28

Анонимен

преди 1 месец

Златни пясъци е умрял в 90те години. Мръсен, пълен с барачки - абе бит пазар. Някво влакче по цял ден и вечер тормози малкото туристи защото им свири да му правят път. Разни дебелаци събират пари за Автомобили, няма минерални басейни достатъчно, няма велоалея, няма алея за бягане , няма адекватни ресторанти, морето псптояно е скрито от стотиците бараки -Наем. Пълен отврат. Вече идват само румънци ама и те ще минат по 1 път и после е обречена тая дупка.

27

Анонимен

преди 1 месец

Ами това е много зле. Цялата инфраструктура на държавата е ужасна. Продължа нищо да не се прави като национален план за черноморието. Курортите са потънали в мръсотия, бараки, мръсни фасади. Няма хубави плажни ивици , няма велоалеи, няма пейки, няма тоялетни, няма душове , няма озеленяване. Само мръсни бараки за наемчета. Няма нови инфраструктурни проекти да впечатляват с нещо, както много други държави. Трябва да си луд да дойдеш в България при наличие на толкова топ места по света.

26

Sata NATO

преди 1 месец

На 90% от останалите плажове в класацията може да ви изяде я крокодил, я акула... Останалите 9% са на някой леден океан с пингвини, където на 5 метра навътре вече няма дъно. Няма по-добро море от нашето.

25

Анонимен

преди 1 месец

Би могъл да бъде и по-напред,ако не беше лошото обслужване,фалшивият ол инклузив,презастрояването и денонощните запои на пияни и д англичани.рогирани

24

Анонимен

преди 1 месец

И като алкохолна дестинация.

23

Аз

преди 1 месец

От две години живея цяло лято на Слънчака. Чиста вода, хубав плаж, прекрасен Несебър, все по-удобна инфраструктура,... . Не е като да не съм живял по други плажове и на други континенти. Доволен съм! А на всички чуждопоклонници и мрънкачи - приятно пътуване на юг, на север и до където ви стигнат паричките!

22

Емииии

преди 1 месец

С рушвети толкова - 84 място от 100. А някакво словенско езеро на 49то ....

21

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 месец

Скъпо ти е на морето. Стой в панелката за най-евтино!

20

Мда

преди 1 месец

Забележителен като евтин бар дак! Забележително, не значи красиво и приятно! Да се изтропаш на селския площад, също може да се нарече забележително, но нито е красиво, нито е приятно. Слънчев бряг е точно като изтропване на глутница диви селски мутри, върху иначе прекрасната природа!

19

Sa

преди 1 месец

Само болен мозък ходи на почивка на черноморието.

18

Един там

преди 1 месец

Наистина пясъка е много мек и приятен за почивка, но всичко друго е зле! Морето пълно с пъцули, чадър до чадър и много шумни заведения. Така беше преди 10г когато бях там за последно...

17

Анонимен

преди 1 месец

Това закъсняла първоаприлска шега ли е?

16

Анонимен

преди 1 месец

ВиК излиза сичко при Несебар.

15

He

преди 1 месец

He,HEEEEE 11111

14

Анонимен

преди 1 месец

Ха, смешки. Слънчака сред топ 100 нв света! Природата може би, но курортът е долнопробен бърдак!

13

българин

преди 1 месец

Зависи С КОЕ е забележителен !

12

Катя

преди 1 месец

Фасовете, костилките и разнообразните пликчета са останали в спомените ми от плажовете по Слънчев бряг. От малкото приятели, които са стъпвали на това място разбирам, че нещата не са се променили...

11

Анонимен

преди 1 месец

Може и да е сред стоте най-забележителни плажа но да не ходиш и да искаш някакво облужване там. Венага ше получиш сред стоте най-незабележителните услуги в целия свят. Като видиш и посетителите му от парадиращи чалгари до ниска прослойка европейци отишли там да се правят на *** и плажа като цялостно преживяване отива сред 100 те най-незабележителни.

10

Анонимен

преди 1 месец

Най-забележителните плажове на планетата не могат да бъдат оценявани отделно от водата. Пясъкът на Слънчев бряг е супер, но водата ... На планетата има стотици плажове с не по-лош пясък и с много по-чиста, по-лазурна вода.

9

Британски учЕн

преди 1 месец

Изненадвам се че са избрали Слънчака а не Албена, плажът на Албена е с най-широка ивица и най-чист и ситен пясък а водата наистина е кристално чиста. Сбъркана класация, правена от днесаджийски драскачи.