45

Анонимен

преди 1 месец

това звучи като НАТО трябва да започне пълномащабна война с Русия . Сега разбрахте ли защо Зукънбърг си прави бункер за 270 милиона долара на Хаваите , а и останалите милиардери също .

44

Путин си го каза

преди 1 месец

Само една от големите бомби и Британия е до там!Кво нато,кви 5 лв!?

43

мдаа

преди 1 месец

Борето Джонсъна го разбирам. Това им е в природата на саксите, да настроят два съседа да се избият, а те след това да ги завладеят. В по-ново време не в прекия смисъл, но те след това ще възстановяват и заробят финансово аборигените. Наркомана и него до някъде го разбирам, защото е марионетка и подвластен на парите и наркотиците. Но на украинците кога ще им светне, че ги използват като пушечно месо с една цел, да се навреди на Русия. Да заграбят ресурсите и. Запада не го е еня за укрите.

42

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е вярно!

41

до Гиб Мелсън

преди 1 месец

"украинците ще свършат работа" - сложил си едно "та" в повече.

40

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Джонсън безпощадно точен "Украинците ще свършат работата".

39

Анонимен

преди 1 месец

Не трябваше да ръчкате руската мечка...Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.

38

Анонимен

преди 1 месец

Щото до сега Борко даваше неправилните инструменти, та щял да се поправи.

37

Последния път

преди 1 месец

когато Украйна послуша съвета на Борис Джонсън загуби Луганска, Донецка, Запорожска и Херхонска област. Макар и не в цяло, то вече е ясно, че като минимум ще се раздели с тях в административни граници. Сега ако реши да е "*** до ламарината, няма връща назад" може да загуби всичко на изток от Днепър + всичко на юг от Николаев.

36

баба мара

преди 1 месец

нато не трябва да се разширява на изток да не се изостря межд обстановка никоиникого няма да напада сащ и западът да престанат с техните интриги за да настанемалко спокоиствие по света навсякъде където се появи сащ ври и кипи това е световнотозло което трябва да бъде изолирано

35

Анти Тяло

преди 1 месец

Когато стар пациент посрещне нов съквартирант в Курило!

34

Анонимен

преди 1 месец

още ли го показвате тоярижавимбециленгьотверен...я кажетекога щенаебе новата секретарка...иликое е новоткопеленце дето е нацвъкал на някоя...рижаводебилче че и акъли дава...лъжливпедераст

33

иванова

преди 1 месец

още един на който му треперят гащите от Русия и нейната мощ! Намериха един алчен наивник да им извади горещите картофи и го будалкосват за сметка на хилядите жертви!

32

Анонимен

преди 1 месец

А някой виждал ли е географска карта на "държавата" Украйна от преди 1991г.

31

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с изборите? Избраха ли вече президент в Украйна?

30

Анонимен

преди 1 месец

НАТО: Украйна не изпълнява условията за присъединяване към алианса. Украйна не е изпълнила условията, необходими за присъединяването и към НАТО, заяви генерал Кристофър Каволи, главнокомандващ на обединените сили на Алианса в Европа. "Политиката на НАТО, съгласувана между 32 държави, е, че когато дойде моментът и всички съюзници се съгласят, Украйна ще стане член на алианса. Но тези две условия все още не са изпълнени", заяви Каволи.

29

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

28

какво НАТО бе

преди 1 месец

Президентът на ЕС Шарл Мишел прозова икономиката на ЕС да мине на "военни релси"? А НАТО? 3% БВП - 1 трилион военен бюджет за НАТО, а Русия само 70 милиарда! ЕС има военен бюджет 300$ милиарда - 4 пъти повече от Русия! Защо сега тепърва на военни релси да минава? Русия щяла напада страна от НАТО - ами тогава какво ги грее Швеция и Финландия че влязоха в НАТО, като Русия с 15 пъти по малък бюджет напада страна от НАТО и ЕС е в паника и минава на "военни релси".

27

Анонимен

преди 1 месец

Борисе, ти хвани управлявай държавата си, че се превърнахте в индо-пакистанска колония. Замислил се за Украйна...

26

?

преди 1 месец

А с Путин съгласува ли го? Или искаш острова да потъне!