22

Тенгри Кан

преди 1 месец

До Анонимен 15Значи ще сменим дофторите. Определено дофтор свикнал да *** като ЕТ нема как да го бъде в новата система. А това ще стане чрез обучение на новите кадри по новата система. Ще има бунтове на гладни дофторя, ша пуснем МВР да ги прибие и готово;))) Некой ша требе ги лекува след боя, и тва ще са новите завършили медици. Дофторското съсловие много се ояде, обнагля и при него требе да влезе Сопата!

21

Анонимен

преди 1 месец

Браво на президента, че поздрави здравните работници в този ден. Някои други професии ги поздравяват по 2 или по три пъти в годината. Виж за лекарски грешки почти всеки ден гърмят медиите, или пък търсят средства за даден човек за да се лекува в чужбина, защото видиш ли тука няма медицина. В чужбина ще му взимат парите, ще констатират, че е невъзможно да се излекува и така ще се потвърди диагнозата дадена в страната ама ние пак да упрекнем нашата медицина.

20

Анонимен

преди 1 месец

при бай Тошо никога не сме пускали СМСи на ГСМа за болни деца. И по интернет не сме събирали пари за лечение в чужбина.

19

Анонимен

преди 1 месец

Е да, ама демократите наскачаха преди 35 години, че безпратното здравеопазване било некачествено! Безплатно образование, и то било такова! Сега само компютри можели да лекуват, и само компютри можели да образоват! Сиреч пълен абонамент завинаги към чужди компании, милиони/милиарди от бюджета годишно.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен При Живков било зле, но сега Вашинтон и Брюксел казва колко ще арчиш. Първо $ за самолете и банките на запада и после какво остане за здравно.

17

Анонимен

преди 1 месец

Друго си беше по Тато.

16

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре като при бай Тошо. Докторите - със 140лв заплата. Ако им трябват повече - в извънработно време да си заработват допълнителни доходи като таксиджии.

15

Анонимен

преди 1 месец

И как да стане това при така съществуват система на здравеопазване?Това означава коренна промяна на нейният принцип на действие а оттам и загуба на финикийски знаци която трябва да инкасират заетите в нея или казано-Промяна Не може Да Има!!

14

До 9

преди 1 месец

Не е вярно, лъжеш. Никога преди 89 не е имало зов за помощ за набиране на средства за лечение на деца, нямаше клинични пътеки, лекуваха адекватно, защото нямаше от къде да крадат.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Лекар Ми прав си. Радев, щом иска той да бърка безплатно в немити ануси на пърдящи пенсионери и да им лекува хемороидите за Бог да прости.

12

И.Б.

преди 1 месец

Интересно становище на човек, осигурен до гроб с огромни за България приходи и осигуровки. Това е поглед от най-горното стъпало на розовата стълба, гледано през розови очила от стихотворението на Христо Смирненски.

11

Анонимна

преди 1 месец

Ей затова си прилагам самолечение, когато е възможно. Не го препоръчвам, но загубих близки от лекарски грешки.

10

Тенгри Кан

преди 1 месец

Здравеопазването в този вид, дело на Иван Костов и сие, трябва да се ликвидира и да се изгради наново. В него, дофторят, не мой да е ЕТ! ЕТ мой да е продавач на сергия, а здравето не е стока, която се купува. С една дума, дофторят требе д абъде динамизиран. Ако се остави институцията "личен лекар", то бройката пациенти требе да се ограничи силно и въпросният да бъде динамизиран да ходи по къщята, а не пациента при него! Това означава "личен" иначе е г-н Никой!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 Пред 1989 НРБ беше един концлагер с режим на тока и пионерчета лазещи по полето за 40ст на ден да събират реколта за московските господари. А истинската храна тогава идваше от домашните кокошарници и кочинки. И помним го безплатното здравеопазване - касаплък и живачни пломби. И сега живачните пломби са безплатни, ама никой не ги иска.

8

Лекар

преди 1 месец

Как ли пък не, учил съм 6 години, съсипах си нервите да правя пищови за изпитите. Приходите са ми важни, за да ходя на почивка в чужбина, да имам по няколко апартамента, скъпи коли и голям авторитет. Здравето на амсалаците изобщо не ме интересува. Болните са си златни кокошки, колкото повече и по- болни, толкова по - добре.

7

Анонимен

преди 1 месец

Плащайте че требва $ за НАТО за Украйна и за ф16.

6

Анонимен

преди 1 месец

Държавните болници не трябва сами да се борят за приходи, а държавата да ги издържа. Партиите да си намалят субсидията на 1 лв., а останалите да са здравеопазване. Здравната каса само гълта пари и никаква работа не върши, те са като топлинния счетоводител.

5

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно идват избори и американския агент Чopan Зелен взе да се сеща за социални придобивки, които ги няма от времето на Тодор Живков! Ей много социални ставате всички покрай изборите, иначе търчите до Вашингтон и Брюксел и изпълнявате антисоциалните им политики в продължение на години след изборите!

4

Точен

преди 1 месец

Президентът Радев е честен човек, но щом лобира за НАТО и ЕС, ни праща в лагера на бедните и болните.

3

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Когато ви откажат спешна помощ или прием в болница или преглед въпреки , че сте здравно осигурен за какво да се приказва (пари или здраве) ?!