37

Анонимна

преди 1 месец

Има програми за конвертиране на файлове, включително и в mp3 format.

36

Анонимен

преди 1 месец

"Това, какво слушаш в момента, или какво ти е любимо може да бъде събрано, обработено от ИИ или от други и си готов, анализиран от психологическа гледна точка по принцип или в даден момент." Дран дран

35

ушанките

преди 1 месец

Искам да ви кажа че нищо не са спряли, единия сайт от списъка си върви, таман го пробвах. Абсолютен смях

34

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо?

33

Анонимен

преди 1 месец

Къде мога да гледам филми онлайн!?Едно време имаше subs. Но е спрян . Благодаря!

32

аьаьаь

преди 1 месец

Музиката не може да се слушя , но наркотиците на Боката върят свободно , трябва да се плащат избори с тях. Нями от къде пари за избори САЩ не дават лесно вече.

31

Подслушван

преди 1 месец

Имам въпрос. Сега след като аз си платя да слушам някоя песен обаче мен Ушев ме подслушва и той слуша песента за която съм си платил би ли бил така добър да ми върне половината от сумата която съм дал за слушането. Защото иначе той също се оказва престъпник да слуша моята музика за която лично от джоба си съм извадил пари а той някак си я е слушал безплатно :(

30

Музикант

преди 1 месец

От продажбата на музика печелят продуценти и корпорации. До музикантите не достига НИЩО. Дори 1% да достигаше пак щеше да е добре. Затова е по-добре музиката да се слуша за да се популяризират музикантите а те парите идват от концерти и участия. В този случай едната мафия е "преборила престъпноста" в интерес на друга мафия.

29

За 23

преди 1 месец

С такива платени сайтчета, даже и за музика, също се събират данни за всеки. Това, какво слушаш в момента, или какво ти е любимо може да бъде събрано, обработено от ИИ или от други и си готов, анализиран от психологическа гледна точка по принцип или в даден момент. Пълна заблуда е че "помагаш на изпълнителя". Актуалната тема в цял свят е събиране на всякакви данни за всеки! А пък тези данни са необходими за какво - пълен бъдещ контрол върху емоции и възможности, в т.ч. ограничаването им.

28

Анонимен

преди 1 месец

25 изпадняк си ти, чел ли си колко са взели група Сигнал от авторското си право? Чети изпадняк: Преди време имаше експеримент: група Сигнал организирали концерт и платили 1500 лв на МузикАутор за правата на тяхната музика. След сума ти време от тази организацийка превели полагаемата им се част от общата сума в размер на 9 лева и 50 стотинки. Толкоз за тези "радетели" на справедливост

27

Паскал

преди 1 месец

Хареса това

26

Сифилиско

преди 1 месец

Те сега се оправи държавата.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Подслушване БеГе, изпадняк си щом все още гледаш да минеш тънко и да не си платиш! Вдяна ли или и двете мозъчни клетки са в почивка?

24

НотариусБок

преди 1 месец

Трябва да се усигури тишина и спокойствие на контрабандата никакви мр3киии в ченгеджийската държава ще слушате само Бойко

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22, нищо не казваш и си смешен. Слушам това, което искам. Плащам за да може изпълнителя да продължи да работи и да твори. Изпадняци като теб цял живот са на дъното заради липсата на интелект. Дори не знаеш какво е ИИ. Така че, да , смешни сте! И сами си слагате цената... а тя е ниска. Под левче :)

22

Анонимен

преди 1 месец

До Хахахахахахахахахаха Да ти кажа, не знам кой ще е смешен накрая, защото може да се окаже, че хем си плащаш, хем слушаш не оригинал, а музика доукрасена от ИИ, комбинирана от ИИ, или пък просто допълнена със звуци, които ти реално не чуваш, ама ти въздействат незнайно как. Не ги потценявай! Нищо не ти се предлага просто така, с добри намерения, даже и да си плащаш! Може да се окаже, че не можеш да се отпишеш след това, и да продължиш да си плащаш завинаги!

21

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно, трябва да се осигури тишина и спокойствие на контрабандата.

20

Подслушване БеГе

преди 1 месец

18 Като слушаш музика си изпаднал така ли

19

Де да знам

преди 1 месец

Това е толкова жалко, че ми е необяснимо защо са се похвалили с тази "акция". Абе, позорна история.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Подслушване, слушай! Това точно те определя като изпадняк. Сам си се издаваш :) Кой ти е крив, че си нискоинтелигентен?