24

Анонимен

преди 1 месец

"Проблем с пенсиите имаЛО и в ЕС '' ... Е то за българите ВСЕ СЕ ТЪРСИ ПОВОД , ЗА ОТКАЗ !А защо винаги има пари за увеличението на заплатите на депутатите , всеки нов Парламент с НОВИ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ,... А!?

23

Анонимен

преди 1 месец

А цените , растат ли , растат !

22

Анонимен

преди 1 месец

Важ-но-то е :Другите държави да са добре !

21

истина

преди 1 месец

спираме депутатските заплати и ще има и за следващия месец

20

Анонимен

преди 1 месец

КАЖЕТЕ ЗАЩО НЯМА ,..... или пак , украинците ги изядоха !И така , няма на кой да се оплачеш !

19

До Бено

преди 1 месец

Защо пък да няма за всички пенсионери? Това е същата дискриминация като с децата ни и детските надбавки!

18

Само ФЪФ Бг -34г.

преди 1 месец

До Гост..Защото , НЕ ИСКАМЕ !

17

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тия подаяния,бе!Едни крадат милиарди,а на народа подхвърлят трохички.Искаме достойни заплати и пенсии,а не подаяния!

16

Анонимен

преди 1 месец

Пак опираме до : България има МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ , НО НЕ И БЪДЕЩЕ , управляват ни четири посолства , ние нямаме думата !

15

Гост

преди 1 месец

Защо не дадете и на хората с минимална РЗ? След удръжки и данъци взимат колко един пенсионер!!! Имайки в предвид, че много от тези хора гледат и деца!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Ами да престанат да приемат манга.са.ри от всякакви трети страни и ще има за пенсии.

13

Анонимен

преди 1 месец

Внасяме пари в европейската сигурност. Запада е потънал в дългове, ние сме най-богатите, защото нямаме дълговете на Запада. Както Бил Гейтс беше казал на Боко лично: "Амейзинг, амейзинг", за нашият нисък дълг и огромните излишъци към Чувалите и Чекмеджетата на Боко.

12

Анонимен

преди 1 месец

Още не сме нахранили австрийските, германските, украинските пенсионери, те вече мислят за българските. Чуждите банки и телекоми законно крадат десетки милиарди, тука плащат 10 процента, в Австрия, Германия плащат 60-70 процента данък и си хранят пенсиите. Те пък идват на курорт у нас, с нашите пари на нашите пенсии.

11

Анонимен

преди 1 месец

И как да има :За руски пАток на Баце ---3 млрд. , за Ф-16 -- 3млрд. , за герб , Баце и шайката --- 3млрд. ! Пеевски : ---''А къде са МОИТЕ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ''. А НИЕ СЕ ВАЙКАМЕ , ЗА НЕаКВИ СИ 40 МИ-ЛИ-О- НА !Вече не се играе за хилядарки и милиони , а :Къде са МОИТЕ М-И-Л-И-А-Р-Д И П-О-Л-О-В-И-Н-А ?

10

Значи ,

преди 1 месец

...според финансовият министър, понеже еднократни помощи не решавали проблема, затова по-добре било да не се дават? А според другата, понеже нямало "критерии", също не се давали? Е , да им ги измисим тия критерии? Няма да е трудно!

9

мдаа

преди 1 месец

НАТО-вците с идея да създадат фонд за Украйна. Размер на фонда - 100 млрд. За Асен ще повторя СТО МИЛИАРДА ЕВРО. Колко ли милиарда ще вземат от нас? А Асен не може да намери 40 милиона ЛЕВА за Великденски добавки на бедни пенсионери.

8

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Карай.За избори да има.

7

Libre comme air

преди 1 месец

когато няма бизнес...няма и доо оттам и пари да пенсионерите!!! нещата са прости но след като държавата с *** закони мачка всеки дребен и среден бизнес така ще е...даже и по зле ще става и не са виновни 2000.000 пенсионери а тъпите бг.политици и икономисти..!!!

6

Бено

преди 1 месец

Относно добавките за пенсионерите Василев е прав, че е несправедливо на хората с минимални пенсии да има добавки и ако пенсията е само с 1-лев отгоре -не. За най -бедните пенсионери е редно да има подпомагане под формата на социални плащания.

5

Pen

преди 1 месец

Ние даваме само за украинските пенсионери, за нашите няма пари! Трябва да сме евро-атлантици , няма как ! :))