21

Бг алерт

преди 2 месеца

Не толкова от Хамас, колкото от трафика на оръжие на НАТО към хунтата в Украйна. Заради Хамас може да не влезем в Шенген, а заради евроатлантиците може да влезем при Свети Петър.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не знам какво още трябва да случи у нас или с българите, че да ни дойде акъла. Взривиха автобус, убиха българин, отвлякоха два български кораба с моряци, накрая индийците ги спасиха. Все араби мюсюлмани, при положение че никого не сме нападали, колонизирали. Австрийците ни тъпчат с джихадисти, тук някакви ненормални точат сополи за бедните 'сирийски', а сега и 'палестински деца'. а тия деца все мъже с бради, София стана близкоизточно гето.

19

Христо Христов

преди 2 месеца

Тия оръжия са 90% акция на немските служби, същите които 2001ва година взривиха кола бомба пред сградата на ООН в Косово.

18

Христо Христов

преди 2 месеца

Възраждане трябва да изчегъртан НАТО от България!

17

КуКлус

преди 2 месеца

Подхвърлете оръжията на клетите бежанци и стой гледай ! За това са предимно млади и здрави ! Войната ще избухне от вътре !

16

Няма

преди 2 месеца

страшно. Нали един титан на мисълта преди време каза, че тук на всеки ъгъл имало дюнер.

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

За тези,които търсят вина в Израел ще спомена,че откакто тази Държава бе реконструирана на основите на древната Соломонова Държава.израилтяните,на собствени разноски ,образоваха в своите престижни Университети хиляди и хиляди палестинци.Днес същите я обвиняват в злини.Един пример.Половината от фармацефтите в Израел са палестинци,палестинците имат свое политическо представителство в Парламента,всеки палестинец на територията на Израел има свой дом...хирурзи,военни,специалисти в технологиите...

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 7 Пак не си разбрал. Типично за симпатизант на ПП ДБ! Оръжието е било обвито в найлони, да така е, само че след това е поставено в алуминиев куфар! Анадънму?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Няма опасност. Суриката и кака Ваня ви напълниха с мирни академици, физици и математици. Вкарваха ги тайно с паравани и по тъмно защото са много притеснителни, като всички гении. Сега се подготвят за Нобелови награди по физика. Решават задачи по заведенията на Витошка. Спокойно може да ги видите. Толкова е европейско и хубаво като ги видиш как разпалено коментират задачите и възможните хипотези. Браво мазн сурикат, ще помним завета ти след като ти скръцнаха със зъби

12

Анонимен

преди 2 месеца

ДО 10 Аа амма ими още? Той един дядо беше май от там инот OLX се продаваха. "Деактивирани" - хаа хаа хааа

11

Анонимен

преди 2 месеца

Щооо да има е батенпродааме си и койт иска купуууаа акой не иска не купуууаа и тошло сяяя ко да си приказвами ти не са притисняя толкоз

10

Анонимен

преди 2 месеца

Аз моя калашник го купих от село Тъжа. Чичото там го изрови от градината. Беше увит с парцали напоени в смазка и отгоре с найлони.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Да отидат в селата около Казанлък. Там в всеки двор има заровени калашници. Хората там си поливат градините с оръжейна смазка.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане са клетка на Хамас в България. Трябва да им се забрани да участват в изборите, да се разпуснат и забранят като партия!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Кой започва безпочвено окаляне на БЪлгария- ...намерили някакво ръждясало оръжие в найлонов плик заровено под дърво- найлоновите пликове се саморазпадат- това не е сериозно....

6

Костя

преди 2 месеца

Да благодарим на Денков и евроатлантиците за разградения двор на Майка България

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Аз не се шегувам,когато защитавам Държавата Израел. Също така не се шегувам,като казвам,че именно добрината и наивността в Държавата Израел допуснаха на нейна територия да живеят като П..а..Р..а..З..и...т..и.. над два милиона палестинци. При все това тази Държава има всички изгледи да победи тинеладжиите и увеличи площта на своята територия,не защото има кой знае каква нужда от такава,а защото седемнадесет години съседите й не престанаха да стрелят срещу мирното население. I srand with Israel!

4

За ЕС и НАТО

преди 2 месеца

"но определени хора, които симпатизират на организацията, има."...... Има цяла партия която симпатизира и подкрепя Хамас и Русия! Това е псртия ВъZраждане! Неьававно разпускане и забрана на тзи терористична организация! Като начало може да се забрани участието и в избори!

3

афроамериканец

преди 2 месеца

Арабският тероризъм е проблем, само, ако е насочен срещу евреи, спрямо останалите хора не е толкова осъдително- така стоят нещата в Европа, 2024 година.

2

В какъв смисъл?

преди 2 месеца

Израел да ни избомби ли, какво?! Каква опасност? От кого?! Малко ми писна на оная работа от кромида насам всеки ден сме в опасност от нещо егати! Оливате се с тия простотии!