8

Анонимен

преди 1 месец

те повечето бакшиши напоследък са от онези незавършилите трети клас...

7

Анонимен

преди 1 месец

Народа взе да"изтрещява".На много бензиностанций умишлено зареждат дизелви автомобили с бензин,от колонките за дизел за да искарат някой и друг лев, печалба.Умишлено смесват,бензин и дизел в резервоарите на бензиностанцията и от колонката наливат в резервоарите на колите смес.Преди да си заредите дизел от колонката на бензиностанция се убедете,че това наистина е дизел а не смес,защото увреждането на двигателя на автомобила Ви е пълна амортизация до 10-тия киометър.А ремонта е много скъп.

6

Тачо

преди 1 месец

Ако зависи от мен,коли ще имат право да управляват само хора доказали след тестове като за космонавт ,желязна психика,морал и интелигентност.И то ще могат да шофипат само при изрична молба одобрена след щателно проучване.Всички останали пеша или с колелета.Зимно време с конски впряг и файтони.

5

Анонимен

преди 1 месец

Нашмъркал се е като украински президент и бяга жълтия танк от руснаците

4

Анонимен

преди 1 месец

От години твърдя, че е необходим и тест за интелигентност като задължително условие за получаване на книжка.

3

Анонимен

преди 1 месец

Шофьорът на таксито съвършено съзнателно "скъси" траекторията на завиването, за да удари пешеходците...Просто не е за вярване....Този човек никога повече не бива да сяда зад волана , мисля! Както и да го гледаме, това е съзнателен опит за убийство!

2

Анонимен

преди 1 месец

Човека продължава промяната на Киро, Асен и Бойко Рашков, ЖЕНАТА И ДЕТЕТО САМИ СА ИСКАЛИ ДА СЕ СНИМАТ С ТЯХ!

1

Анонимен

преди 1 месец

Няма лек за простотията.А няма и камери,за да видим лицето и и да бъде наказана.Простотията.