32

Анонимен

преди 2 месеца

Главанака бърза да се докаже като верен слуга на Боко и Шиши! Kaлин от герб работи по команда. Главчев от герб - също.

31

Tенгри яко ф дупако

преди 2 месеца

Республиката е мъртва! Време е за Възшествието на Българският саракт, който ще изчисти социалната, обществена и управленска тиня. Галфонье, ако досега не сте го разбрали, республиканското управление е символ на вашата лична посредственост и преходност, а кана субиги, българският цар е дарение на Небето!И това ще продължава, доакто не го разберете, а ако не го разберете - ще изчезнете!;)))

30

Анонимен

преди 2 месеца

Малцинство

29

Анонимен

преди 2 месеца

до 26 вие гласувахте да се махне Гешев да не арестува Борисов и избрахте Сарафов, вие гласувахте за Главчев, вие сменихте конституцията сега Главчев, в моемнта имате 6 министри ваши в правителството, шефа на Нап остана, заместника му е шеф на митинци, все хора на кокорчо

28

Анонимен

преди 2 месеца

На 10 ноември 1989г мислещите,почтените,знаещите ,демократично ориентираните бяха в отчайващо мнозинство.Затова и комунистите и ударната им сила ДС ги удавиха в лъжи и измами.Преходът-това е комунистическото разбиране за пазарна икономика.Тая система втвърдя вече 35 години .И не виждам някой да я промени.

27

Анонимен

преди 2 месеца

ОПГ ГЕРБ/ДПС са готови на всичко, за да спечелят изборите и да отклонят вниманието от турския поток, магистрала Хемус, Барселона и хиряди други далавери.

26

Sata NATO

преди 2 месеца

До Анонимен .... Въздуншо-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа. ------....------ Могат. Във всеки. Но не във всички. И не за дълго. После адът се пренася над блатата...

25

Анонимен

преди 2 месеца

Време е за Възраждане!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Главчев е тотално зависим от баце, че е повече от всеки. Баце му уреди диплома, пробва го за председател на НС, не се получи, и го сложи на сметната палата, сега го изпрати на тая, непосилна за Главчо длъжност. Но пък е подходящ от гледна точка на бате Бойко, защото слуша и изпълнява без въпроси.

23

Анонимен

преди 2 месеца

медии - ПИК , служби - ДАНС , Прокуратура, МВР, регулатори... ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. Да можех, пукната стотинка данък не бих платил на тази шайка, превзела България.

22

Анонимен

преди 2 месеца

На кого му дреме за Владимир Соловьов>

21

маалатъ

преди 2 месеца

"""Политическата ситуация се повтаря вече 35 г.""" ------- Започнахме новият Държавен и Обществен строй с преврата и предателството на Луканов и Лилов, и "Планът Ран"!!!! На повърхноста изплуваха най-големите Л////на , които поеха кормилото на Власта и тъй е до днес...

20

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Борисов и Пеевски са в политиката ПРОМЯНА няма да има.

19

Анонимен

преди 2 месеца

По руската телевизия Владимир Соловьов каза, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Западният образец е най-добрият образец, но ченгетата от ДС му пречат да се развива в България.

17

Тодор Живков

преди 2 месеца

Здравейте тyтманици! Ручате ли ги бананите? Ха хаа хаааа хааааааа!

16

Хора

преди 2 месеца

ГЕРБ и ДПС правят всичко избирателната активност да е слаба и като купят гласове пак ще са победители.Единственият начин да се промени България е силен,масов вот....

15

Анонимен

преди 2 месеца

В началото на прехода имаше много на брой разумни, отговорни и образовани хора. Те се опитаха да направят държавата по западен образец. Не им се получи, защото задкулисието съставено основно от ченгета на ДС бяха по-силни. И така е до сега. Само, че вече ги няма почтенните политици. Остаряха и измряха. Сега ни управляват бизнес мениджъри. При тях добрия резултат е свързан със собственната печалба.

14

Анонимен

преди 2 месеца

За Русия е по-изгодно България да бъде част от Турция.

13

Учете история

преди 2 месеца

След разпада на ЕС България ще се върне към историческите си корени, където беше 500 години и където и е мястото.