14

Анонимен

преди 1 месец

Колкото кутия цигари ще струва фабричен козунак, а ръчно направените може да ударят тавана от 100 лева. Цената е според търсенето. Като има балами да се фукат с козунак от 100 лева във Фейсбук, що да не ги продават? Не е виновен който произвежда, а който купува. Нека никой не купува до сутринта на Великден и ще ги раздават за 50 стотинки на входа пред магазините.

13

ам'чи тъй де

преди 1 месец

Нищо.....ако не си купиш, или ако нямаш средства да си купиш!

12

Анонимен

преди 1 месец

Преди един месец българите се закичиха с мартеници от Китай, така, че нищо чудно да пристигнат за Великден и козунаци от Китай. Със сигурност козунаците от Китай няма да са с украински яйца. А произведените в България ще са украински козунаци, понеже брашното и яйцата са украински.

11

Анонимен

преди 1 месец

"Не чувствувате ли някакъв мъничък мигар срам да не можете да си омесите един семеен козунак? Питам съвсем сериозно" - Не. А ти не изпитваш ли срам, д а се опитваш да вменяваш срам на другите? Или искаш всички да споделим, мизерията, празнотата и гнетта, които са бегло описание на емоционалното ти състояние? Едно време имаше лаф, че самоубйствата по празниците скачат - като гледам болнавите ти излеяния, май ще имаме повече статистически данни, подкрепяюи твърдението, а? Айде - помни - от високо!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7 - Можеш да си направиш и хубав козунак, но ако някой друг искаш да ти го прави, няма да е 7 лева ...

9

Анонимен

преди 1 месец

До 11 - Не, проот не е гнуснат амизерия, която дават за 11 лева в мола, правена от машина...

8

До 7

преди 1 месец

60 лева козунак? Сигурно е козунак с пържоли или козунак с агнешко.

7

Анонимен

преди 1 месец

ами ще струват майка си и баща си

6

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм решил да звъня на произволни номера на домашни телефони, докато не се убедя, че някоя баба ще ми хвърли цял козунак от терасата.

5

Анонимен

преди 1 месец

Козунаците ще станат златни. Но по веригите последните дни преди Великден ще са с 50% намаление както всяка година поради свръх производство. Няма да се давим само с козунаци,я!

4

Анонимен

преди 1 месец

В Пловдив до малка пекарна пред църквата "Иван Рилски" са 5 лева 500 гр. 2,50 са 250 грама. Сто грама левче по груби сметки.

3

Анонимен

преди 1 месец

При Кировица са 60 лева безглутеинови, та дрънкат.

2

Анонимен

преди 1 месец

Линда на Кирчо казва, че ще струват 35 лв. малкото козуначе 450гр и 69лв голямото 900гр. Търчи насам народе!

1

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

на кирувица по 50 лв парче, догодина по 50 евро, да е в крак с Промяната :)))