62

Анонимен

преди 2 месеца

"Няма място да сравнене между цигарте канаба. Цигарите не са опиат,не ти променят реалността, не ти бъгват мозъка." - всъщност съм наблюдавал много пушещи трева и тютюн и с просто око се вижда, че цигарите също като тревата имат своите емоционални тригери, които създават (нарко)тикове. Нима не е смешно, че 2-3 милиона пушещи българи със всяка изпушена цигара пълнят джоба на Пеевски? Нима да пълниш джоба на мафията съзнателно не е "бъг на мозъка" и с нещо по-различно от употребата на марихуана?

61

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 52 Ами след като е унизително за младежа куките да му свалят панталоните и да го джобят на улицата да спре да друса. Нали се сещаш че на нормалния човек му е през.... дали за някой лепилар е унизително да му свялят панталоните на улицата.

60

Фармаколог

преди 2 месеца

Канабиса е растение което НИКОЙ НЕ СЪЗДАЛ ЧЕ ДА ЗАБРАНЯВА.

59

57

преди 2 месеца

пристрастяват

58

Анонимен

преди 2 месеца

Аз като пия две мастики и пресека след това със две бири и се бъгвам целия не само мозъка брачед

57

дo 51

преди 2 месеца

Алкохолът и цигарите престрастяват, канабисът - не. И това не е мнение, а факт. А защо в един момент насърчават, а в друг алкохолът е забранен, си има автентични обяснения. И не съм привърженик на канабиса, но имам преки впечатления как облекчава редица тежки заболявания много по-успешно от лекарства, които на практика са законно продавани наркотици. Предубеждението е лошо нещо и ти пречи да мислиш.

56

Анонимен

преди 2 месеца

"Казано с други думи германците вече официално са наркомани." - винаги са били. Разликата е, че вече официално тревомана не е престъпник, а парите му ще отиват в джоба на данъкоплатци, а не на дебнещи от храстите африканци и араби.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47Няма място да сравнене между цигарте канаба. Цигарите не са опиат,не ти променят реалността, не ти бъгват мозъка.

54

Анонимен

преди 2 месеца

"Алкохолиците също твърдят че нямат проблем с алкохола,и твърдят че нещо друго е далеч по вредно от него. Ако ме разбираш???" - да и алкохолика и зависимия от марихуаната са болни, но това не означава, че алкохолика е криминален контингент, защо алкохолизма се третира като болест, а пушенето на трева като престъпление? А и с просто око се вижда, че алкохолика е в пъти по-неаедкватен и агресивен и като такъв по-опасен за обществото от колкото зависимия към марихуаната.

53

Тютюнджия

преди 2 месеца

Е то отдавна за това се водеше борбата. На всяка кутия цигари са сложили всякакъв вид гнусни снимки - колко било вредно пушенето, а канабиса много полезен - от него няма никакви странични ефекти или здравословни последици. Безмозъчни същества.

52

Анонимен

преди 2 месеца

"И ти сигурно пушиш а и се друсаш та затова защитаваш опиумите." - нито пуша, нито пия, нито се дрогирам. Просто осъзнавам колко унизително е за един младеж да бъде преджобен и да му бъдат свалени панталоните и обувките от някакъв самозванец в униформа, който в следващия момент се усмихва на дилърите и им подсигурява терен, а им прибира и "рушвет спокойствие". Докато тревата не се декриминализира МВР ще разполага с възможността безнаказано да рекетира и унижава младежта на България.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47 Алкохолиците също твърдят че нямат проблем с алкохола,и твърдят че нещо друго е далеч по вредно от него. Ако ме разбираш???

50

маалатъ

преди 2 месеца

Наглосаксите най-сетне осъществиха мечтата си и е....ха лелятъ на Германия!!!

49

Факсинирайте се

преди 2 месеца

Факсините са Полезни за Вас, БезОпасни и Ефективни - питайте Коритаров, а ако не можете - то Принцесата Кейт!!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Казано с други думи германците вече официално са наркомани.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Пушенето на цигари нон-стоп, два пакета на ден е мого пъти по-вредно от канабиса. По принцип към канабиса няма пристрастяване. През 20те години в САЩ забраняват канабиса за да угодят на напиращата цигарена промишленост и пълят главите на хората с глупости.

46

Намигване

преди 2 месеца

Имайте Доверие на Правителството - то мисли единствено и само за Вашето Добро! Майтап бе, Уили!!

45

Анонимен

преди 2 месеца

В Турция и арабските от поне 500 г. ползват хашиша, за да упойват яничарете преди битката стават свирепи.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Явно са решили да редуцират населението си.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Спокойно Бе-гето ще се разпадне и без канабис.