26

Целта

преди 1 месец

На правителството беше доа дадат всичкото оръжие, муниции, ПВО ракети, реактори итн на Украйна! Да откраднат пари за себе си и да променят конституцията за да останат на власт дори при служебно правителство! Мисията е изпълнена!

25

баба мара

преди 1 месец

и кои ги докара на власт кои гласува толкова много депутати не се оправдаваите сюмрука на радев които е пуснал бюлетина за тях тои е виновен сега пак гиизберете някои ще пратите и в брюксел

24

Анонимен

преди 1 месец

Виждам резултати от успешното управление всеки път като излезна да се разхождам по Витошка. Виждам полицаи с автомати да претърсват такива дето не е трябвало въобще да влизат тук. Те даже последните няколко месеца по самолет си ги пращат.

23

мдааа...

преди 1 месец

Кабинетът "Денков" се отчете: Бая си ПОПЪТУВАХМЕ....жалко че ни врътнаха кранчето и Ники и компания няма да пътува в чужбина...

22

Анонимен

преди 1 месец

Освен че харчеха на поразия, Денков плямпа глупости както обикновено по света и у нас, а и си подариха сграда където да се настани Плачевната Промяна, защото видиш ли продали тяхната и сега били бездомни

21

Платих за магия

преди 1 месец

Платих на магьосница да направи черна магия на Денков да спре да пътува и да нагъва салами по шведски маси на държавни разноски. Женицата, след като се напъна и почервеня цялата, поклати глава с думите: МОЛЦИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

20

ДЕТЕТО ВИДЯ ДЕНКОВ

преди 1 месец

Детето видя Денков по телевизията и попита, Това нещо как ходи изправено след като няма гръбнак. Отговорих му: За екскурзии на аванта дори и амеба би се изправила и проходила.

19

Бунгар

преди 1 месец

Целият свят затъва,но само България хвърчи нагоре към облаците.Пак загубихме реална представа от света.Велики сме,ама чак толкова...,

18

Анонимен

преди 1 месец

Кокорчо открадна няколко милиарда , контрабанда на цигари и наркотици и платиха парното на шопите с наще данъци , а на анс ще дигант тока двойно от първи юли

17

Анонимен

преди 1 месец

Без да чета статията не мога да се сетя за нещо въобще за целия период на управление. Само Украйна това, Украйна онова ми се е запечатало в съзнанието.

16

Анонимен

преди 1 месец

Как какво? Денков похарчи само вчера 2 милиарда лева. 268 милиарда похарчи Денков за 1 месец. През ноща (снощи) НС забрани на Денков да харчи пари, освен за заплати и да пенсии.

15

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрахте ли че Русия ще смачка всяко едно прозападно правителство което се появи в България.

14

Анонимен

преди 1 месец

Как какво? Денков похарчи само вчера 2 милиарда лева. 268 милиарда похарчи Денков за 1 месец. През ноща (снощи) НС забрани на Денков да харчи пари, освен за заплати и да пенисии.

13

Анонимен

преди 1 месец

Нямам намерение да им чета глупостите изсмукани от пръстите. Видно е, че нищо не е свършил.

12

Анонимен

преди 1 месец

Доби, защо избяга от Хогуортс, Хари Потър те търси?

11

Анонимен

преди 1 месец

Кабинетът Денков беше пълен провал, подобно на кабинетът Петков. Провеждане на антинационална политика. Жажда за власт и завладяване на цялата държава. Една срамна и неграмотна промяна в конституция, с негативни последици. Подписване на анекс за връщане на мигранти с криминално минало, нарушаващи обществения ред. Пълен хаос в държавата.

10

хи хи хи

преди 1 месец

Няма ли това мрънкяло най-после да се махне от политическата сцена

9

Анонимен

преди 1 месец

Ако извънземни попитат за значението да думата "нелепост" в общия смисъл, ще им посоча тоя гном с гласче на пенсионирана библиотекарка!

8

Анонимен

преди 1 месец

70000 БОНУСИ СИ РАЗДАЛИ А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЛЪЖАТ НАГЛО

7

Молеца Денко

преди 1 месец

Е затова българския народ мечтае ,един като Путин да дойде тук и ви потърси сметка! И това ще стане,няма отърване молец