87

burma

преди 2 месеца

Автоматизацията, роботизацията, технологиите като цяло се развиват така, че всякакви каканижения за това, че няма кой да издържа пенсионерите, са жалко квичене на неграмотници.

86

Аре беее

преди 2 месеца

Германия легализира марихуаната а Бе Гето кога

85

Анонимен

преди 2 месеца

30% пенсионери и 30% наркомани. Явно ЕС ще трябва да спонсорира българския зоопарк, докато го демонтират.

84

То и матеряла

преди 2 месеца

Е кофти

83

Два милиона

преди 2 месеца

Избегаха от тоя ад наречен България

82

само да кажа

преди 2 месеца

ама гледайте как се забавляват хората ето ви линк https://twitch.tv/sofia_fitness стига сте чели Млупостите на т.нар "журналисти"и да си мислите че някой го интересува за вас!!!хората се забавляват а тук и пишат за войни и бедствия и ужасии и им внушават да бил позитивни моля ви се...

81

ВЪПРОС

преди 2 месеца

Колко са общинските съветници , депутатите , партийните членове , кметове , полицаи , военни , държавни служители ?Та те са 99 % от Трансфера от Бюджета към НОИ и Държавната Администрация .Парите за Пенсии са 1% от БВП .

80

Байкър

преди 2 месеца

80 Аз карам американско колело и спонсорирам Америка.

79

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Ти русофобе зареждаш трошиняка си с Путински бензин. Ти русофобе спонсорираш Русия! Ти русофобе си ееебааатии е слааб0умния цръвул момче!

77

Дарко

преди 2 месеца

Баба беше жена без образование, но много умна и ги усещаше нещата. Купи 1000 биткойна през 2012 година и сега за пенсия не мисли. Харчи по 1 биткойн на година и си пее.

76

Лесно решение

преди 2 месеца

76 а ако си копуват по един грам Бело колко ще имат като се пенсионират

75

Христо

преди 2 месеца

Като почнете първата си работа на 18 години, почнете всеки месец да си купувате по 100 грама злато. Така неочаквано ще имате един тон злато като се пенсионирате.

74

До 71

преди 2 месеца

Че кой ще наеме човек над 40 години? Градът дали е малък или голям няма значение. Аз лично никога не бих наел човек над 40 години на работа. Не мога да търпя дебели чичаци и лелки с увиснала кожа и говорещи за манджи и внуци по цял ден.

73

2060

преди 2 месеца

2060 няма да има изобщо пенсии, но за сметка на това всеки ще има по пет апартамента и пенсионерите може да си ги дават един на друг под наем. Може да се научат да гризкат и тухли с ченетата...

72

до Някой май

преди 2 месеца

в статията се конкретизира над 65 години, а не всички с право на пенсия, т.е. някои май не владеят четене с разбиране

71

от 37

преди 2 месеца

например има безработни 55-60 годишни, както и такива с начално и по-ниско образование, които обаче живеят в малки населени места, а там работа няма.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Някой май не може да смята. 2.1 милиона пенсионери на 6.5 милиона население е 32% в момента.

69

пеевски + боко = внл

преди 2 месеца

Пак изберете гербаджиите на следващите избори - от 2009-та до сега един милион се изнесоха от държавата

68

Петко

преди 2 месеца

Всеки човек трябва да може да спестява по 2000 лева на месец, ако не може, значи няма професия, а някакво занимание за нискоквалифицирани буклуци. Ако една семейство не спестява по 4-5 хиляди лева на месец, не знам какво семейство са .