47

Я

преди 1 месец

Что случилось? Карабль имени Серпухова, гори и кандидатства за падводная лодка, сестра на "Мацква".

46

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 44 видя ли в репортажите само какво оборудване МЧС задействаха в района за евакуация включително и на селскостопански животни и баналното Кучетата на месните бабки и дядовци... естестваено след спасяване на хората... Много вода има да пиеме докато стигнем подобно ниво на службите.

45

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 41 Значи има пътища Федерално значение, Слелища федерално значение - там се изливат Милиарди за инфраструктура и всичко е Идеално построено. Да в Провинцията нещата не са чак толкова розови. Но месните осбенно в зоните с спонсорирано земеделие сами си правят ремонтите. Да остават зоните които загиват като селски райони. Има ги навсякъде както и у нас. Степента на Урбанизация в РФ вече е над 80% тоест толкова от населението живее в градове.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Значи някой е усвоил "два милиона лева" за дига "за зор заман". Ето ти путионова Русия, да й се порадваш. А сега щетите са за стотици милиони, но както руските глашатаи в България казват - те руснаците са свикнали с мизерията.

43

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Ти не си осъзнал, че половината компоненти по по-модерните оръжия на руснаците са западни, и те нито са на производствена цена, нито са в рубли. Друго, което не си осъзнал, е че олигарсите на Путин грабят от негово име Русия и ХИЧ ама ХИЧ не "продават на производствена цена". С други думи, цялата им система е каквато винаги е била в тоталитарните държави - изгнила от корупция и фалшификации.

42

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 39 Дигите са Земно насипни и един милиард рубли са почти два милиона Лева... Да споменавам ли Траянови Врата тунела колко струва ремонта (22 милиона лева)

41

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Гледам почти всеки ден видеа от "напредналата" расия, с кратери по улиците които запушват с каквото имат- от натрошени тухли, до автомобилни гуми и тенекии и това в центровете на градове. Навскяъде е пълна мизерия там, включително в московска област, къдет уж трябвало да е по-добре.

40

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 37 нещо което не си си направил труда да осъзнаеш: Русия получава оръжията си на ПРОИЗВОДСТВЕНА ЦЕНА(В РУБЛИ) ОТ СОБСТВЕНИ ЗАВОДИ. САЩ и особенно ние ПЛАЩАМЕ КАТО ПОПОВЕ златните надценки на оръжията продавани на запад(щото само от там сме ограничени да купуваме)

39

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Скъсана е не една а две диги, едната чисто нова за над един милиард рубли, а не "за зор заман" каквито небивалици пишеш. И само цинични руски наколенки могат да пишат дивотии че "ще си го оправят" при положение, че десетки хиляди са останали без домове, а държавата даже отказва да им даде обещаните им мижави по 20 хиляди рубли. Сега ще ги пратят на фронта, ако искат "помощ".

38

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 35 Януари гледах блог на обикновен човек който на 4 януари си купи кола на старо във Владивосток. 5 дни им бяха необходими при зимни условия да докарат колата до Москва(двама водача). 9000+км Като имаха технически пролеми с т.н. "***" добавка на Евро 6 двигателя. Смятай само на едно място показаха(планина) че имаше снежна покривка на пътя а останалото време поддържаха скорост над 100км/ч светла и тъмна част на денонощието.

37

Анонимен

преди 1 месец

Колко милиарди потроши кървавото джудже за разрушаване на градове и села и убиване на свои и чужди? По-добре да беше ги похарчил за мирни цели. Но роден да руши, не може да съзидава.

36

Боби

преди 1 месец

До пияница мистик Да беше малко попрочел а? Скъсана е заемно насипна стена която е допълнително направена както се казава за зор заман срещу приливна вълна по реката. Само дето никой не споменава че в райони има изключително топло време (снега се топи) и изключиттелни пролетни валежи - невиждано време от десетилетия... а моста е както се казва на края(най-далече) на пътя. Всички знаем че първо се ремонтират нещата до централите... Ще го оправят не да не ги мислим. Все пак за пари става дума.

35

Анонимен

преди 1 месец

До Боби Само потвърди това, което човека каза - руското блато е изключително изостанало по отношение на инфраструктурата. А новото им сторителство го видяхме - новопостроена дига се скъса и заля цяла област.

34

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 28 - Само няколко стотин километри... Унуфри само Москва - Петербург има 3 алтернативни маршрути - Платена магстрала, Обикновена магистрала и път който минава през месните населни пунктове. 600км разстояние. В момента се довършват още 700км същата схема до Казан. Като цяло по инфо от Вилипедия 3600км магистрали и строящи се 9700. Пътища вкл магистрали с Федерално значение 65000км сроящити се нови 2600км (информация към 2018г)

33

Катарец

преди 1 месец

Абе руснаците намериха, ли бедуина.

32

пияница мистик

преди 1 месец

Късат се язовирни стени, падат мостове....В Мордор много се краде от всичко. Материали от строежите най-вече, за да има за частните вили или парите в джоба и материали изобщо не се купуват. С каквото има с това се работи :)))

31

Не Укри,

преди 1 месец

а СеСеСеРейска некадърност и славянска простотия.

30

Анонимен

преди 1 месец

Укрите видяха, че не могат да спечелят войната на фронта и започнаха с партизански, подривни дейности. Само ще навлекат по-голяма омраза и озлобление към себе си.

29

Анонимен

преди 1 месец

Раша не обича и тоалетните и канализацията, половината и население си върши естествените нужди в ями на двора.

28

Анонимен

преди 1 месец

някой знае ли защо раша не обичат магистралите защото имат само няколко стотин километра.. това не е ли малко недостатъчно за такава голяма държава?