22

Анонимен

преди 2 месеца

Другарката не е крала от 2 години и две не вижда от завист. Краде и се не се трае. Сигурно сънува мокри сънища как правят правителство с Шиши и се скъсват от крадене. БСП и ДПС ги знаеме много добре какво правят когато са в комбина.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Оф тия няма ли да ги застига естествената смърт вече?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова ляга с Борисов, става с Радев. Все са и в главата. Ако го нямаше Радев и Борисов какво щеше да вие Нинова? Всички хора видяха как с Киро и Асен пращаха тайно на Украйна оръжие докато Нинова беше министър при Киро. Може да се видят справки за увеличение на оръжейния износ с над 350%. Кой заблуждава Нинова? Каква държавност? Нинова е уволнена от Станишев за корупция. Нинова е госпожа Техноимпекс. Съсипа държавата с приватизация, от която продължава да печели. Лъжкиня!

19

Ракета Циркон

преди 2 месеца

Тия знаят ли, че ракетата Циркон се движи с 11000 км/ч. Докато мигне човек и е чао

18

Анонимен

преди 2 месеца

нинова пее опозиционната песен и чака да заапе власста и ще засвири боковия марш.

17

Анонимен

преди 2 месеца

А, че ти, г-жо Нинова, не беше ли доста гъста с Киро Петков преди 2 години: той баше премиер, а ти министър на икономиката МИ. Двамата изпращахте сума ти боеприпаси - от патрони до снаряди за тежкокалибрени оръдия и ракети за РСЗО - уж за Полша и Чехия, но оттам те се транспортираха за Украйна. Министърът на външните работи на Украйна ви благодари за тази помощ. За сглобката: с Киро сте си дружки и сега, така че упрекът е към Боце Б. Заслужава си го: върти се около ПП-ДБ като магистралка.

16

До софиянци помощ?

преди 2 месеца

Вярно ли е, местни данъци и такси в някои общини са увеличени с 250%. В други квартали на София няма увеличение? Моля за помощ?

15

Фронтиер

преди 2 месеца

А га яди кифтетата не рива нали бе импексова?

14

Корнела Импексова

преди 2 месеца

Когато бях вицепремиер не ревах!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тая сега не разбрахме съгласна ли за добавки за пенсионерите ,защото ПП подариха на Украйна скоро 100 милиона ,и васулев каза че нямало 40 милиона за добавки за Великден,значи за Украйна има а за българите няма ,предатели бегом при Путин на фронта

12

Радев фуражката

преди 2 месеца

Тая кака ме вкара на държавната софра.Сега си взимам 20 бона и ми е през оная работа за избирателите.

11

Делян Дебелян

преди 2 месеца

Предложих на Кики и Ники...и те да седнат в скута ми...но се изслушват още...Само Мравояда поприседнал...доволен остана..ха ха ха

10

Хехе

преди 2 месеца

Къде ще скача? Нали още се възстановява от операция!?

9

хахаха

преди 2 месеца

много е забавно кога импексова говори за държавност и грижа за обикновения българин :)

8

До 6

преди 2 месеца

Тя е права, но нищо не може да направи! Дали бе права, когато отмени машинния вот!? Може би знае повече от нас по въпроса или е считала, че ще си прибере няколко гласа с хартиения вот! Но, така обслужи любимата и мафия, срещу която иначе воюва от 9 години!

7

Анонимен

преди 2 месеца

БСП и възраждане ще съберат най-много от пенсионерете. ГЕРБ и ПП губат ако не дадат добавки за сички.

6

Анонимен

преди 2 месеца

В случая е права.

5

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

За онази същата държавност ли говорим, за която Нинова твърдеше, че е съсипана от Борисов? Или имаме няколко държавности?

4

Ze nigmar

преди 2 месеца

Мафията говори за държавност... :)))

3

Бау

преди 2 месеца

Пенсионер съм! Не искам надбавка! Искам всички да се махнете и да не ми се появявате! Ако преди 35 години знаехме какво ще правите, щяхме да ви разкатаем мафиотската слава!