100

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплениеото? Върнаха ли вече Крим?

99

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен удар който преодолява всяка система ПВО.

98

Анонимен

преди 1 месец

Запада помага на украйна само защото мрази Русия и иска да граби и от Русия и от украйна едновремено.

97

Анонимен

преди 1 месец

Путин: Искаме мир, но е смешно да преговаряме с Украйна, защото са и свършили патроните и някой е употребил психотропни вещества.

96

Анонимен

преди 1 месец

В близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев. "Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително", заяви руският постоянен представител в ООН Василий Небензя.

95

Анонимен

преди 1 месец

Някой от Нато помогна ли на Кипър член на ЕС когато страна член на Нато анексира Северен Кипър.

94

Анонимен

преди 1 месец

Някой от Нато поногна ли на Кипър член на ЕС когато страна член на Нато анексира Северен Кипър.

93

Анонимен

преди 1 месец

Изглежда че тиквите в Кремъл разбраха, ме не могат да се защитят от украинските дронове и като не могат да направят нищо друго пакостят и убиват мирни жители на Украйна. Чувам че кремълците щели да се защитят вместо с С400 чийто ракети струват по 1-2 милиона за свалянето на 1 дрон за 50 хиляди долара със средства за електронна борба. И това няма да помогне на глуповатите кремълци защото украинските дронове с голям обсег се самонавигират по същия начин по който се самонавигират и Томахоук.

92

Така е ..

преди 1 месец

Правилно настояват в Киев. Украйна си е тяхна. Какво търсят нашест-вениците в чужда държава ?

91

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. България е демокрацията и не може да се прави аналогия в украйна. Нас ако ни нападнат никой няма да ни помогне и никой няма да заклейми агресора.

90

Бай Лазар

преди 1 месец

За украинците разбрахме, а кога ще се изнесат краварите от България?! Заради тях са тези войни.

89

пияница мистик

преди 1 месец

Навремето още като живеех в Пловдив имах един приятел, дето беше работил по соца в Коми. Та той ми разправяше какви мизерници били алкaшитe. Пиели някаква гадост, варена от корите на картофите, наречена сомогон и я пиели на екс и после припадали под масите. А нашите българи сайдисвали жените им в съседната стая :))) Та такава нация какво иска от съседите си, които искат да са с Цивилизацията и Запада, не знам :))) Искат си ги обратно в блaт0тo :)))))))))

88

Анонимен

преди 1 месец

ФЕИК НОВИНА .Руснаците си се договориха с китаиците .А колкото до лилипутите ,а пак кои бяхте вие че някои изобщо да ви каже здравеи .Абе Литва .Латвия,Финландия ,Молдова кога ще пратят воиници на фронта???...Никога щот са кокошкари ,от тия освен големи дрънкания друго не чакаи .Жаби на асфалт

87

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА СА НА БОЙКО БОРИСОВ ГОСПОДАРИТЕ

86

Анонимен

преди 1 месец

Естествено,че Русия трябва да се изтегли от всички територии на Украйна.Намат работа там,ега 17 млн км2 им стигат на тия пияндурници.

85

Анонимен

преди 1 месец

До До патриоти копейки, Хипотетично ние не забраняваме говор на майчин език на тези хора, не ги избиваме от 2014г. Освен това не се стремим да се присъединим към военен алианс срещу същата тази съседка и тук не шестват демократични емисари, които да ни обясняват денонощно, каква опасност е тази съседка за нас и трябва да изкореним всичко свързано с нея, включително населението.

84

Анонимен

преди 1 месец

Не може да има уважение в тези коментари. Омразата между видовете е голяма! Коментираме живот и cмъpт!

83

До патриоти копейки

преди 1 месец

Хипотетично...Южна от нас държава,завладява Родопите,Странджа Сакар,разградско и актоско..После иска преговори с които да признаем тези териториални придобивки. Радев, Копейкин,Нинова, Борисов и Доган...като първи борци за мир...какво ще направят...Някой съмнява ли се..

82

Русия Освободител

преди 1 месец

Тя ни пази от натовския тумор

81

Анонимен

преди 1 месец

Додрапах до Чикаго защото работя за ФСБ а те плащат добре :)))