220

Анонимен

преди 1 месец

Този да не се жалва още отсега,защото това е само началото! Ще има още и още як лобут по укрофашистите до пълното им унищожаване! Слава на Русия и сърдечни благодарности,че за сетен път ще отърве света от фашистката човеконенавистна чума!!!

219

Анонимен

преди 1 месец

Украинцити са Феникс! Генерал Сирски възкръсна от пепелта!

218

Анонимен

преди 1 месец

Нали русофилити утрепаа Сирски?

217

Анонимен

преди 1 месец

A в Зауралието водата настъпва... И няма кой да я спре - всички са на фронта

216

патриот

преди 1 месец

Браво на Сирски. Знае как да иска нови оръжия .. Така се прави. руския *** се радва ама като дойде нова помощ то ЕС и САЩ риве и се прави на жертва.ха ха ха

215

Бай Иван

преди 1 месец

Нали щяха да маршируват в Москва ;) ??

214

Анонимен

преди 1 месец

Слава на генерал Сирски! Няма друг руснак, който да е унищожил повече укрофашисти от него! Путин да му даде златна звезда "Герой на Русия"! Браво Сирски! Молодец! Так держать!!!

213

Анонимен

преди 1 месец

Аз имам един много голям чувал евроатлантически. Може да събере 5 - 6 трупа че и повече , мога да услужа на французите ...

212

До СИРСКИ

преди 1 месец

Защо забранихте бялото бельо и белите дрехи?Защо забранихте радиостанциите които раздавате на вашите войници да се свързват с определени честоти ?Като: 149.200 Волга !

211

Гиб Мелсън

преди 1 месец

И това ако не е гражданска война не знам кое е. Шефа на украинската армия руснак, родителите му жители на Русия, сина му живее в Австралия и вее флага на Донбас. А руснаците плеяват украинци и някои от тях се записват в баталъон, който да се бие срещу украинците. Тези хора мечтаят да воюват без значение на чия страна, само оръжия да имат.

210

до МАРИЯ

преди 1 месец

Т.е. вермахта на Путин ще спечели?

209

такъв е руски мир

преди 1 месец

Браво на смелия украински народ. Не се дават. Руската мечка си чупи зъбите с коравите украинци..ха.ха Българите сме с Украйна .

208

патриот

преди 1 месец

О, Украйна!Седемстотин дена младите украински дружиникак Украйна бранят. Горските долинитрепетно повтарят на боя ревът.Пристъпи ужасни! Дванайсетий пътгъсти чеченско- руски орди лазят,вагнеровци грабят цивилни и убивати тела я стелят, и кръв я залива.Бури подир бури! Рояк след рояк!*** безумний сочи Украйна паки вика: "Търчете!Тамо са украинските герой!ТРЯБВА ЗА 3 И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ"И ордите тръгват с викове сърдити,и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра.украинския полк отговаря с други вик: урааааИдат путлерасти като тигри, бягат

207

АНГЕЛ

преди 1 месец

Важното в случая е Украйна да изчезне. Като народ,териториална единица ,куртура и език. Нека спомена за Украйна да оставе само в учебниците по история за да може идните поколения да знаят какво се случва когато се продадеш на Американците и се обърнеш срещу собствения ти брат !

206

Анонимен

преди 1 месец

Руските мародери заварили в това село празни къщи .....нямало нито телевизори ,хладилници,у мивки . Останали пълни само тоалетните на двора.. ха ха ха руснаците взели съдържанието на дворните *** да не умират от глад..ха.ха

205

Сата НАТО

преди 1 месец

Сирски призна: На Източния фронт ситуацията е лоша, Русия настъпва. ВМЕСТО ДА ГОВОРИ ЗА МИР, ТОЙ ИСКА ОЩЕ ОРЪЖИЯ -----////------ Ами ти ако имаше малко акъл у главата, щеше да се сетиш, че говори така само за да изпроси повече оръжия. И че като казва, че под Часов яр ситуацията е сложна, значи точно за там нямат притеснения...

204

До Мария

преди 1 месец

Ето затова Байдън трябва да спечели за да може Руснаците да превземат цяла Украйна.

203

Анонимен

преди 1 месец

Съвсем скоро, малко след като натовските съветници на Зеленски го "самоубият" в бункера, за да не приказва много, ще има преговори за тотална капитулация на киевския фашистки режим .

202

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Сирски,хванете за ухото оня наркоман и го накарайте да пресметне какви са ежедневните загуби на фашистката украинска провинция на РФ! Само народа на тази държава,може да спре клоуна от киевския цирк ЗЕЛЕНски,за да не умират млади мъже,както и другата част от народа,киоито губят живота си.

201

МАРИЯ

преди 1 месец

Руски военни анализатоли прогнозират това лято тотален разпад на Укро вермахта. Руснаците ще дадът всичко от себе си до края на годината да вземат колкото се може повече територии от Украйна защото след избирането на Тръмп ще започнат сериозни преговори за мир като условията ще са Русия да спре там докадето е стигнала срещу Украйна дя се прости завинаги с НАТО !