18

до 11

преди 1 месец

Ами нормално, все някаква граница трябва да има!

17

Анонимен

преди 1 месец

В прав текст това означава, че в европейска България, член на развития ЕС има над половин милион пенсионери( 534 000 по данни от статията), които живеят под линията на бедност от 526лв. или близо 269 евро. Над половин милион пенсионери в 21-ви век в страната ни живеят ... по-скоро оцеляват. Няма да коментирам, че това може да е и предизборна кампания, но няма лошо хората да се подпомогнат. А Асен се дръвчеше, че нямало пари. Може ли да ми кажете колко милиона ЕВРО сме дали досега на Украйна?

16

Анонимен

преди 1 месец

Пенсионерите хвърлят постоянно пари през терасите и затова нямат пари.

15

Някоя си

преди 1 месец

С добавките за пенсионерите е същото като с детските надбавки за децата ни! Винаги едните са дискриминирани! Едните пенсионери не са пенсионери на България, а едни деца не са деца на България!

14

Анонимен

преди 1 месец

Стига бе?! Има хора, които са принудени да живеят с 526лв. на месец? Възрастни хора, които вероятно и някакви лекарства приемат... денков, василив, как не ви е срам, бе? Да ви се върне, дано!

13

Анонимен

преди 1 месец

Правителството предлага вместо добавки към пенсиите, на пенсионерите да бъде предложена безплатна евтаназия.

12

Анонимен

преди 1 месец

Щом няма за мен, предлагам за никой да няма.

11

Анонимен

преди 1 месец

Пенсионерите, които получават 526 лв. пенсия ще получат добавка, щото са бедни. Тези, които получават 527 лв. пенсия, няма да получат нищо, щото са богати.

10

Анонимен

преди 1 месец

И какво стана сега? С увеличението пенсионерите ще почиват на Карибите, а ние ще опъваме каиша.

9

Анонимен

преди 1 месец

6- тук се приемат 75лв за най бедните пенсионери получаващи 526лв пенсия за Великден- за какви хрантутници дуднеш...

8

Анонимен

преди 1 месец

До Eeeee 2 За нещастните 75 лв. еднократно на пенсионерите се възмущаваш, а за депутатите, които на всеки 3 месеца си увеличават заплатите с по 300-400 лв. мълчиш.

7

Анонимен

преди 1 месец

Неточно заглавие - "75 лв. за пенсионерите за изборите" трябва да пише. Най-сериозните увеличения на пенсиите бяха, когато имаше една поредица от избори и невъзможност да се формират правителства - за всеки избори нови обещания и увеличения. В България пенсиите са привързани към изборното правило, а не към швейцарското.

6

браво герб/дпс

преди 1 месец

А защо БСП не са го внесли- нали защитават бедните и онеправданите

5

Анонимен

преди 1 месец

До Всеки път, като 4 Парите за заплати, бонуси, премии, ДМС, 13. заплата, пари за облекло на държавните хрантутници и публичния сектор са колкото парите за образование и здравеопазване, взети заедно. Всеки сам може да сметне каква тежест са галениците на ГЕРБ(калинки) за страната.

4

Всеки път, като

преди 1 месец

чуя "Няма 6 милиона за това! Няма 10 милиона за другото! Ей го тука няма 40 милиона!" и се чудя - къде по дяволите потъва бюджета на държавата, всеки път щом трябва да се плати нещо на хората или да се направи нещо за държавата? Толкова много ли се краде през обществени поръчки, че никога за нищо няма пари в тая държава? За Украйна има 3,6 милиарда, за БТР от САЩ има 2 милиарда, за самолети над 8 милиарда, за Уестингхаус има милиарди... за хората няма, да се чудиш просто, а?

3

баба мара

преди 1 месец

това е позор така се купуват хора за изб орите бедни неуки не знаят бълг езикмислете на изборите защото загиваме всеки божи ден и никои не гласува против

2

Eeeee

преди 1 месец

Аре ве, ареееееТия дет са бачкали получават ***, хрантутниците по още 75 лева, аре веееНе съм пенсионер!

1

Ханк Ром

преди 1 месец

Вдигнаха осигуровките на програмистите и дадоха парите на пенсионерите. Язе си бачкам на черно да не храня неблагодарни пенсии дето обичат да развяват руски знаменца.