30

п.п.

преди 2 месеца

едно знам, че няма да гласувам за измамниците от ПП и ГЕРБ, а за кои от останалите, не знам!

29

До 29

преди 2 месеца

Дали ще са по-отговорни този път българите ще видим като приключи гласуването. След като видим процента гласували и според вота им ще можем да кажем, отговорно ли постъпиха този път нашенци или отново предпочетоха да идат за гъби, оставяйки съдбата си в ръцете на традиционно провалилите се партии.

28

Петьофиев

преди 2 месеца

Мундьо да обясни защо не замръзнахме без руски газ и защо цената на бензина не скочи след като се отказахме от путинския нефт.

27

Извратени полицаи

преди 2 месеца

Масово полицаи-п.едофили в Първо РПУ Перник и РПУ Бобов дол! Къде е Държавата?Хора пазете си децата!

26

Бацо голям

преди 2 месеца

Баце показа втори жьлт и сьответно червен картон на - пп/дбОчаквам силен кабинет на герб , който да не допусне ала бала на изборите

25

Анонимен

преди 2 месеца

За евроизбороте маса народ се е наточил да гласува протестно. Ама в най- протестния сектор. За националните по - отговорно. Иска ми са да гледам как естаблишмънта ще изтръпне между двете.

24

ха-ха-хи...СЦЗ чака

преди 2 месеца

Радев обяви: Бай Ставри да се готви за гости...ще му изпратя розиви понита и еднорози !!! Альоууу...ШАРЛАТАНЧЕТАТАааа...К,О сташана Вааа....ша ми бутатеМоча а...????Кокорчо ша го изпратя в Сливенския женски затвор при кака Мара да се научи на ръкоделие,шев и кройки...

23

Анонимен

преди 2 месеца

Гласувайте братя, колкото по голям е процента , толкова по трудно се нагалсят изборите и купения вот си губи значението! От вас зависи, потическата мафия иска да не галсувате, за да може да се възпроизвеждат!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Значи Буци и Гуци са написали списъка кои ще са му министрите на Главчо. 100% ще са стари и доказани крадци.

21

1111

преди 2 месеца

До 007..."Този овенен президент е най-голямото недоразумение в политическата история на България."....недоразумения в историята ни дал бог но , когато иде реч за това нещо , вече си говорим не за посмешища и сбърканяци , а за сериозно,осъзнато и целенасочено Zло.Според мен този болшевишки копои е сред , с делата си през последните 5-6 години се нарежда сред най-големите злодеи в историята на България.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо и Кокорчо поне опитаха и се разбра,че къртицата така се е окопала,че няма измъкване,освен ако не и падне бомба върху тиквата.Няма спасение.Господ да ни е на помощ!!!!

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Олигофрений Не дава американска мечта. Искаме за САЩ да бегаме но империята не дава.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Представяте ли си :Главчев премиер....Лелеее

17

Анонимен

преди 2 месеца

ристю никога не е блестял с някакви умствени способности.

16

Олигофрений

преди 2 месеца

Има само един изход за нормалните българи и това е бягство от дэржавата Ад. Западът ви даде шанс на избор, но мнозина все още чакат на хранилката, като комунистическите животни в зоопарка по време на развитий социализъм. Няма смисъл. Гласуващите са или олигофреновце или безмозъчни по рождение.

15

Радев и Боку

преди 2 месеца

Са заедно в играта

14

Бацо

преди 2 месеца

Благодарим ти Ристьо за хунавата Конституция. Вече си Бойкикиев х 2

13

До10

преди 2 месеца

Ти вярваш ли че някой гласува за Киро и Кокорчо всичко е манипулация дават пари на човека с машините ти ако си нямали да вземеш на ръка няколко милиона да сложиш 10-12% отгоре

12

България

преди 2 месеца

Е държавата на мафията

11

007

преди 2 месеца

Този овенен президент е най-голямото недоразумение в политическата история на България.