28

Анонимен

преди 2 месеца

Само не разбирам защо най загрижени за Иран са копейките от България ?

27

Анонимен

преди 2 месеца

"Отиваш в друга държава (в случая Сирия) и бомбардираш чуждо консулство (в случая иранско) просто така? Няма значение, че това се води иранска територия в Дамаск? И това не е никакъв акт на агресия и не е причина за война? Правиш го просто така, за да ти е по-сигурно?" - а на теб не ти е ясно, че от там се координират атаки над Израел или ти е удобно да се преструваш на неразбрал? По същия начин Иран бомбардира Ербил, Ирак когато агенти на Мосад бяха там. Това са нормални неща за региона.

26

Българинъ

преди 2 месеца

Хамас непровокирано и зверски нападнаха Израел на 7.10 от Газа, заклаха и се гавриха с хиляди, стотици отвлякоха - бебета, деца, жени, старци, болни. Хизбалла, в знак на солидарност с Хамас, непровокирано нападнаха Израел на 8.10 от Ливан и Сирия. Изстреляха хиляди ракети, стотици РПГ, убиха десетки израелци. От тогава Израел им отвръща заслужено и непропорционално. За Израел в справедливата му борба с терора! В Газа, Юдея и Самария, Ливан, Сирия, Йемен, Ирак, Иран, Катар, Турция. И те го знаят.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Израел! Двама ирански генерали загинали- отлично постигната цел! Да си припомним как САЩ със стелт дрон ликвидира петима високопоставени ирански военни точно, докато Иран се перчеше. Араби, руски бедняци и подобни, вие сте векове назад от технологиите, с които Израел и САЩ имат. Не се перчете, ще страдате!

24

Анонимен

преди 2 месеца

По-голям некадърник като тоя начело на РФ северномонголците не са имали.

23

Неразбрал

преди 2 месеца

Отиваш в друга държава (в случая Сирия) и бомбардираш чуждо консулство (в случая иранско) просто така? Няма значение, че това се води иранска територия в Дамаск? И това не е никакъв акт на агресия и не е причина за война? Правиш го просто така, за да ти е по-сигурно?

22

Анонимен

преди 2 месеца

"точно Саддам първо беше съюзник на САЩ, защото СССР организира свалянето на шаха в Иран и заместването с аятолаха" - после още по-смешното Иран отказа да играе по свирката на СССР и руснаците минаха на страната на Садам заедно с американците и в продължение на 8 години пращаха оръжия на Ирак за да атакуват Иран. На края и Русия и САЩ ядоха дедовия щото Садам се почувства силен.

21

Анонимен

преди 2 месеца

излагация - братска Еритрея, Сирия, Беларус, Никарагуа и КНДР не са се присъединили още. Как може такива работи. Упппппппппс - и братска Палестина

20

Путин е руска мърша

преди 2 месеца

Вече трети ден гледаме руският резил.

19

Анонимен

преди 2 месеца

"Американците подпалиха близкия изток от пустата им алчност за петрол. То не беше Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Афганистан..." - основни поддръжници на войната в Сирия са Катар и Турция. В Йемен войната се ръководи от Саудитска Арабия. В Афганистан с присъствието на САЩ нещата бяха по-спокойни, сега е гъмжило на неконтрулируеми джихадисти, а жените са вързани като кучeта/прислуги. За Либия съм съгласен, но дори и там основни виновници са Турция, Катар и ОАЕ, които въоръжиха бунтовниците.

18

Смееееееееееех

преди 2 месеца

Русия, Иран и Катар осъдили нещо?!! А къде ще се оплакват? руския Абезяна в СС н ООН или на арменския поп? Китаеца я как си трае, че има две самолетоносачни групи на вода на Персийския залив готови да прередят керемидите на аятоласите и да му спре "Един свят, един път" през Иран

17

do 10

преди 2 месеца

А кой открадна иракския нефт. Кой продължава да краде сирийски нефт и е окупирал 10% от суверената държава Сирия?

16

До 15

преди 2 месеца

Видяхме ги великите ти американци в Афганистан какво направиха.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Оффф тука е пълно е някакви разбирачи дето са специалисти по всичко ама без да знаят и да са прочели :))) Специално път точно Саддам първо беше съюзник на САЩ, защото СССР организира свалянето на шаха в Иран и заместването с аятолаха. Те си го върнаха в Афганистан. Двета държави и "политиката" им в района на Близкия Изток и Централна Азия са виновници за проблемите сега. Всичко това може да се провери за 5 мин в нета, ама разбирачите ги мързи и щракат минуси щото са коне с капаци :)))

14

До 10

преди 2 месеца

Америка няма какво да си врат носа в близкия изток. Да си гледат тяхната държава отвъд океана. Просто и те искаха това което Садам Хюсеин искаше.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Значи отиваш и убиваш хора в дипломатическа мисия в чужда, суверенна държава. Тероризираш целия регион, убиваш 32000 цивилни, майки, деца, и на всичкото отгоре ти си мирния, ти си човечния, ти си хуманния, и най-вече ти си жертвата!!!! Тези евреи, дали си вярват, че ще е все така?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Най голямата грешка на Русия и Китай е, че не дадоха атома на Иран и не ги оставиха да се разправят с чифудите, както те си знаят

11

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо да каже "демократичната общност"? Нападение срещу консулска служба в независима държава! Ако това не беше Израел, щяха да са оревали всички медии, ООН и съдът в Хага!

10

Анонимен

преди 2 месеца

До 5: Викаш Америка накара Садам да влезне в Кувейт да анексира територии за свои да избива наред да открадне златният резерв от Кувейтскиятските държавни резерви и това всичкото от суверенна държава? Америка нале бре в а т н и к?

9

Хурка

преди 2 месеца

Израелците много добре знаят какво правят! Ударът е бил с ясна цел и Иран да не се правят на ощипани. Иранците са не по-малко терористи от Хамас.