80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81 Когато ти получиш (експериментално) виза за САЩ, тоест НИКОГА, колкото и да се натягаш на нашата колониална администрация с постовете си.

79

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 78 Я ти отворко, дай информация какво стана със срутения мост в САЩ, ежеседмично излизащите от релсите влакове с химикали и нашествието на латиноси в Тексас???Защо твоите любимци мълчат за слабоумието на Бидона и перстъпленията му лично и на неговия семеен клан - ОПГ?

78

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 78 Ами *** виж в Интернет, краварко недодялан. Хората се връщат вече в "несъществуващия Орск" възстановяват щетите, на всички са платени сериозни компенсации, със специални машини изсушават наводнените сгради, строят нова дига, от цяла Русия изпращат екипи на министерството по извънредните ситуации за цялостно прочистване и дезинфекция на града, следствените служби водят разследване с тенденция за вкарване в затвора на строилите пробитата дига заради далаверите при изградането и.

77

Анонимен

преди 1 месец

Кога ще бъдат екстрадирани (експериментално) една дузина копейки у рашка .

76

маалатъ

преди 1 месец

А, помните ли.... "Нашите деца ще ходят на училище, а техните ще се крият по мазетата." - Порошенко. А, "Алеята на Ангелите" - убитите от ВСУ деца в Луганск и Донецк, и така беше Осем Годни!!!! Де бяха Западните "демократични общества и медии??? Защо не спряха в зародиш това безумие на укро-бандеровската фашистка власт??? Въпросъ е риторичен, отговор няма да последва...

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 72 Абе задръстаак, освен ако сега не излизаш от някоя дупка, трябва да знаеш, че Буча беше нагласена сценка и труповете по улицата бяха на убити руски пленници и украинци от руски проризход, които преди навлизането на украинците са съдействали на руските сили. Дори ги е мързяло да им махат от дрехите белите ленти, а някои са ги застреляли с белезници на ръцете и така са ги хвърлили на пътя. И тези убити по улиците се появяват чак на 5-тия ден след появата на укро фашистите в града.

74

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, искайте информация от вашите любимци, какво става в Зауралието??? Верни ли са слуховете за хиляди изчезнали хора??? Вярно ли е че град Орск вече не съществува? Докога Кремъл ще се кри зад радио-мълчанието???

73

Анонимен

преди 1 месец

Писна ми да ви чета рекламно - дизинформационните пропагандни статии, които печатите срещу заплащане. Бла бла бла "Велика Писаревка". А защо не споменете, че там са разположени части, които бомбардират и обстрелват всеки ден Белгородска област? Руснаците какво да правят, да стоят и да търпят или да отговорят на ударите точно по разквартируваните украински военни???

72

Справедливост

преди 1 месец

Народ, който е допуснал да го управляват престъпници, не е жертва, а СЪУЧАСТНИК.

71

Анонимен

преди 1 месец

Не си спомням мисирката да се сети да напише статия за убийствата на украинските нацисти в Донбас. Не си спомням да има статии и за палестинските градове изравнени със земята. Това е така наречената избирателна демокрация с ценностите, които важат само за тях.

70

Там

преди 1 месец

Военен кореспондент съобщи че първите черни човали с френски военни вече са на лице след битка около Славянск Украйна с Руски войски.

69

Анонимен

преди 1 месец

До МАРИЯ, аха като в Буча ли че ги освобождават, тролейбус неадекватен

68

Лицемери

преди 1 месец

Украйна 8 години убиваше и рушеше в Донбас,що не ревахте тогава?!

67

Анонимен

преди 1 месец

Одеве ме задмина най-нов лъскав Мерцедес s580 - Украински. Още пари им пращайте, че тая кола иска и поддръжка.

66

МАРИЯ

преди 1 месец

Хората не напускат градчето защото чакат Руснаците да ги освободят !!

65

Какво следва

преди 1 месец

Тези "доброволци", на които украинското командване беше дало бронетранспортьори Бредли и друга тежка техника, за да навлязат на руска територия, просто не знаят с кого си имат работа. Путин нареди да бъдат установени кои са били "поименно". Когото хванат, процедурата е ясна.

64

Друсан кебап

преди 1 месец

С Президент НАРКОМАН ще страдате.Откъде го намерихте и как го избрахте .

63

someones

преди 1 месец

До Българинбезродници като теб, няма нужда да ръсят глупости, Македония си я губим заради собствената си глупост, след Междусъюзническата тръгваме сами срещу всички, а после и два пъти с немците, е пак не сме си научили урока и все другите са ни криви.

62

Как е започнало

преди 1 месец

Интензивният руски обстрел на Велика Писаревка и района е започнал на 12 март - денят, в който руски "доброволци", сражаващи се на страната на Украйна в частите на легиона "Свободата на Русия", Руския доброволчески корпус (РДК) и Сибирския батальон, навлезли на руска територия в съседните Белгородска и Курска области. Жители на Велика Писаревка, с които ДВ разговаря, свързват засиления обстрел на Сумска област именно с набезите на руска територия, но не искат да говорят открито за това.

61

мдамм

преди 1 месец

вземете пример от франция, капитулура по време на ВСВ, за да избегне тотално сриване и разрушение на градовете си. като не искате капитулация, освен сриване до земята от СССР-а какво друго може да очаквате? Зельо, давай половината украйна на *** и да се свършва, ааааааааа забравих, още година да дойде тръмп (съмнява ме да удържите година още)