14

Анонимен

преди 1 месец

Червеното месо НЕ убива! Напротив! Вижте свидетелствата на хора ядящи само червено и мазно месо. Махнали самвъглехидратите и са излекували много болести! Хайде, стига с тези глупости за месото. То е по-полезно от зеленчуците, еле пък от въглехидратните зеленчуци, от които се развива високо кръвно и диабет!

13

Анонимен

преди 1 месец

До Червеното месо НЕ е проблем. ------ Проблем е, братле. Има един протеин в него, който причинява клетъчна мутация, много подобна на мутацията от нитрити.

12

Анонимен

преди 1 месец

Милиони са, не са хиляди. Рибеното масло е есенциално за нас. Червеното месо убива, ако се яде повече от няколко стотин грама на седмица. Почват да им увират главите на безумната западна медицина.

11

Анонимен

преди 1 месец

СЗО не ви ли каза, че сме над 8млд души, и че сме твърде много на тяхната планета? Край по темите "предотвартяване на смърт", "удължаване на живота" и "грижи за здравето". Пари може!

10

Ясноооо

преди 1 месец

Прави ли Ви впечатление, че всички обществени "експерименти" са за да може да бъде унищожена бялата раса? - От кого? - от гърбоносковците евреи! - И защо? - От жлъч и злоба към християните! - Който не яде червено месо доказано затъпява и физически отслабва! И хоп - евреите като по- умни ще го владеят!

9

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък мога да ви докажа, че ще спаси 750 млн. души годишно. И аз имам точно такива доказателства, каквито имат и писачите на това по-горе. Моите са по-точни, и да точно на тема "дребна риба".

8

Анонимен

преди 1 месец

Хахахаха, поредните глупости измислени от някой западен лентяй на запалата 50000 евро на месец.

7

Анонимен

преди 1 месец

Да почнат да садят гори вместо са ги сечат и нещата ще се поуправят. Не съм чул еврогеиовете да имат сериозни програми и кампании в тази насока. Защо ли?

6

Анонимен

преди 1 месец

Месото е направило човека човек не ни занимавайте с глупости.

5

Анонимен

преди 1 месец

То изобщо няма пластмаса в океаните,рибата е мнооого полезно.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ми ежте дребна риба вместо червено месо кой ви пречи ? Ако намерите...

3

Щерю

преди 1 месец

За да може юдеите да ядат най- качественото - телешко и агнешко месо - всички останали ще трябва да пасат трева. За това трябва предварително да им се "обработи подходящо" съзнанието на глупаците...

2

Отнемат ли Ни

преди 1 месец

Свинската Мръвка - ще има Революция и нека вземат под Внимание, че тези дето Ядеме поне по 1 кило Печено Свинско на Ден сме Мъжаги по 2 метра и по 115 кила само Мускули - големи Ядове ще Берат ЗеленитеЖендри, Големи!!

1

Предложение

преди 1 месец

Най-добре директно да минем на насекоми. Най-полезната храна и ефективно и евтино ще могат да се изхранват милиарди хора.