188

Й

преди 1 месец

Просто лъжец политически труп.спрете да показвате този измамник

187

Щерев

преди 1 месец

кРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ С РУСКИ ПАСПОРТИ..ние не сме крепостни роби и тук не е руска губерня..

186

Анонимен

преди 1 месец

То за руското влияние е ясно - Путин командва в България и затова не сме членове на НАТО и ЕС и не даваме оръжие на Украйна. Ти кажи какво става с хамериканското влияние!

185

хаха

преди 1 месец

Жалкото мекотело само на арменският поп досега не се е оплакал от руската пропаганда.

184

Анонимен

преди 1 месец

Денков се страхува от Путин и мисли всеки ден за него, а Путин дори не знае кой е Денков.

183

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да кажа, че сме имали кой знае какви управляващи след промените, но в сравнение с тази от.репка всички изглеждат като велики държавници (с изключение на Кирил Петков). Дори Борисов изглежда като дълбокомислен философ и стратег без грам корупция в сравнение с Денков. Страшно обидно е, че такъв човек ни е управлявал, пък било то и за 9 месеца. А два пъти по-обидно и срамно е, че мои сънародници са гласували за него (или партията, която го е издигнала), а някои пак ще гласуват.

182

Анонимен

преди 1 месец

Коментиращите тук се опитват да докажат, че хем говори глупости и няма такова нещи И това, че русия е топ мястото и трябва много да я обичаме... Ама трудно се прави ефективна пропаганда при наличието на нулево количество умствен бегаж.

181

Анонимен

преди 1 месец

Два апартамента в София са около 350-400 хиляди евро, един гараж е около 30 хиляди евро, паркомясто е около 7 хиляди евро, две коли около 60 хиляди евро. Питайте ГЕРБ как един човек на държавна заплата може да си купи всичко това, като има семейство с жена и две деца.

180

Анонимен

преди 1 месец

Не е прав,а е много прав!!!Толкова Руски шпиони има внедрени в управлението , че даже и не може да повярвате. Имам един познат , дадоха му апартамент , гараж и още няколко неща. В момента работи на висока позиция при Министъра на Вътрешните работи( ГЕРБ) . Как един човек с една заплата за семейството, жена и две деца ще купи два апартамента, две нови коли, паркомясто и гараж в София? Гледам го телефончето всеки ден до министъра по телевизиите.

179

Инсектицид

преди 1 месец

Този човек е бедствие за държавата . Добре че избледня хептен.

178

Даа

преди 1 месец

"Това лице не е на престъпник" каза Денков за Коцев.Аз като гледам неговото лице,на Асен Василев,на Кирил Петков,на Христо Иванов,на ген.Атанасов,ми приличат на хора направили масово бягство от психиатрията в Курило.

177

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Стига ревахте против Денков, оплачете се на Бойко. Той е близък с Путин ще ви разбере.

176

Бабите с пвйката

преди 1 месец

Академик стана май защото се римува с политик.

175

Анонимен

преди 1 месец

АКАДЕМИК ДЕНКОВ СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ БОЙКОВИТЕ МАФИОТИ

174

Руско влияние

преди 1 месец

Повика за контрабанда и наркотици явно е следствие на влияние върху психиката на клетите борци за атлантизми .

173

Аааааа

преди 1 месец

Този е за освидетелстване.В предишното интервю беше казал,че Русия и Путин са свалили правителството му .От всеки ъгъл го дебне Путин и за всичко са виновни те.На Коцев агенти на КГБ са му спретнали мероприятието.Абе параноидна шизофрения-това му е диагнозата.Ама като нямаме и здравеопазване такива елементи вместо да ги лекуват те ги дават по телевизиите да менторстват.

172

хе хе

преди 1 месец

До 100% рептил си е тоя За първи път виждам рептил,който прилича на молец!Това рептилите имат страшна мимикрия!Току виж утре замязал на китаец!:)))))))))))

171

Анонимен

преди 1 месец

Тая женка още ока. Стене като пред оргазъм. Неговото правителство, така наречено, беше най слабото дотук. Стигнахме дъното по всички показатели. Борисов го канеха навсякъде, а това женствено перде едва измоли да се появи някъде. Жалък плъх и млък

170

Анонимен

преди 1 месец

Клин , клин избива..... Ясно е ,че от Освобождението насам, всякакви влияния се борят . И западни, и турско и руско и т.н. И като се борят, си пречат, парират, ограничават едно друго. Дрибъл и политика, за да се прокарва българския национален интерес, а не да се кълнеш в единственото вярно влияние. Например проблясъка на Паси да вписваме ЕС и НАТО в конституцията.

169

Анонимен

преди 1 месец

Баба маро, много ли искаш внуците ти да са роби на москва?