143

Анализатор

преди 1 месец

Смятайте кви "ЧЕСТНИ" избори ще има с МВР министър Калинчо гербаджията.България продължава да копая дъното ЯКО!Това е кабинет на ГЕРБ.

142

Оптимист

преди 1 месец

Пеперастите са в потрес. Ще ги гази товарният влак Борисов-5 🤟

141

Долу политическата

преди 1 месец

Система в България. Не съм избирал тази шайка и не я подкрепям

140

Анонимен

преди 1 месец

За огромно съжаление нищо добро не чака държавата и народа ни!!! За какви честни избори може да става въпрос,след като всички от сатанинската склобка вече направиха заявка кой с кого ще управлява след изборите. Това доказва,че те предварително знаят,че резултатите отново ще бъдат фалшифицирани от тях и в тяхна полза!!!

139

Гнусна сбирщина

преди 1 месец

От Корумпирани Некадърници е новия кабинет и Главчев е за пандиз

138

Бспар

преди 1 месец

Хахахаха основната задача била честни избори начало с най корумпираният гербаджия министър Калин Стоянов и служебен премиер Главчев, корупцията се развива със страшна сила .....този път герб "честно " ще спечели 240 депутатски места !!!

137

Анонимен

преди 1 месец

Милиционер до милиционера, майно льо. Всичкото министър са свидни ДС кадри на ГЕРБ-ДПС. ПП: Уеуе мауе

136

БАЧКАТОР

преди 1 месец

Какво значение има кой е избран за министър-всичко се решава от тримата-ББ,Пеевски,Радев.Всичко е било предварително подготвено-Габриел носи папка с министри,които не знаят,че са в списъка,ПП отказва-знаело се е че те ще откажат,Главчев се жертва и за ден съставя правителство.Ако всичко в д-вата се решаваше с такава скорост-щяхме да сме вече в Шенген.Денков има голям грях,че не посочи кои са министрите на ББ.Хр.Ив.работи за тези тримата и никога за демокрацията.

135

Бай Иван 2

преди 1 месец

Ха ха по вътрешният министър ще го познаете? Добре ,има ли някпойй разумен в България който да вярва че вътрешният министър не му е наложен от Боко и Шиши? Толковая спорен и обсъждан и разбира се пак той! Е КОЙ ,питам аз КОЙ го предлози пак? Трябва им за купуването на изборите!

134

Идеалист

преди 1 месец

Преди около месец писах в този форум, че Посолството е оттеглило покровителството си ПП-ДБ. Причините са некадърност, психическа неадекватност и поставяне на личните интереси над поетите ангиажименти. Още миналата година беше напъдена великата юристка Ленчето от парапета, Кирчо - по природа с лош интелект, Кокорчо - алчен, даже извън приетото за американец и Лорел - плъзгав, двуличен и алчен, което му пречи да му се вярва. Когато волът рие с рогата си, хвърля пръста на гърба си!

133

Анонимен

преди 1 месец

Къде са Митовски и Нико Тупарев? И онова, дето фалира Плейбой, Мартинчо Захариев?

132

Анонимен

преди 1 месец

МВР-то решава изборите, казаха Провалата и Бесните Десни

131

данчо

преди 1 месец

И това правителство е поредната гербаджийско депесарска клоака.

130

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

ДО 125 - МВР ВИНАГИ Е БИЛО НА КОМУНИСТИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ТА ДО СТОЯНОВ.ЗУЛУМИТЕ ИМ ИДВАТ ОТ СОЦА И ПРОДЪЛЖАВАТ.НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА В МНЕНИЯТА НИ.

129

Анонимен

преди 1 месец

До Срам и позор!до 38 - 9 месеца Калин Стоянов бе МВР шеф и нямаше мафия, сега пак ще е шеф и ще мафия?

128

Росен Карадимов

преди 1 месец

Дрогаря с милионните имоти в.....НИЦА.

127

Анонимен

преди 1 месец

От коментарите и лайковете на българите веднага разбирам, че нароът не е дорасъл да се изплъзне от дъното на ЕС!!!!

126

Мдаа

преди 1 месец

Подготовката за фалшификациите на изборите започна, ЦИК намеква в медиите резултатите .....После как да не кажеш че си имаме управляваща МАФИЯ !

125

Анонимен

преди 1 месец

Служебен кабинет ГЕРБ - ДПС - Радев.В служебния кабинет Главчев - Радев са калинки на ГЕРБ, хора от продънената съдебна система и комсомолци от НРБ.В служебния кабинет на ГЕРБ-ДПС-Радев е отново скандалната фигура на Калин Стоянов за вътрешен министър, който явно е незаменим кадър на ГЕРБ в схемата с осигуряване на изборни гласове. Там е и заместничката на Сарафов, за правосъден министър, от прогнилата съдебна система, контролирана от ДПС-ГЕРБ, срещу която се борят хората. За капак имаме за министър последния първи секретар на Централния комитет на Димитровския комунистически младежки съюз

124

До Пена лелята

преди 1 месец

"МВР СТАБИЛНО УКРИВАЩО ВСИЧКИ ЗУЛУМИ СИ ОСТАВА" - Можеш ли да ми обясниш кога МВР не е било репресивен апарат, прикриващ всичките си золуми??? При сглобката, при сглобката преди сглобката, при служебни правителства, при каквито и да било Български правителства??? МВР винаги е било и ще бъде репресивен орган на властта. Въпросите там не могат да се изчистят заради българското разбиране - *** то моето дете не мое да направи нищо лошо. Оставете го...