34

Смешни сте

преди 1 месец

Трагедии

33

Анонимен

преди 1 месец

До агент Мълдър ЦРУ 33. Приятелю, не се изказвай неподготвен. Бях неотдавна в Русия. Повярвай ако можеш, имат си всичко. Даже донесох от там лекарство на болен човек, което се оказа по-ефикасно и пет пъти по-евтино от нашите тук.

32

Олимпий Панов

преди 1 месец

Хаха валутните резерви на Украйна са инвестирани в валутни дългове на Украйна!Голям Чикандур ще ядат Западните им колеги

31

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Какви лекарства в Русия, бе дришлио. Онкоболните се самоубиват, липсват лекарства. По аптеките нямало нищо. Стига сте писали глупостите си. Добре, че имаме колеги там. Ска. ПАни русофили мизерниници.

30

Нико

преди 1 месец

Истината е, че в Русия е много зле работата. Имам познати.

29

Зайцев

преди 1 месец

Русия е много зле ,,не я мислете ,,0,80 стотинки е бензина,,нафтата е още по евтина,,храната е много евтина,да не говорим за ток и лекарства ,,ако пенсионер не може да си плати разходите за живот ,всичко което не може да плати го поема дьржавата,много зле ,,,пари и помощи за 1во дете ,,за второ и 3то още по големи помощи.огромно строителство ,комплекси за по 10-20 хиляди с училища и детски градини.безработица няма.

28

Анонимен

преди 1 месец

Пак лъжи и пропаганда. Напишете още че в Русия няма хляб, при условие че няма какво да си правят пшеницата

27

vale_karo

преди 1 месец

Нищо не разбирам от финанси.Има ли един що го де финансист да ми разясни как ако получа помощ /която трябва да се връща / в пъти по голяма от резерва ми , ще съм на печалба. Извън темата: Това много ми прилича на печалбите на банките в България.

26

Сусим

преди 1 месец

Благодарение на България и всички държави от ЕС с които даваме последните си стотинки за наркоманското управление в Киев . Тези *** НАРКОМАНИ не заслужават нищо . Това е управление на демони със Сатаната чичо САМ който запали цял свят .

25

Анонимен

преди 1 месец

Фалирали държави не ни интересуват.

24

дедо Груйо

преди 1 месец

Купувам 45 кубика рубли за огрев.

23

Нико

преди 1 месец

Пичове, кажете за рублата ко стана.

22

Анонимен

преди 1 месец

Абе Русия вече била на купонна система. Гледах снимки с опашка за олио и обувки в Санкт Петербург. Ко стана?

21

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще капитулира скоро и Русия ще и вземе резерва, важния въпрос е : кой ще върне на краварите и лично на фамилията Байдън милиардите "инвестиции" в зелеята ?

20

УкроПитагор

преди 1 месец

Валутните резерви растели ... рекордно....ама Украйна имала нужда от ежемесечни помощи за милиарди да идват редовно и навреме от Запад за да оцелее ........ Баааго и кривата математика . Ама , какво се чудя? Това е окраинска математика .... Те и отстъпат докато "напредват" и побеждават докато търпят поражение след поражение . Изумително. Наскоро чухме че докато Русия ги бомбардирала с по ТРИ ХИЛЯДИ снаряда на ден туристическия им сезон бил рекордно печеливш... както и износа земеделски стоки....

19

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

40 милиарда са нищо, ще ги принтират в Люксембург за 2 часа. Да питам рашките кой ще ги оправя?!?

18

сдфдсф

преди 1 месец

До 7Чистипрост си ти...Русия в териториите които е завладяла не е окупатор...това са нейни територии прехвърлени на Украинската ССР....хората на тези територии искат да са в Руската федерация т.е. за тях Русия не е окупатор...а на тях не им дреме какво мислят либерасти като теб тъй като 10г. те бяха бомбардирани от укрофашагите а не ти.

17

Хххх

преди 1 месец

а външния дълг...колко е ....

16

Анонимен

преди 1 месец

Тогава що не си купуват муниции и оръжие ами просят все ден?

15

Анонимен

преди 1 месец

Нали са във война,откъде идва този валутен резерв.