаха малко овни по площадите (възрожденецът путинолюб с ягнетата и той почерпи) по площадите, набиха си радостно булките, изпушиха по лула опиум, сега - къш - по къщята!

207

Анонимен

преди 5 месеца

Байдъне пускай атома по чал.мите. Те само от ядрена тояга разбират

206

К

преди 5 месеца

Исрел не може да направи нищо срещу Иран. А на САЩ не им е до конфликт в близкия. Исрел е на крачка от унищожение. Дай Боже скоро.

205

Анонимен

преди 5 месеца

Българи подкрепят размириците в арабския свят, после реват от мигрантите. Да им имам копейската логика. Само иранци ми липсваха тука..

204

Анонимен

преди 5 месеца

Ми като свършат дроновете, Иран какво ще праща на Путин?

203

Анонимен

преди 5 месеца

Какво прави посолства на Иран в Сирия? Нямат работа там. Както и рашките.

202

Я Аллах бисмиллях

преди 5 месеца

Иран ще стане героя на целия мюсюлмански сеят за смелостта, която проявява. Дано до ейд ал адха, курбан байрама исрел да го няма. Чакаме подкрепата на останалите - арабите да се включват. Тази държава-терорист трябва да изчезне, за да има дълготраен мир в региона. Те нямат друга политика, освен геноцид и терор над жени, деца. А медиите им, които са навсякъде ги представят жертви.

201

Анонимен

преди 5 месеца

Посолствата са неприкосновенни територии, а Израел си позволи да атакува иранското посолство в Сирия, при което бяха убити осем души. Ответната реакция на Иран не закъсня. Атаката е не само с дронове но и с ракети. ТСВ ч;у;к;а на вратата.