25

Бай Иван

преди 2 месеца

Не извършвали търг.дейност за това нямали лиценз а защо вземат пари, защо не го правят безплатно?

24

09

преди 2 месеца

Винаги знай че има един по луд от теб. В тоя смисъл и даяджията го търсил ще го намери.

23

Подкрепям

преди 2 месеца

Само така с наглите паяци!!!

22

Случи се очакваното!

преди 2 месеца

Бай *** се върна с шайката си от колеги!.....И разкости тези, които са си позволили да му вдигнат автомобила! На него! Абе те знаят ли кой е той и с кого си имат работа!? Амаха! Я сега да ви видя....Типичен Български-Мутро сценарий от милото ни ежедневие.....

21

Не били фирма ..

преди 2 месеца

Да ама не

20

Алов

преди 2 месеца

Комунизма 1988 хора полу-богове затънали в корумционни схмени, в момента е същото

19

До: 777

преди 2 месеца

Държава има, ако има да взима пари или собственост виж как ще те обръснат с удоволствие.

18

777

преди 2 месеца

своеволия, своеволия, своеволия........хаос и анархия. закони има но никой негибръснезаслива. държава няма.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Понеже всяка двойка рушвечийстващи ДАЙжии му кешат поне две-три бимберици на ден, всеки божи ден,и селинчито уредено за шефчинци,се е самозабравило. Отделно кинтите от такса рахатлък плащани от разни хилядокамионници.Така са и ушевите корумпета. И те не стават за нищо.

16

Бау

преди 2 месеца

Така нареченият главен секретар Коцев да види как се упражняват правомощия и ползва власт! Какъв главен секретар си, да те привикват и разпитват, и пишат протокол едни по големи хайдути от тебе!? Нямаш ли жандармерия, гвардия, специални сили, свои мутри, хич не стой там, а пенсия, мотика - бахча!Вие, представяте ли си някой така да се държи с главния секретар преди 20 години! Щяха да им събират главите по поляните, както сам Той се изрази в оуто на Слави! Загубени служители!

15

Стамат

преди 2 месеца

Къде сте, фенове на Андрешко!!!!????

14

е

преди 2 месеца

най накрай нйкой да си свърши работата за която му се плаща ,проверка на всички паяци които са над закона

13

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат и лиценз да дишат. Това предприятие е незаконно отвсякъде.

12

по всичко разбирам

преди 2 месеца

че и двете институции се нелигитимни, и понеже си кръстосаха шпагите взеха да си ги мерят кои е по-по, и накрая пак обикновеният българин го отнася, а държавата е заета с разпределението на баницата както винаги.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Даи и толаджиите св изживяват на повече от катаджии. Ама за първите са известни безкрайно много истории как приключват проверки при тях. За съжаление осъдении вкарани по затворите държавни служители от хранилките няма. Докато е така ние не сме за Европа,ЕС, евро,Шенген к тн. Ние сме за най затънтената и Долна скупщина от държави. Дори в Африка сигурно има повече ред и страх от закона. Закони тук има горе долу ама няма кой да ги приложи както трябва

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Бау Ако беше така ДАИ щяха да са си свършили работата още при проверките на фирмите за вдигане на автомобили. Тоя ДАИджия и колегите му сигурно са прибирали и за да си затворят очите за това какво има и какво няма репатрака. Или тахографа са го махнали специално след проверките?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Както винаги се оказва, че от институциите гърбят НЕЗАКОННО обикновените граждани-паяка незаконен, вдига незаконно, извършва дейност без нужните документи... Същото като с много от радарите - глобяват с изтекъл технически преглед и без надлежната поддръжка

8

Анонимен

преди 2 месеца

В държавата на руските мутри ако имаш власт мжеш да правиш каквото си искаш с нея - Бог високо народ няма. Вместо наглия ДАИджия вече да е уволнен, сега целия мутренски държавен апарат се е втурнал да му помага. Точно както помагаха на убиеца Семерджиев да се измъква от местопрестъплението полицаите колеги на "приятелката" му.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Чеченски рекетьори си прикриват "бизнеса" зад легални дейности - вдигане с паяк.

6

Бау

преди 2 месеца

Той не е оспорвал нарушението си! Само е взел пример от тях и на свой ред им е дал пример как перфектно и отговорно да си изпълняват задълженията! Това е висшата идея и принцип на демокрацията - хората и структурите да се контролират един друг в спазването на Закона, а не като при комунизма, каквото и да става, присъда да издава Първия човек в държавата или местен гау лайтер! Сега няма нужда от слухтящ и донасящ апарат от доносници! Сега всеки има право да е информатор по принцип! Хелпбок!