38

Анонимен

преди 1 месец

Имигрантите у нас са предимно млади мъже, почти няма жени и деца, събират се на групи и обикалят столицата безпроблемно, никой не извършва никакъв контрол даже и по бежанските центрове. Как мислите дали няма измежду тях фанатизирани яленове на ИД и Хамас? Или шефовете на службите си мислят, че са у нас за да се трудят?

37

Анонимен

преди 1 месец

А за САЩ и ИДИЛ и ЦРУ ни дума

36

Анонимен

преди 1 месец

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ОБЯВИМ ВОЙНА НА ПАЛЕСТИНА ИРАН ЙЕМЕН РУСИЯ И КИТАЙ ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА САЩ И ДА ИЗЧЕЗНЕМ ОТ СВЕТА

35

българин

преди 1 месец

Прецизността изисква да се обобщи ситуацията.Да,възможно е.Проблемът в близкия изток има два елемента-религията ислям,и арабския етнос.***,Хамас,и пр.движения,са ислямски движения,осъществявани от араби.Щом има множество араби у нас,е много вероятно да има такива,които са готови да убиват в името на техния аллах,и желанието им да наложат шериата.Нашия христ.свят трябда се осъзнае,че с тези полухора освен с изключителна твърдост и решителност,няма друг начин за справяне.

34

КаскетЯ

преди 1 месец

Не само че е възможно но ги има, всичкото русофил си е баш талибан!

33

Анонимен

преди 1 месец

Интересното в случая е, че фокусът вместо да пада върху ИДИЛ, се измества към групировка като Хамас, която няма причина да има интерес към България.

32

анонимен

преди 1 месец

Ами тооо..., цял народ спящ, защо да няма и други спящи...?

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31 и 28 - АХАХХАХ ... Какви сте ***. 21-ви век е. Много скоро чобани няма изооообщо да има нужда от тях!

30

Анонимен

преди 1 месец

Тоз на снимката ми прилича на спяща клетка и по-точно спяща амеба

29

ясновидец

преди 1 месец

След 20-30 години цяла Европа ще приеме исляма за официална религия. Децата ви ще се молят в кварталната джамия. Всички църкви ще бъдат сринати до основи или обърнати в джамии. С полумесец на купола. Столицата на Евросъюза ще се премести от Брюксел в Истанбул. А светите места за всеки европеец ще бъдат вече не Ерусалим и Витлеем, а Мека и Медина. Всички най-важни документи на Евросъюза ще се записват на арабски и турски език. Които ще заместят латинския и английския. Навсякъде ще има медресета.

28

Анонимен

преди 1 месец

Няма и думичка срещу ИДИЛ! Явно Западът ги счита за приятелчета, след като подпалиха младежите в Москва. Логично и всички заплахи за Запада да се прехвърлят за сметка на Хамас. А ИДИЛ са имали контакти в България и е много вероятно да имат и по-големи арсенали и едва ли се съобразяват с нечия пропаганда.

27

Анонимен

преди 1 месец

Тоя шишкав доцент е книжен пллъх, който не може да направи една лицева, да избяга 100 метра без да си изплюе дроба и не е държал пушка даже на стрелбище. Та тоя ли ще дава акъл?

26

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е възможно. Само не е възможно Денков да влезе там, от където е излезнал.

25

Спящи ЕдноКлетъчни

преди 1 месец

Бол - я ги Виж как вече 2 години Търпят най-Високите цени на Храните в цяба Европа, почни няма храна в България, дето не е по 2, дори по 3 на цената във Франция и Германия!

24

Анонимен

преди 1 месец

Ама в тази държава всеки е експерт, специалист, консултант..., а като мине границата никой не го знае?

23

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че има , а такива самозвани "експерти" само лъжат хората! Вземете съживете службите и недейте лъга хората. Тия забрадки, фереджета, бради и джамия във всяко населено място не са случайни!

22

маалатъ

преди 1 месец

Горкото Хамас, горките му "Клетки"... . И тях "разклетихме", ей,..., алкохол, наркотици, кекс, Чалга (най-страшното ни средство срещу "клетките" на Хамасчовци), телешки кюфтета със свинско, за саламите и дюнерите да не говоря!!! Три Империи развалихме, ей, не е Майтап туй!!! Османската, Немската, Съветската, както е тръгнало този път направо Две Империи шъ катурнем - Щатите и ЕС, барабар с Нато-то! Та, някакви "Кетки" ли шъ ни съ опрат, ве, при туй "заспали"!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

До Краварческу 15. Ако беше така щяхме да сме спокойни и безгрижни.

20

IQ 3.14

преди 1 месец

До SS тоя е толкова самоубеден че е най омния "експерт", че даже не си е направил труда да направи справка в мвр по въпроса.

19

Анонимен

преди 1 месец

Германия и Австрия щели да върнат граничния паспортен режим за пристигащи от България по въздух. Поради повишената опастност от проникване на членове на Хамас на тяхна територия от България.