148

Нещо

преди 1 месец

за сигналът за оня прословут запис от нещоситам на пепетата, м??? Оглушително мълчание и всичко си върви по конспекта! Е, малко се пообъркаха нещата де, да видим какво ще се случва

147

дo 148

преди 1 месец

И какво трябва да разбира Денков според тебе. Как да прави схемички и далаверки като ГЕРБ и ДПС. Ами, не, не ги разбира тези неща. По-лошото е, че такива абдали като тебе не разбират, че има хора от друго тесто. Не е всичко за едни пари, както си мислите вие. И затова сте в почуда, когато се появят хора като Денков. Смятате, че не са от тоя свят.

146

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

В Украйна специалист по електронна техника бе главен прокурор,у нас защо академик да не стане?

145

Дякона

преди 1 месец

Най-лошото в случая е, че никога няма напълно доволни. Един се жали - били го натиснали силно, друг- бил подминат, трети - мого леко му дошло ! Ей ,няма оправия !

144

Анонимен

преди 1 месец

Денков, ходи си прави сапуните и повече не се занимавай с това което не разбираш.

143

Дякона

преди 1 месец

Голямо натискане пада по коридорите на властта ! Кой с кого в кой ъгъл ... Направо си е gang-bang hard core ! И аз имам мерак да натисна Лена :D. Само Кирчо ли ще ?...

142

Куку

преди 1 месец

Голям натиск е имало,часовници и почивки с контрабандисти.Скъсахме го от натиск!Понякога си мисля,че трябва да върнем смъртното наказание!

141

Сапунко Сапунерков

преди 1 месец

Ред сълзи...и ред въздушно капкови сополи....Ей писна ми от тоя !

140

Кан

преди 1 месец

Денков хванах Арсенал на стадиона късай си изявлението за утре как Калин Стоянов не се справя с футболните хулигани. И Денков някой може да пострада замисли се какви хора се крият зад теб , и на какво са готови. След като могат да организират погром с толкова мощна пиротехника на мача довечера.

139

Нане

преди 1 месец

Смешен плач на един сапунджия... ===)))тип наведена краварска слуга...

138

7373

преди 1 месец

Денков, унижаваш се! Не е политиката за теб. Скипни си амбициите. Върни се в университета приземи се малко и живей спокойно

137

?!?

преди 1 месец

Ако подареният часовник беше на ръката на Калин Стоянов ти Денков директно би го обвинил в корупция. А сега за вашия Коцев нищо на улав Денков се правиш. Грозно е Денков това твое поведение унизително. Защо така пламенно се унизявате?

136

Кога ще се изчистите

преди 1 месец

Денков изпраща сигнал до прокуратурата за натиск върху главсека на МВР . . . . от комунистите в редакцията! Номенклатурата главсек е типично комунистическа, а и отгоре на това внос от СССР, което вече от 30 години се е самоутилизирало! Оказва се , че в Народна Република България 30 години виреят все още върлите комунисти от преди 90-те! Докога?

135

Софиянец

преди 1 месец

Е ти винаги си казвал , че има сляпо петно по отношение на корупция и контрабанда, а сега кажи ти какво направи за близо година по тоя въпрос?Изми кяр че си ти Денков, из ме кяр че

134

Анонимен

преди 1 месец

Покойния Жорж Ганчев казваше на времето, какъминистър председател е тоя където носи 36 номер обувки

133

Ганди

преди 1 месец

Абе чех льо,вземай си малкото столче да го ползваш, кърпичката и отивай да им бършеш со пол ки те на фъфлка, Гея и гномчето,единствената файда от тебе беше , че ти купуваха дрехите и обувките от Дет Маг(магазина за деца) та държавата икономиса някой лев

132

До 134

преди 1 месец

Денков скоро не е ял бой в подлеза на Президенството. Биха го и сега им маха, за да не го подпукат отново.

131

маалатъ

преди 1 месец

Като гледам тази Карикатура на "Академик" и за пореден Път се Убеждавам, че висшето образование не е гаранция за наличие на интелект!!!!

130

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 131 - ПП не искат и стабилни хора. Искат си техните хора. Борисов малко или много си беше култивирал кадри. ПП просот искаше бройка и се надяваше, че ще "чопне от тук от там", както направи през ИТН. Обаче тая игра Борисов и Пеевски я знаят.

129

Анонимен

преди 1 месец

Много ме кефи Денков по улицата, като е. Ходи с едни бъъъързи крачки и като маха на хроата, маха, все едно има някакъв пристъп. Даже не поглежда в учите, не се усмихва. Здрависвания няма ... Седи за охранителите и даже децата избягва.